Evo na šta je svaki od znakova horoskopa spreman zbog ljubomore

Podeli:

Ne postoji osoba koja nije uopšte ljubomorna, međutim, kod nekih znakova je to toliko prisutno da će vam bukvalno napraviti pakao od života.

Ovan

Vernost: Ako u njegovoj glavi to nije to, prevara se dogodi iznenada i nije retkost. No, ako se iskreno zaljubi Ovan voli svim svojim srcem.

Ljubomora: 75 posto

Bik

Vernost: Vole sigurnost i sreću koju im donosi čvrsta i stabilna veza. Nisu skloni prevarama i verni su partneri. Iskušenje im nije nikakav problem te će mu se sigurno odupreti.

Ljubomora: 65 posto

Blizanci

Vernost: Iako možda žele biti verni i odani, njihovom šarmu zaista je teško odoleti. Ako nisu u ozbiljnoj vezi obožavaju da koketiraju, čak i kada ne žele ništa više od druženja, što može zbuniti drugu stranu. No kada se iskreno zaljube Blizanci se trude da udovolje partneru i da budu verni.

Ljubomora: 25 posto

Rak

Vernost: Ako je njihova veza kvalitetna i vredna čuvanja i održavanja Bik će vam biti odan i veran do samog kraja. No s obzirom na njihove poprilično velike prohteve čvrsta veza se u njihovim očima lako može pretvoriti u nešto što nije vredno spašavanja. Dok je srećan Rak je veran.

Ljubomora: 85 posto

Lav

Vernost: Uz prave reči i gestove, Lava se može vrlo lako zavesti, ali to ne znači da će žrtvovati svoju vezu, već da će staviti na vagu i proceniti šta mu više odgovara. Ima vrlo čvrst ego zbog čega ga je teško zadiviti.

Ljubomora: 80 posto

Devica

Vernost: Device su vrlo verne i odane te isto očekuju i od svog partnera. Ali ovaj znak u dugoj vezi može postati labilan, posebno ako mu se svidi nečije laskanje. Teško se zaljubljuju.

Ljubomora: 40 posto

Vaga

Vernost: Vage vole da eksperimentišu i vagaju, kako u životu uopšte, tako i u vezi zbog čega se može reći da i nisu verni partneri. Uživaju u ljubavi i avanturama i teško ih je ukrotiti. No ako to kome pođe za rukom, ostaju dugo u vezi srećni i zaljubljeni.

Ljubomora: 50 posto

Škorpija

Vernost: Škorpije su poznate kao veliki šarmeri i zavodnici što zbog lukavih i biranih reči, a što zbog snažnog s-ksepila kojim zrače. Iako su skloni avanturama i vole da isprobavaju nove stvari, ako odaberu partnera za život njemu će se i posvetiti.

Ljubomora: 90 posto

Strelac

Vernost: Vrlo su društveno aktivni i popularni, zbog čega se njihova vernost ne spominje kao dobra osobina. Žele stabilnu vezu, ali su s vremena na vreme spremni da sebi priušte pokoju avanturicu.

Ljubomora: 20 posto

Jarac

Vernost: Ovaj znak čvrsto stoji na zemlji i nisu mu potrebna nikakva laskanja da bi zadovoljio svoje potrebe. Vrlo su verni i odani i isto očekuju i od partnera. Spremni su da trpe za pravu ljubav.

Ljubomora: 30 posto

Vodolija

Vernost: Vrlo nepredvidivi ljubavnici koje je teško kontrolisati. Vole igre i igrice zbog čega često “zaglibe” u neveru. Vrlo su nesigurni u ljubavi zbog čega postaju ranjivi i skloni eksperimentisanju.

Ljubomora: 10 posto

Ribe

Vernost: Ribe su vrlo otvorene i vole plivati u društvenim i ljubavnim vodama. Veze su im duge i stabilne. Kada vole, vole iskreno i to će i pokazati svojim delima, ali isto tako, avanturice im nisu strane.

Ljubomora: 70 posto

Izvor: zadovoljna.hr

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *