HOROSKOP ZA 11. FEBRUAR Vodolije treba da budu iskrene!

Podeli:

Škorpije su sklone alergijama, Vage imaju probleme sa ljubomornim partnerom.

OVAN

POSAO: Nemojte da dopustite da vas nervoza poremeti. Važno je da ostanete pribrani i da u svim situacijama hladnokrvno reagujete. Budite posvećeni poslu iako je vikend.

LJUBAV: U potrazi ste za osobom koja će vas pokrenuti na svim nivoima, i intelektualno i emotivno. Potrebno vam je da se desi neko novo poznanstvo sa osobom kojoj ćete pokloniti sve.

ZDRAVLJE: Grlo bi moglo da vam bude osetljivo. Pred vama je faza u kojoj vam je generalno imunitet oslabljen, pa možete da budete podložni brojnim problemima. Pazite na sebe.

BIK

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za posao. Najbolje bi bilo da nemate preterano velika očekivanja. Posvetite se sebi, svojoj porodici i uživajte u nedeljnom danu i u odmaranju.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam voljena osoba pružiti stabilnost i utehu u teškim trenucima. Pored nje se osećate zaštićeno. Na polju ljubavi vas ne očekuju bilo kakvi problemi.

ZDRAVLJE: Muči vas vrtoglavica. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti nekako malaksali. Pred vama je faza u kojoj treba da odmarate i nikako nije preporučljivo forsiranje.

BLIZANCI

POSAO: Povoljan je dan ako se bavite kreativnim radom, možete da očekujete nalet jako zanimljivih ideja. Iako je nedelja bićete posvećeni poslu i obaviti dosta važnih stvari.

LJUBAV: Ulazite u kontakt sa osobom koja deluje veoma misteriozno ali niste sigurni da li je to sve njena maska. Ne verujete joj dovoljno da bi se upustili u vezu. Moguće je da ćete sačekati neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Slabija cirkulacija u predelu nogu. Osim toga ne biste trebali da imate neke veće probleme sa zdravljem. Dan je generalno povoljan za odmor i opuštanje, kao i za to da se posvetite sebi.

RAK

POSAO: Pred vama je povoljan dan za posao. Iako vikend traje moguće je neko poboljšanje finansija ili prilika da dođete do dodatne zarade. Maksimalno se posvetite obavezama i nećete zažaliti.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Na nekom javnom mestu dolazite do kontakta sa osobom sa kojom imate dosta zajedničkih tema. Uskoro ćete se zbližiti i na ljubavnom nivou.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro stanje na polju zdravlja. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe ili probleme. Uživajte u pozitivnom danu sa ljudima do kojih vam je stalo.

LAV

POSAO: Moguće je da niste baš blizu ostvarenja svih svojih ciljeva ali to ne znači da nameravate da odustanete. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu kako bi ostvarili napredovanje.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja do sada nije pokazala da je zainteresovana za vas. Niste sigurni da li da pokušate da joj priđete ili ne. Uskoro ćete doći do odgovora na svoje pitanje.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima vas muči. Generalno vam i donji deo leđa može biti osetljiv. Tokom današnjeg dana ste iscrpljeni i malaksali, pa ne biste trebali mnogo da se umarate.

DEVICA

POSAO: Poziv od poznanika sa kojim ste ranije sarađivali bi mogao da vam promeni pogled na trenutno poslovno stanje. Uskoro ćete neke stvari moći da vidite mnogo jasnije.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku za neobaveznu avanturu i flert. Ipak, ako želite ozbiljnu vezu, moraćete da sačekate još malo. Važno je da ne gubite samopouzdanje i da budete spremni na sve.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve poroke generalno jer to nije dobro za vas. Posvetite se tome da zdravije živite i da iz svog života i svojih navika izbacite sve što je negativno.

VAGA

POSAO: Razmišljate o tome da pokrenete novi posao ali niste sasvim sigurni šta bi vam se najviše isplatilo. Prilično ste neodlučni. Dajte sebi vremena da razmislite, ne žurite sa odlukama.

LJUBAV: Problemi sa ljubomornim partnerom su iz dana u dan sve veći. Moguće je da polako razmišljate o prekidu te veze. Postaje vam opterećenje da svaki dan slušate optužbe.

ZDRAVLJE: Stresne okolnosti ne utiču povoljno na vas. Moguće je da vam je zdravlje narušeno ali da vi nekako to sebi ne želite da priznate. Vreme je da se više posvetite blagostanju svog organizma.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da nemate dovoljno poverenja u svog poslovnog partnera i da vam to stvara veliku kočnicu na polju posla. U narednom periodu ćete ozbiljnorazmišljati o promenama.

LJUBAV: Možete da računate na poboljšanje odnosa sa voljenom osobom ako budete bili spremni na prilagođavanje. Vreme je da se više posvetite jedno drugome i da radite na međusobnom razumevanju.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu i ako primetite da nešto nije uredu obavezno se javite lekaru. Potrebno je da vodite računa o sebi.

STRELAC

POSAO: Moguće je da nisu svi saradnici sasvim iskreni prema vama. Pokušajte da se oslonite samo na sebe ovaj put. Važno je da svima pokažete da i samostalno umete da obavljate posao.

LJUBAV: Moguće je da se sa voljenom osobom imate neke probleme koji se ponavljaju. Tako će se i nastaviti, dok definitivno ne razjasnite neke stvari. Moguće je da vi unosite veliku tenziju.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata jemoguća i svakao bi vam prijala masaža. Osim toga nema pokazatelja za neke veće probleme na polju zdravlja, generalno stanje je solidno.

JARAC

POSAO: Potrudite se da mirno prihvatite da su se neke manje komplikacije pojavile i nemojte da paničite zbog toga. Dajte sebi vremena da se posvetite traženju novih rešenja.

LJUBAV: Važno je da napravite kompromis sa voljenom osobom. Ako se budete postavili na pravi način, nećete imati veće probleme… Kompromis je okosnica svakog dobrog braka ili veze.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad energije. Nemojte da se forsirate nekim velikim fizičkim naporom jer vam to ne bi prijalo. Priuštite sebi opuštanje uz dobru muziku, toplu kupku ili nešto što volite.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da nećete uspeti da realizujete sve ono što ste imali u planu i da će doći do manjih odlaganja na ovom polju. Budite strpljivi iako vam sada to prilično teško pada.

LJUBAV: Važno je da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o svemu što osećate. Ona će imati razumevanja za vas. Pokažite joj svoje sumnje i strahove, zajedno ćete lakše rešiti neke dileme.

ZDRAVLJE: Generalno se osećate dobro i imate sasvim dovoljno energije za sve što vas čeka. Zdravlje je sasvim stabilno, ukoliko ste imali neke tegobe ovaj period je povoljan za oporavak.

RIBE

POSAO: Pred vama je veoma pozitivan dan na poslovnom planu. Moguće je da ćete obaviti dosta korisnih stvari. Iako je nedelja, trudite se da budete maksimalno vredni i produktivni.

LJUBAV: Uživate u romantičnoj atmosferi sa voljenom osobom. Vaša veza je kvalitetna, volite se i imate važne zajedničke planove za budućnost. Sve je u najboljem redu kada je u pitanju ljubav.

ZDRAVLJE: Hormonalne promene su moguće kod vas. Ukoliko ste već imali neke smetnje vezane za štitnu žlezdu, obavezno idite na redovni pregled kako bi proverili kakvo je stanje.

AUTOR: 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *