Prolećni HOROSKOP za 2020: Jedan znak će imati pregršt ljubavnih šansi!

Podeli:

Pogledajte šta su vam na polju ljubavi pripremile zvezde ovog proleća!

OVAN

Vi ćete bez ikakve sumnje biti puni energije i entuzijazma ovog proleća! Najpovoljniji period vam traje do 18. aprila! Bićete puni vitalnosti, snage, imaćete elana za nove poslovne poduhvate, a najviše za poslove koji se tiču saradnje sa inostranstvom!

Možete da očekujete veoma veliki uspeh i u radu sa visokim institucijama ili ako očekujete završetak nekog sudskog procesa- situacija vam sada ide u prilog! Od 18. aprila bi mogli polako da vam se aktiviraju neki problemi iz prošlosti, pa ta faza nije ni malo povoljna za bilo kakve rizike. Budite oprezni pri svakom koraku.

U ljubavi biste u toj fazi mogli da se vratite na neke stare probleme sa voljenom osobom, rešenja će vam delovati kao veoma dalek i nemoguć pojam. Ipak, uz pomoć svoje velike unutrašnje snage sve možete da prevaziđete! Nikako nemojte da padate u depresiju i apatiju! Budite fizički aktivni i kada ste neraspoloženi, krećite se, šetajte, družite se sa ljudima!

BIK

Vi ćete tokom prolećnog perioda biti maksimalno usmereni na ljubavna dešavanja i na sticanje novih poznanstava, širenje kruga prijatelja, izlaske, druženje… Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu! Većim delom ovog perioda ćete biti maksimalno aktivni i dobro raspoloženi! Ambicije ćete ostvariti tokom aprila kada ćete biti nešto agresivniji, odnosno angažovaniji na profesionalnom planu. Imaćete želju da vodite, da budete prvi i da se dokažete!

 

Maj vam donosi novu ljubav! Za sve slobodne Bikove ovo je povoljan period za nove ljubavi i početak veze koja bi mogla da bude veoma stabilna i perspektivna! Ako već imate partnera- uspeli ste da poboljšate odnos i ljubav cveta! Osećate se dobro u svojoj koži i širite pozitivnu energiju gde god da se pojavite!

 

BLIZANCI

Vama povoljan period traje sve do 29. aprila… Ipak, ne može se reći da će vam sve ići sasvim glatko ovog proleća, čak i kada vam je položaj planeta naklonjen. Uticaj Saturna i Marsa iz znaka Strelca većim delom godine može negativno da se odrazi na vas, pa ćete i tokom prolećnog perioda osećati tu tešku energiju. Do 29. aprila je period povoljan za posao pre svega, bićete veoma aktivni, maksimalno posvećeni timskom radu kao i prilici da dođete dođete do poboljšanja finansija.

 

Ne planirajte putovanja ili početak važnog posla u tom periodu. Na ljubavnom planu će bolje proći slobodni Blizanci, prilike za flert nalazite na svakom koraku! Ukoliko ste u vezi ili braku – partner vam nameće nova pravila i odgovornosti, koje ne prijaju vašem dečijem i razuzdanom duhu!

RAK

Možete da očekujete jedno mirno, veselo i lepo proleće, bez mnogo stresa i gužve. Eventualno tokom aprila možete biti nešto užurbaniji kada će veća koncentracija planeta u znaku Ovna da vam stvara manju nervozu… Taj period je ipak najpovoljniji za vaše poslovno polje, kao i za mogućnost da ostvarite napredovanje ili da poboljšate komunikaciju sa nadređenima. Od maja već ulazite u mirniju fazu, u kojoj ste stabilni i sasvim na svom terenu. Ljubav će vam se pojaviti-  u to nema sumnje!

 

Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će biti prilično up-rna pri svojoj nameri da vas osvoji! Kao i uvek, do poslednjeg trenutka nećete pokazati da li ste definitivno zainteresovani ili ne – ali kada do veze bude došlo, topićete se u slatkoj ljubavnoj atmosferi! Rođeni u trećoj dekadi ovog znaka bi ipak trebali da budu oprezniji, pogotovo kada je u pitanju saobraćaj ali i zdravstveni problemi.

 

LAV

Vi ste verovatno znak koji će imati najmanje problema i komplikacija tokom ovog proleća! Uticaj Marsa u znaku Strelca vam daje podršku, dodatne izvore energije i optimizma, pa ćete biti maksimalno aktivni na svim poljima. Burna situacija na ljubavnom planu vas čeka, bićete veoma aktivni na polju flerta! Osvajate gde god da se pojavite i na bazi strasti i fizičke privačnosti birate partnere! Lavicama se može pojaviti veoma zanimljiv, društven, atletski građen mlađi muškarac kom nećete moći da odolite!

 

Na poslovnom planu vam sve ide baš onako kako ste planirali, s tim da verovatno nemate mnogo vremena za odmor. Ne spavate puno ali ne smatrate da mnogo gubite. Idealan je period i za mršavljenje ili početak treninga, vežbanja, možete oblikovati svoje telo!

DEVICA

Velike su šanse da tokom ovog proleća nećete znati gde se nalazite, u svakom smislu. Moguće je da će vas pritisnuti obaveze sa svih strana i da ćete imati jako malo vremena za sebe! Gledanje filmova i izležavanje na kauču su za vas sada misaone imenice. Na poslu ste maksimalno aktivni, taman kada obavite određene zadatke, pristižu vam novi.

 

Mnoge Device će raditi bez ijednog slobodnog dana ili će i taj slobodan dan koristiti da rešavaju probleme, ako ne poslovne – onda porodične. Imate utisak da ništa nije pod vašom kontrolom, a to vam nikako ne odgovara. Proleće odmiče a vi imate utisak da niste uspeli da iskoristite barem jedan lep dan i da se posvetite voljenima!

VAGA

Najuzbudljivija dešavanja na ljubavnom planu vam dolaze tokom aprila meseca! U toj fazi ćete konačno izaći iz začaranog kruga pasivnosti u kom ste proveli svoj zimski san. Vama je više nego bilo kom znaku potrebna ljubav, partnerstvo i harmonija na tom planu. Samoća nije bio teren na kom ste mogli da se snađete! Zato od aprila zgrabite svoju priliku za vezu i ne puštajte je!

 

Naćićete partnera (ili partnerku) koji maksimalno odgovara vašim fizičkim idealima ali i koji neće oklevati ka tome da napravi prvi korak! Pored jedne dinamične i dominantne osobe će se i vama konačno vratiti, osmeh, strast, elan! Prošlost ostavite iza sebe, obrišite broj od bivših i ne javljajte se kada vas traže – stavite ih na blok listu! Došlo je vreme za novi početak! Poslovi vam teku prilično glatko, mada vam to polje tokom ove faze neće biti u listi prioriteta.

ŠKORPIJA

Nema sumnje u to da volite da volite i da mislite da je ljubav lepa, ali vam to tokom ovog proleća neće biti baš od presudnog značaja. Svakog jutra i svake noći jedina misao vam je u glavi: “novac, novac, novac”… Sve drugo sada ostavljate po strani i smišljate nove načine da dođete do zarade. Ne može se reći da ćete se baš obogatiti tokom ovog proleća ali ćete definitivno uspeti značajno da poboljšate svoju materijalnu situaciju!

 

Radićete nap-rno i teško, niko vam neće ništa pokloniti niti ćete imati dobitak na lutriji ali ćete ipak biti zadovoljni finansijskim učinkom. Koliko god da zaradite – želećete više, pa ćete pomerati svoje granice! Ukoliko ste u braku ili vezi, partner će pokušavati da vas ponovo osvoji tokom maja, jer koliko god da uspete da zaradite- ipak vam novčanice neće grejati zajedničku postelju… To možete samo vi!

 

STRELAC

Možete biti u velikoj meri opterećeni odgovornostima i ograničenjima tokom ovog proleća. Povedite računa i o svom zdravlju, uticaj Marsa i Saturna u vašem znaku vas neće štedeti… U jednom trenutku će vam se učiniti da imate dovoljno snage za sve, ali kada se preforsirate lako se možete desiti da padnete u krevet jer će vas slomiti najobičnija prehlada ili grip! Pre svega radite na tome da ojačate svoj imunitet, nemojte da dopustite da zbog posla i stresa ispašta vaš organizam, zdravlje nema cenu!

 

Tokom ovog proleća će mnogi pripadnici ovog znaka konačno uspeti da odrastu i da se uozbilje- u suprotnom bežanje od obaveza i odgovornosti može ostaviti brojne posledice, moguće i zakonske. U ljubavi nemate mnogo strpljenja i nežnosti, okrenuti ste svojim potrebama, pa situacija neće biti baš najidealnija… Nešto lakša situacija dolazi samim krajem proleća.

JARAC

Vi polako ali sigurno koračate napred. Ne može se reći da vam lepo vreme daje previše entuzijazma ali u svakom slučaju, prija vam makar takva promena. Držite se planova koje ste još ranije sebi zacrtali. Nemojte dopustiti da vas bilo ko ubedi u neke lažne vrednosti ili da vam obeća velike poslove i lak dobitak – po svom iskustvu biste trebali da znate kako se te stvari završavaju.

 

Maj vam je veoma povoljan za poslovne pregovore . U ljubavi ćete imati veoma pozitivna dešavanja, sa osobom iz vašeg bliskog okruženja – rodnog mesta ili komšiluka. Vraćaju vam se neke lepe emocije na koje ste zaboravili. Ne žuri vam se, imate i vremena i strpljenja da uživate u flertu i upoznavanju.

 

VODOLIJA

Nećete imati mnogo turbulentnih dešavanja i drastičnih preokreta tokom ovog proleća. Prilično ste stabilni i u svojoj glavi i sa svojim očekivanjima. Fokusirani ste na svoje ciljeve kada je u pitanju posao ali i van toga opet nalazite dovoljno vremena za izlaske, druženja i privlačenje pažnje. Dobro se osećate do sklapate nova poznanstva ali i dok obnavljate neka davno zaboravljena prijateljstva…

 

Može se reći da se konačno vraćate u svoj element i da se nervoza koju ste osećali dobrim delom zime i tokom protekle godine smanjuje i iščezava. Vaš večiti optimizam se vraća, ulepšaćete ovo proleće i sebi i svojim voljenima! Ako ste u braku možete da očekujete veoma lepa dešavanja unutar svog doma tokom maja meseca! Iskoristite period do 29. maja.

RIBE

Vi ste večiti sanjar i optimista koji sa lepim vremenom vidi i lepe prilike za pomake i za nova poglavlja, imate velike planove za budućnost i verujete da ćete ih ostvariti. Ipak, tokom ovog proleća se možete malo spustiti na zemlju… Ova faza vam nije naročito povoljna za posao… Možete da očekujete dosta pritisaka, što od strane nadređenih, što od samog sebe jer ćete svojim velikim ambicijama robovati, umesto da one služe vama. Biće vam teško da se opustite i da mirujete.

 

Problemi sa kičmom i leđima usled napetosti vas prate dobrim delom ove faze. Ljubav ste ostavili negde iza sebe… Nije da nemate prilike za flert ali niste preterano motivisani. Sada biste radije sebi naši nekog dobrog, čvrstog i pouzdanog poslovnog partnera nego emotivnog. Usputne avanture su uvek moguće, ali sada vam i to oduzima dosta vremena i energije.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *