HOROSKOP ZA 13. JANUAR Ako Device osete ovo, da se jave lekaru!

Podeli:

Škorpije se oslanjaju samo na sopstvene ambicije, trud i up-rnost, Jarčevi skloni destruktivnom ponašanju.

OVAN

POSAO: Nemojte da odustajete od svojih principa zarad malo novca. Kasnije ćete shvatiti da ste više izgubili nego dobili. Važno je da ostanete dosledni sebi i svojim odlukama maksimalno.

LJUBAV: Konačno srećete osobu koja vam se dopada a koju već duže vreme niste videli. Budite dominantniji u komunikaciji. Ukoliko već imate partnera, današnji dan je jako dobar za strast.

ZDRAVLJE: Vi ste u sasvim solidnoj formi. Osećate se dobro u svojoj koži i nemate zdravstvene probleme. Ispred vas je dan u kojem maksimalno možete da se opustite i da uživate.

BIK

POSAO: Upoznajete nove važne ljude i stičete poslovne kontakte koji vam mogu biti od velikog značaja u budućnosti. Pred vama je dan tokom kojeg ćete se pokazati u dobrom svetlu.

LJUBAV: Postali ste na neki način neuhvatljivi. Postoji osoba koja up-rno trči za vama ali ne može da vas uhvati ni za glavu ni za rep. Ukoliko već imate partnera odbijate neki njegov predlog.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom su mogući kod vas. Izbegavajte hladne i gazirane napitke, kao i dodir sa mogćim izvorima zaraze. Budite malo oprezniji u narednom periodu.

BLIZANAC

POSAO: Postajete veoma nesigurni kada je u pitanju mogućnost da ostvarite svoje ambicije, obeshrabreni ste. Pokušajte da poradite na stvaranju većeg samopouzdanja to vam je neophodno.

LJUBAV: Ako se ne budete ozbiljno potrudili da poboljšate komunikaciju sa partnerom, bićete veoma nezadovoljni. Ukoliko ste slobodni, moguć je zanimljiv susret sa jednom osobom.

ZDRAVLJE: Sklonost ka depresiji je naglašena kod vas. Neophodno je da se okrenete stvarima koje vam podižu raspoloženje. Vreme je praznika i važno je da počnete pozitivnije da razmišljate.

RAK

POSAO: Patite od osećaja inferiornosti i zato vam je teško da napravite neki konkretan pomak na poslovnom planu. Počnite da prihvatate sebe i da se prema sebi odnosite sa više poštovanja.

LJUBAV: Otvoreni ste za nove ljubavne opcije. Moguće je da ćete doživeti avanturu sa nekom neobičnom osobom na neki neobičan način. Ukoliko već imate partnera vaša veza se menja.

ZDRAVLJE: Potreban vam je unutrašnji mir. Na neki način ste posvećeni sebi i traženju duhovnosti. Važno vam ja da na svim poljima ostvarite savršeni balans kako bi se dobro osećali.

LAV

POSAO: Ako ostanete dovoljno skoncentrisani i dosledni samo jednom cilju, možete da očekujete pozitivna dešavanja. Pred vama je faza u kojoj možete doći do poslovnog uspeha.

LJUBAV: Zračite pozitivnom, toplom i senzualnom energijom i samim tim uspevate da osvojite osobu koja vam se dopada. Pred vama je povoljan dan za početak nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Izbegavajte sve poroke. Važno je da ostanete u dobroj formi i psihički i fizički. Aspekti na polju zdravlja vam nisu loši ali morate da pokažete da i sami umete da čuvate sebe.

DEVICA

POSAO: Ako ne budete bili dovoljno disciplinovani i savesni, možete trpeti ozbiljne posledice. Pokažite da umete da se posvetite poslu i da budete maksimalno odgovorni kada treba.

LJUBAV: Veoma brzopleto se upuštate u emotivnu vezu sa osobom koju ste tek upoznali. Biće vam potrebno neko vreme da shvatite da pravite grešku. Za sada se vodite impulsom i emocijama.

ZDRAVLJE: Slušajte svoju intuiciju koja vam govori sada neke vrlo važne stvari za vas. Zdravlje bi vam moglo biti narušeno, pa ako primećujete bilo kakve tegobe- pravac kod lekara.

VAGA

POSAO: Ne možete se na silu rešiti prepreka koje imate na poslovnom planu. Nemojte biti preterano agresivni. Dajte sebi i svom okruženju vremena da se neke stvari konačno vrate na svoje mesto.

LJUBAV: Da biste imali sreće u ljubavi, morate prvo da poradite na odnosu koji imate sami sa sobom.Kada budete zaista istinski na pravi način voleli sebe, naćićete i adekvatnog partnera.

ZDRAVLJE: Bez većih zdravstvenih problema tokom dana. Možete da očekujete generalno dobru situaciju na ovom planu. Imate sasvim dovoljno energije i odlično se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Realizovaćete svoje poslovne ambicije oslanjajući se samo na sopstveni trud i up-rnost. Možete da očekujete veoma povoljan period kada je u pitanju ljubavno polje.

LJUBAV: Moguć je početak nove, strastvene veze sa jednom veoma atraktivnom osobom. Uživajte! Ukoliko već imate brak, voljena osoba će vam sada biti posvećenija nego pre.

ZDRAVLJE: Vi imate jaku moć regeneracije ali to ne znači da treba iznova da je testirate! Radite na tome da sačuvate dobro stanje svog organizma i nemojte da se iscrpljujete.

STRELAC

POSAO: Izbegavate da se suočite sa aktuelnim poslovnim problemima, a to vas ne vodi dobrim putem. Možete da očekujete neke manje smetnje ako ne budete postupali po pravilima.

LJUBAV: Ako budete preuzeli inicijativu od osobe koja vam se dopada možete dobiti mnogo više nego što trenutno možete da zamislite. Pred vama je odlična ljubavna situacija!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Skloni ste prehladi, glavobolji i povišenoj temperaturi. Jačajte svoj imunitet i povećajte ubos vitamina, pogotovo kroz sveže voće.

JARAC

POSAO: Izbegavajte probleme i nemojte da padate na provokacije. Inače ste na dobrom putu ka uspehu. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu ostvariti svoje ciljeve na ovom polju.

LJUBAV: Sve je izraženije nepoverenje između vas i voljene osobe. Neophodno je da promenite način razmišljanja! Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo se dešava sasvim iznenada i neočekivano!

ZDRAVLJE: Skloni ste destruktivnom ponašanju. Potrudite se da ipak izbegavate alkohol jer biste sebi mogli mnogo više da naškodite nego da pomognete na taj način. Čuvajte se.

VODOLIJA

POSAO: Ako želite da dođete do poslovnog razvoja, potrebno je da poradite na svojoj edukaciji. Ona je sada za vas ključ uspeha. Važno je da se na pravi način usmerite na poboljšanje svojih veština.

LJUBAV: Iako se često svađate sa partnerom, vaša ljubav zaista može pobediti sve. Ostavite nevažne sitnice po strani. Pokušajte da se posvetite jedno drugome i nežnosti koju ste imali.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Moguće su manje nezgode ili manje povrede kod vas danas. Ako ste fizički aktivni, onda se pazite uganuća i lomova. Budite vrlo obazrivi.

RIBE

POSAO: Konstantno ste napeti i pod velikim pritiskom obavljate sve poslove. Na taj način nećete daleko dogurati. Važno je da prvo poradite na smirenosti, a zatim i na organizaciji.

LJUBAV: U odnosu u kom ste trenutno možete lako da izgubite sebe. Nemojte na to da zaboravite. Važno je da uvek na prvom mestu bude vaše blagostanje, bez obzira na sve.

ZDRAVLJE: Preterano ste iscrpljeni, usporite malo. Važno je da nađete dovoljno vremena za odmor. Ponekad precenjujete svoje kapacitete i zbog toga možete biti skloni zdravstvenim problemima.

Autor: www.astrousluge.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *