10 Feng Shui saveta za privlačenje ljubavi u život

Podeli:

Osobe koje praktikuju Feng Shui veruju da je promena u okolini koja n as okružuje najbolji način za privlačenje ljubavi u život.

Navodimo 10 saveta koji će vam pomoći privući ljubav te zadržati strast u dugim vezama ili braku.

Zamenite slike usamljenih osoba slikama sretnih parova – Feng Shui savet br.1

Umetnički radovi imaju značajan uticaj na našu podsvest. Kada se okružite fotografijama, slikama ili skulpturama solo osoba, postepeno ćete prilagoditi sebe toj viziji. Zamena takvih slika sa sretnim parovima učiniće vas otvorenijim za ljubav.

Kreirajte raspored sedenja za parove – Feng Shui savet br.2

Jednosedi šalju glasnu i jasnu poruku – odmakni se! Zbog toga ako tražite ljubav, kreirajte raspored sedenja prilagođen romantičnim parovima. Dvosedi i stolice razmeštene pod ugodnim ćoškovima slaće signal da ste spremni za vezu.

Izbacite televizor iz spavaće sobe – Feng Shui savet br.3

Ništa ne ubija romantiku kao kasno-noćno gledanje televizora. Ako imate problema sa spavanjem, pokušajte s čitanjem ljubavne poezije ili romana. Na taj način će vaša podsvest kreirati virtuelni ljubavni magnet.

Nabavite senzualan pokrivač – Feng Shui savet br.4

Stari jastuk s najobičnijim ili dečjim sličicama neće učiniti vaš s-ksualni život nimalo zanimljivim. Kupite svilene ili satenske jastučnice, plahte i prekrivače, oni će prizivati strast u krevet.

Smanjite veličinu kreveta – Feng Shui savet br.5

Spavanje na velikom krevetu neće podstaknuti intimnost. Investirajte u novi krevet nešto manjih veličina, želite li pronaći ljubav svog života. Ako to niste u mogućnosti potrudite se da ubacite jastučiće koji će bar malo smanjiti slobodan prostor na krevetu.

Pripremite se za društvo – Feng Shui savet br.6

Iako živite sami, držite nešto prostora u ormaru slobodno. Takođe, kupite ekstra četkicu za zube. Na taj način sebi demonstrirate volju za deljenjem prostora još s nekim. Vaši romantični potencijali će biti osveženi.

Odmaknite krevet od zidova – Feng Shui savet br.7

Naslonite li krevet na zid, na taj način ćete sprečiti sve šanse za ulazak ljubavi u život. Krevet razmestite tako da ima dovoljno mesta za prolazak oko njega sa svih strana. Pre nego što uspete da ga obiđete, u krevet će ušetati ljubav.

Napravite idealan „ljubavni gua“ – Feng Shui savet br.8

Koristite ulazna vrata svog stana kao polaznu tačku. Najdalji desni ugao predstavlja vaš odnos s partnerom i poznat je kao „ljubavni gua“ u Feng Shuiu. Stoga, taj kutak učinite idealnim ljubavnim područjem. Udobna fotelja s prilagodljivim osvetljenjem je idealna za to posebno mesto.

Porodicu stavite gde joj je mesto – Feng Shui savet br.9

Vaša spavaća soba predstavlja vaš romantični život. Stoga, poslednja stvar koju treba u njoj imati je slika mame i tate. Dečji umetnički radovi i igračke takođe će unazaditi vaš ljubavni život. Poštujte odnose s familijom, ali na mestima prikladnijima od vaše spavaće sobe.

Think Pink! – Feng Shui savet br.10

Tople boje poput ružičaste ili crvene značajno će oživeti vaš ljubavni život. Nežnije nijanse poput rozikaste, koralne i druge pastelne nijanse privući će nežnog partnera, dok će tamnije boje poput naranđasto-crvene, bordo, privući će partnera koji će otkriti vašu strastvenu i pustolovnu stranu.

Izvor: zenskikutak.rs/Foto:pixabay

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *