Ako želite stabilnu vezu, bežite od Blizanaca! Škorpije su manipulanti, a Vodolije…

Podeli:

Ako se pitate šta vas to sprečava da pronađete ljubav o kojoj maštate, horoskop ima odgovor za vas!

OVAN
Ovnovi su vrlo samouvereni. Neko vreme, to partneru može da bude privlačno, ali vremenom postaje veliko opterećenje. Zato, egoizam stoji na putu vaše ljubavne sreće veoma često. Naučite da ponekada partnera stavite na prvo mesto i pokušajte da pristanete na kompromis jer to je jedini način da imate uspešnu vezu. Ovnovi često ishitreno i brzopleto reaguju i to može da predstavlja problem u vezi.

 

BIK
Kada jednom budu u stabilnoj vezi, Bikovi se vrlo lako opuste. Osećaju se prijatno pa preteruju u hrani i piću i ne paze na izgled. U isto vreme, postanu i lenji i ne sete se da je romantika neophodna u svakoj vezi, bar ponekad i uz to partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost. Bikovi su skloni da partneru dugo zameraju greške i up-rno započinju iste svađe.

 

BLIZANCI
Glavna zamerka Blizancima jeste to što često ne ulivaju sigurnost svom partneru. Skloni su flertu i to nikad nije prijatno drugoj strani. Ne odaju utisak stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba oseća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promenama mišljenja i raspoloženja isto je nešto što drugima nije privlačno jer se nikad unapred ne zna koje će od mnogih njihovih lica izbiti na površinu.

 

RAK
Rakovi su emotivni i njima je ljubav vrlo bitna pa tako često već na početku veze postanu zavisni od partnera, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakog plaši. Kad su u vezi, partner postaje centar njihovog sveta, zbog čega se često oseća kao da ga guše. U isto vreme, lako se vređaju i previše su osetljivi.

 

LAV
Lavov veliki ego nešto je s čime se treba znati nositi. Nije lako živeti s osobom koju vređa svaka sitnica i koja je spremna danima da ne razgovara s partnerom zbog uvređenosti. Sami sebi su na prvom mestu, što s vremenom postaje veliki problem. Ne znaju da priznaju grešku, a uz to su skloni flertu pa se partner ponekad s njima ne oseća sigurno.

 

DEVICA
Device retko i teško otkriva svoje emocije, pa čak i kad jednom uđu u vezu. Za neke ljude to predstavlja problem jer nije prijatno biti u vezi sa nekim ne znajući šta oseća prema vama. Uz to, vrlo su pedantne i sitničave, kritične i pomalo teške pa život s njima nimalo nije lak. Njihova opsednutost čistoćom i zdravljem takođe može biti vrlo nap-rna.

VAGA
Vage često biraju za partnere emotivno nedostupne osobe. Kad su u vezi, neodlučne su i stalno razmišljaju da li je partner za njih pravi, a izluđujuća je i njihova sklonost ka flertu. Ne vole svađe pa govore ono što partner želi da čuje, što s vremenom može postati problem jer je iskrena komunikacija temelj svake uspešne veze.

 

ŠKORPIJA
Škorpije, emotivne i vatrene kako jesu, često i lako planu. Nije im strana ljubomora i posesivnost i to može da optereti onog s kim su. S druge strane, oni sami su tajanstveni i sve kriju za sebe pa i na taj način muče partnera koji stalno ima osećaj da se od njega nešto skriva. Zlopamtila su koja nikad ne opraštaju, a mali sukob redovno pretvaraju u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emotivne manipulacije.

STRELAC
Strelac ume da povredi partnera a da toga nije ni svestan. Žive za uzbuđenje i akciju, pa im sve brzo dosadi. Partner oseća da im stalno mora biti zanimljiv, što može stvoriti pritisak. Ono što je njegov najveći problem u vezama jeste potreba da ima potpunu slobodu i samo svoj društveni život, što mnogim njegovim partnerima ne odgovara.

 

JARAC
Jarac mora da ima puno poverenje u partnera pre nego se opusti u vezi. To ume da bude dugotrajan proces. To ume da bude neprijatno za osobu sa kojom je jer nije lako živeti sa nekim ko ne pokazueje emocije.

 

VODOLIJA
Osobe rođene u znaku Vodolije često se čine distanciranim jer vole svoju individualnost i slobodu. To može da bude problem za one koji su u vezi s njima jer partner ponekad ima osećaj da su Vodoliji svi važniji od njega. Bogati društveni život mnoge partnere čini ljubomornim, što Vodolija ne može shvatiti. Voljena osoba uvek zna šta Vodolija misli, ali nikada šta oseća, jer izbegava da razgovara o svojim emocijama.

 

RIBE
Ribe često idealizuju partnera, ali njihovim nerealnim očekivanjima nije moguće udovoljiti. Često ulaze u odnose s osobama koje ih ne zaslužuju ili održavaju tajne veze. Obično imaju komplikovan ljubavni život, a zbog požrtvovane prirode spremne su mnogo toga da istrpe, ali partneri ih često iskoriste i odbace. Moraju shvatiti da ljubav nije samo davanje, već i primanje.

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *