HOROSKOP ZA 10. JANUAR Ovaj znak pod hitno kod lekara!

Podeli:

Ovnovi imaju problme sa prehladom, Bikovi da se posvete ljudima koje vole.

OVAN

POSAO: Prevelika filozofija ipak nije vaš fah. Možete da dokažete svoje znanje jedino konkretnim postucima. Važno je da se usmerite na posao koji znate najbolje da radite.

LJUBAV: Partner pažljivo analizira vaše ponašanje i reakcije i daje vam određene kritike koje vam ne prijaju. Ukoliko ste slobodni, dopada vam se osoba koja vam je trenutno nedostupna.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi danas i skloni raznim zdravstvenim problemima- prehladi, virusima, upalama, infekcijama… Imunitet vam je oslabljen i jako je važno da budete veoma oprezni.

BIK

POSAO: Potrebne su vam sasvim pouzdane informacije kako biste znali koji sledeći korak treba da povučete. Potrudite se da se okružiteljudima kojima zaista možete da verujete na ovom polju.

LJUBAV: Zaista nema potrebe da potiskujete i gušite svoja osećanja. Jasno pokažite voljenoj osobi sve ono što vam leži na srcu. Važno je da budete iskreni i otvoreni u svakom trenutku.

ZDRAVLJE: Trenutno nema većih problema sa zdravljem kod vas i možete da očekujete jako dobru situaciju na ovom polju. Posvetite se slobodnim aktivnostima i ljudima koje volite.

BLIZANAC

POSAO: Prihvatite nečiji koristan savet i bićete na korak od toga da ostvarite bolje poslovne rezultate. Važno je da uvažite starije kolege koje ipak imaju dovoljno iskustva po nekim pitanjima.

LJUBAV: Prilikom izlaska, dolazite do prilike za novi susret koji može da vodi ka veoma zanimljivim događajima. Ukoliko već imate partnera situacija sa njim je veoma nežna i uzbudljiva.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti kroz vodu i čajeve. Važno je da vam irganizam ne dehidrira i da dovoljno pazite na sebe i svoje navike. Potrudite se da ne zanemarujete zdrav život.

RAK

POSAO: Strpljivo čekate na bolje uslove. Prećutkujete određene događaje jer ste svesni da ih ne možete promeniti. Moguće je da ćete u nekom trenutku ipak shvatiti da vam je svega dosta.

LJUBAV: Vama je jako važno da sačuvate ljubav i odnos koji trenutno imate sa partnerom. Uspećete u tome. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi u svakodnevnom okruženju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o lošim navikama koje imate već neko vreme. Potrudite se da smanjite unos bilo kakvih štetnih materija i da maksimalno izbegavate bilo kakav porok.

LAV

POSAO: Ukoliko ne budete bili dovoljno spremni da pristanete na tuđe uslove, možete biti na gubitku. Vreme je da pokažete da ste ipak dovoljno savesni i da vam kompromis nije stran.

LJUBAV: Olakšanje na emotivnom planu vam dolazi nakon što zaista poslušate svoje srce i uradite ono što osećate da je ispravno. Važno je da pokažete voljenoj osobi kako se osećate.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku. Moguće je da su se pojavili neki problemi kod vas ili da ste skloni anemiji, nedostatku gvožđa. Najpametnije je svakako da se posavetujete sa lekarom.

DEVICA

POSAO: Preterana razmetljivost vama nikako ne stoji i samo može ugroziti imidž koji imate pred saradnicima. Važno je da poradite na svom odnosu prema kolegama i kolektivu.

LJUBAV: Moguće je da ste preosetljivi i da burno reagujete na neke sitnice kojima partner ne pridaje preveliki značaj. Pokušajte da se smirite i da ne shvatate ništa danas toliko ozbiljno.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi, a može se desiti da imate čak i višak energije. Bavljenje sportom i rekreacijom će vam svakako prijati.

VAGA

POSAO: Stalo vam je da ostavite dobar utisak u poslovnom okruženju i činite sve kako bi u tome uspeli. Važno vam je da vas drugi ljudi poštuju i da na vas gledaju kao na nekog ozbiljnog.

LJUBAV: Možete osvojiti osobu koja vam se dopada i lakše nego što mislite. Budite optmistični i samouvereni! Pokažite joj svoja osećanja, a ona će vam uzvratiti na vrlo pozitivan način!

ZDRAVLJE: Prolazna prehlada vam stvara manje probleme. Skloni ste tegobama sa kijavicom, kašljem ali i povišenom temperaturom. Povedite računa o svom zdravlju danas maksimalno.

ŠKORPIJA

POSAO: Vi ste dovoljno sposobni da prevaziđete neke iznenadne poteškoće koje su vam se pojavile. Imate mnogo poslovnog iskustva koje vam sada može biti od velike pomoći.

LJUBAV: Moguće je da trenutno priželjkujete više od onoga što partner realno može da vam pruži. Ukoliko ste slobodni, još uvek na vidiku nema kvalitetnog novog poznanstva.

ZDRAVLJE: Važno je da redovno kontrolišete krvni pritisak. Moguće je da ćete imati neke promene i oscilacije na tom polju. Pratite stanje svog organizma i izbegavajte preteran stres.

STRELAC

POSAO: Imate dobru taktiku kojom lako dolazite do poslovnog uspeha. Mudro prećutkujete nečije kukanje i radite po svom onako kako znate da je najbolje. Ostvarićete svoje ciljeve.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da možete da joj pružite podršku u trenucima u kojoj je to od presudnog značaja. Sada je vreme da joj stavite do znanja koliko vam je stalo do nje.

ZDRAVLJE: Nervna napetost vam stvara probleme. Ukoliko budete povećali unos magnezijuma svakako ćete se bolje osećati. Prijala bi vam i masaža i bilo koja metoda opuštanja.

JARAC

POSAO: Našli ste se na parvom mestu u pravo vreme. Isijavate samopouzdanje i pozitivno zračite na svoje kolege. Možete da očekujete dobru situaciju na poslovnom planu!

LJUBAV: Zaista nema potrebe da testirate partnerovu naklonost, on vam je pokazao sve što je imao odavno. Na vama je da li ćete to prihvatiti onako kako treba ili ćete se ipak odlučiti za nešto drugo.

ZDRAVLJE: Povećajte svakodnevni unos vitamina. Važno je da radite na tome da ojačate svoj imunitet i da izbegavate bilo kakvo naprezanje jer vam naredni period može biti nezgodan.

VODOLIJA

POSAO: Potrudite se da završite posao koji ste započeli. Vaša okolina u ovom trenutku očekuje od vas previše. I sami ste toga svesni ali sada kada ste već krenuli u posao ne možete da stanete.

LJUBAV: Ne dopada vam se odluka koju je partner doneo i smatrate da ćete se usled toga samo udaljiti jedno od drugog. Ukoliko ste slobodni dopada vam se jedna osoba koja se i dalje premišlja.

ZDRAVLJE: Zdravlje je nešto bolje nego u prethodnim danima, pa ćete imati više energije i generalno ćete se osećati bolje nego do sada. Moguće je da neka terapija polako daje rezultate.

RIBE

POSAO: Razmislite o tome da ipak pronađete kompromis sa jednom osobom koju ste otpisali na poslovnom planu jer vam danas njene usluge mogu zatrebati. Pred vama je izazovan dan.

LJUBAV: Potrebno je da pružite više pažnje voljenoj osobi i da se potrudite da obnovite bliskost koju ste nekada imali. Pred vama je period u kom će vaša ljubav biti na nekoj vrsti ispita.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža ili opuštanje u nekom spa centru ili sauni. Priuštite sebi neki užitak i beg od svakodnevnog stresa koji se samo nagomilava. Važno je da mislite na svoje zdravlje.

Autor: www.astrousluge.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *