HOROSKOP OTKRIVA NAJVEĆU VRLINU: U ovome leži vaša snaga!

Podeli:

Svaki znak ima svoje vrline iz kojih crpi unutrašnju snagu.

Ovan

Iako može navesti na pogrešan trag, pripadnici ovog znaka najbolji su u odustajanju. Budući da vole da imaju kontrolu nad svojim životom i situacijama u kojima se nalaze, oni će prvi otići ako zaključe da nešto nema smisla, crpi previše energije i čak ako je bolno – preseći sve veze i krenuti dalje. Oni će prvi dati otkaz na lošem poslu, ostaviti cigarete ili okončati toksičnu ljubavnu vezu.

Bik

Jaka strana karaktera pripadnika ovog znaka u teškim situacijama je to što gotovo uvek ostaju racionalni i sa obe noge na zemlji. Čak i dok svi oko njih ne znaju šta će se dogoditi, Bikovi imaju nekoliko mogućih scenarija događaja i analiziraju načine na koje se mogu pripremiti na njih. Svojim logičkim umom tako često predviđaju i vrlo lukavo i promišljeno reaguju.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka se u konfliktima snalaze bolje od bilo koga drugog. Oni svađu ne vide kao način izbacivanja agresije, već priliku da reše i razjasne stvari koje ih muče. Iako znaju da nametnu svoj stav, neće imati problem da saslušaju drugu stranu i zaista će želeti da se stvari reše na zadovoljstvo svih.

Rak

Pripadnici ovog znaka zaista su neverovatni u situaciji bolesti njihovih bližnjih. Brižni i empatični, oni su najbolji njegovatelji i neko koga biste zaista želeli pored sebe da vas mazi, pazi i uteši. Sposobni su da ostanu smireni, puni topline i ljubavi, čak i kad se svima drugima situacija čini bezizlazna, oni su pravo svetlo za druge ljude.

Lav

Pripadnici ovog znaka rešenje pronalaze i u situacijama koje izgledaju potpuno beznadežne. Zbog toga su oni neko koga želite da imate kraj sebe, da vas umiri i da vam pruži nadu. Lavovi retko očajavaju, njihova unutrašnja snaga leži u traženju novih rešenja, proaktivnosti i ne mire se sa sudbinom, pa je njihova mantra “gde ima volje – tu je i način.”

Devica

Pripadnici ovog znaka pravi su stručnjaci u rešavanju kriznih situacija, posebno onih koji se tiču njihovih bližnjih. Njihova unutarnja snaga vidi se u osećaju smirenosti dok svi ostali histerišu, Device izbegavaju dramu i usmeravaju se na rešenje. Tipično ćutljivi u takvim trenucima, možete računati na Device da “spasu stvar.”

Vaga

Pripadnici ovog znaka su pravi majstori za nove i pomalo neprijatne društvene situacije. Njihova lakoća uspostavljanja komunikacije, pronalaska zajedničkih tema i suptilnog zbližavanja, osobine su koje su nužne bilo da je reč o traženju novog posla, organizovanju zabave ili mirenju drugih, na Vagine diplomatske i društvene veštine se uvek može osloniti.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka imaju jedno jedinstveno umeće – preživljavanje. Čak i ako se radi o potpunom haosu, gubitku posla, borbom sa zavisnošću, razvodu braka ili smrti bližnjeg, možete računati da će se Škorpija izvući i stvoriti sebi novi život bez okretanja unazad. Krasi ih velik motiv i želja da prožive svoj život u potpunosti onako kako sami žele, a ne kako im situacija nameće.

Strelac

Pripadnike ovog znaka u pravilu odlikuje hrabrost, oni su spremni da rizikuju mnogo više nego svi drugi znakovi Zodijaka. Bilo da je reč o spašavanju drugih, brzom reagovanju ili nesebičnom žrtvovanju, računajte na to da će Strelac uraditi ispravnu stvar, što mu dolazi nagonski – bez želje za slavom ili hvalom. Plus, on potajno uživa u tom uzbuđenju.

Jarac

Pripadnici ovog znaka su od one vrste koja najbolje deluje pod pritiskom. Istovremeno moraju razmišljati o pet stvari, kako ne bi premašili rok i kako bi zadovoljili ljude oko sebe. Oni čak funkcionišu bolje pod pritiskom nego u opuštenim situacijama, pa dok bi svi drugi završili u bolnici od iscrpljenosti, Jarac daje 150 odsto sebe i dokazuje svoju vrednost.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su prvaci u primirivanju osećajno napetih situacija, bilo da je reč o svađama, porodičnim napetostima, finansijskim brigama – Vodolije su svesne kako će to sve proći i da nema potrebe za očajavanjem. Njihov recept je okrenuti leđa nevolji i zabaviti se sa nečim drugim, a takav stav prenose i na zabrinute ljude oko sebe i pravi su lek za stres.

Ribe

Pripadnici ovog znaka imaju jednu veliku unutarnju snagu – a to je njihova intuicija. Oni će osećati da nešto nije dobro i pre nego što loša situacija krene da se odvija, a svoju pažnju će usmeriti na emotivno pomaganje drugima. Intuicija im pomaže i kod promene poslova, što je kod njih poprilično često. Odlično podnose udarce i veruju da će sutra biti bolje.

Izvor: Cosmopolitan.rs, 24sata.hr/Foto:shutterstock.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *