BEZ MNOGO TRUDA: Ove horoskopske znake je najlakše odvući u krevet!

Podeli:

Astrologija kaže da ova tri znaka obožavaju igre zavođenja, zato ih i najlakše prihvataju. Astrološka podela je sledeća, a vi proverite da li se ona poklapa sa vašim iskustvom ili možda sa vama, ako ste među ovim znacima.

Ovan

Govoreći o udvaranju kod Ovnova prolazi agresivnost i neposrednost. Nemojte ga pitati za dopuštenje da ga poljubite – samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. Što vam je pristup jači, to bolje. Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele da čuju da su najprivlačniji ljudi na svetu. Ali im nikako ne podilazite i slobodno im se suprotstavite. Njima su rasprave afrodizijak.

s-ks

Foto: Profimedia

Lav

Lavovi vole biti vođe, najbolji u svemu i ako imaju šansu da vas s-ksom odvedu do zvezda, lako ćete ih na to nagovoriti. Vole da flertuju, da budu u središtu pažnje i da ih tretirate kao kralja, odnosno kraljicu. Ako želite osvojiti Lava, potpuno se fokusirajte na njega. Pohvalite njegovu odevnu kombinaciju, osmeh, bilo šta. Ponašajte se kao da je najbolji u svemu uvek. Ne morate se brinuti da ćete preterati i da će Lav shvatiti šta radite jer on uglavnom oslepi od laskanja.

Muvanje

Foto: Profimedia/ilustracija

Vodolija

Vodolija je prilično flegmatičan znak. Zato ih je lako odvesti u krevet jer im je pomalo svejedno šta će se na tom planu desiti. Međutim, groze se šablona i ne osvrću se na konvencije. Recite Vodoliji da radite istraživanje na temu s-ksa i da vam treba pomoć u eksperimentisanju. Čak i ako se samo nasmeje, bar će vas smatrati originalnim likom. Što ste nekonvencionalniji, to ste joj privlačniji.

Srbija danas

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *