A kakvi ste vi za volanom: Lav sumanuto juriša, Bik je raspevan, a Ovan i Škorpija gube živce

Podeli:

Vagama će za volanom svašta odvući pažnju, Rakovi će trubiti lošim vozačima, Bliznaci i Lavovi skloni su adrenalinskoj vožnji, a kroz crveno idu Ovan i Škorpija.

Ovnovi vole adrenalin: Iako su pripadnici ovog znaka obično dobri i sposobni vozači, u vožnji su skloni nepromišljenim i preodvažnim reakcijama. Za njih je tipično ubrzavanje na raskrsnicama, kao i prolazak kroz žuto svetlo. U gužvama su živčani i psuju, pa i kad su dobro raspoloženi i nigde im se ne žuri. Drugi vozači ih jednostavno živciraju iz navike. Vole upadljive i nove automobile u kojima se ističu, a ne bi imali ništa protiv kabrioleta.

Bik voli da uživa dok vozi: Pripadnike ovog znaka najčešće ćete videti kako za volanom pevuše svoju omiljenu pjesmu i mrdaju glavom u ritmu muzike. Nisu ljubitelji prebrze vožnje i moglo bi se reći da su savesni vozači. Poštuju saobraćajna pravila više od ijednog drugog znaka. Njihov omiljen automobil je onaj koji deluje impresivno i novo, a poznat je po svojoj sigurnosti.

Blizanci vole da uporedo sa vožnjom i jedu, piju, telefoniraju: Pripadnici ovog znaka su spretni vozači koje ćete najlakše uočiti po telefonu u ruci. Kako su i u životu pristalice toga da rade više stvari istovremeno, tako i u vožnji, pa im ne predstavlja problem da jedu, piju kafu, šminkaju se ilii telefoniraju za volanom. Bolji su suvozači nego vozači jer iznenađuju druge svojim reakcijama, pa im drugi često trube u vožnji. Vole moderne i praktične automobile u veselim bojama.

Rak voli duga putovanja: Rakovi su pomalo nervozni vozači koji će često psovati sebi u bradu, ali i trubiti zbog tuđih postupaka, te up-rno buljiti u vozača kojii mu je oduzeo prednost. Ipak, savesni su vozači i najčešće poštuju saobraćajne propise, a omiljeni su im udobni automobili. U njih će staviti razne ukrase, a obožavaju duga putovanja u probranom društvu.

Lavovi ne miču nogu s gasa: Ovaj vatreni znak odličan je vozač i ljubitelj brzine kojemu se noga često “omakne” na gasu. U vožnji je dosta tašt i često se u svojoj glavi utrkuje s drugim vozačima. U vožnji, kao i u životu, voli da privlači pažnju, a to čine posebnim tablicama, nalepnicama i natpisima na automobilu. Omiljeno vozilo Lavova je veliko i skupo.

Device su dobri vozači: Pripadnici ovog znaka često su dobri vozači, ali jako kritični prema svim drugim učesnicima u saobraćaju, od pešaka do drugih vozača. U vožnji pažljivo usporavaju brzinu da ne bi oštetili auto na ležećim policajcima, a i redovno će proveravati nivo ulja. Vole velike i udobne automobila, a onaj iz njihovih snova je džip.

Vage ne vode dovoljno računa o tome šta se dešava na putu: Iako su spretni vozači, pripadnicima ovog znaka sitne i veće saobraćajne nezgode nisu nepoznanica. Obično ih sami uzrokuju jer ne obraćaju dovoljno pažnje na ono što se događa oko njih. Takođe, skloni su i glasnoj muzici, te telefoniranju za vreme vožnje. Nije im toliko bitno koje je vrste automobil, ali im je važno da ima odličnu opremu.

Škorpije su temperamentni vozači: Pripadnici ovog znaka su temperamentni vozači koji lako gube živce. Vole brzu vožnju, a saobraćaj ponekad doživljavaju kao igricu te predviđaju u koju će se traku prebaciti drugi vozači ili za koliko će se sekundi upaliti zeleno svetlo. Vole brze automobile s “nabudženim” motorima, kao i noćnu vožnju.

Za Strelca je vožnja sport: Strelci su poznati po svojim dobrim veštinama parkiranja, a vožnju doživljavaju kao sport. Zbog toga im kazne za prekoračenje brzine nisu nepoznanica, a u svoje sposobnosti ponekad i previše veruju. Omiljeni automobili su im sportske verzije svih renomiranih vozila.

Jarac mrzi nekulturu u vožnji: Pouzdan i efikasn vozači, Jarac će radije voziti ispod dopuštenog ograničenja brzine nego iznad. Paziće na optimalnu potrošnju goriva te se pridržavati nepisanih pravila o vozačkoj kulturi, a uvrediće se ako im se ne zahvali vozač kog su propustili ili ako drugi ne upale migavac za skretanje. Idealan automobil za njih je moderan model poznat po sigurnosti i obično u tamnim nijansama.

Vodolije najviše uznemiruje policija: Pripadnici ovog znaka su prirodni vozači, koji se vožnjom ne opterećuju previše već im automobil služi kako bi došli do svog cilja. Poprilično se dobro snalaze u nepoznatim ulicama, a zabavlja ih posmatranje drugih vozača. Najviše ih uznemiruje prizor saobraćajnog policajca, jer je uveren kako su nepošteni i kako su se urotili protiv njega. Voli klasične automobile, pa i oldtajmere.

Ribe gube živce zbog kvarova: Pripadnici ovog znaka poprilično su smireni i stabilni vozači, kojima je pozicija za volanom idealna za razmišljanje. Vole vožnju, a u saobraćaju su vrlo korektni i rado će pomoći drugim vozačima. Nisu posebno spretni u parkiranju, a ono što ih najviše može izbaciti iz takta su česti kvarovi. Vole manje i moderne automobile, a uložiće i u lepe presvlake za sedišta.

Izvor: 24sata.hr/Foto:pixabay

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *