HOROSKOP ZA 21. DECEMBAR Vage i Device treba da posete lekara!

Podeli:

Lavovi imaju probleme sa grlom, Devicama ovo nije povoljan dan za ljubav.

OVAN

POSAO: Ukoliko treba da pokažete javno neki svoj projekat, imate veliku tremu. Pokušajte da pobedite svoje nesigurnosti. Poradite na svom pristupu ka ozbiljnim poslovnim projektima.

LJUBAV: Voljena osoba se trudi da vam ugodi ali vi kao da non stop imate neke zamerke i primedbe. Jednostavno vam nije dan i niste dobro raspoloženi. Potrudite se da ne dižete tenziju.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa urinarnim putevima. Povedite računa o mogućim upalama ili infekcijama u tom predelu. Takođe, važno je da pazite i na unos tečnosti svaki dan.

BIK

POSAO: Na radnom mestu dolazi do sukoba autoriteta. Niste sasvim sigurni kojoj strani treba da se priklonite. Za sada bi bilo najbolje da gledate svoja posla i da se nikome ne mešate u odnos.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku postaje vam pomalo dosadno, pa pokušavate da razmrdate stvari sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, sviđa vam se Vaga. U narednim danima ćete imati šansu da je osvojite.

ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa želucem. Povedite računa o ishrani i nemojte da preterujete sa jakim i prezačinjenim jelima. Potrudite se da unosite više voća i povrća i sveže hrane.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete veoma zanimljivu situaciju na poslovnom planu i pozitivne preokrete u vašu korist. Pred vama je jako dobar dan tokom kojeg ostvarujete sve što želite bez mnogo muke.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati susret sa osobom koja vas magnetski privlači. Ipak, vas dvoje niste za vezu na duže staze. Na kraju svega toga ćete ostati blago razočarani neispunjenim snovima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku koji bi mogao da oscilira. Važno je da izbegavate stres ali i preveliki napor. Posvetite se sebi i ne izlažite se rizičnim situacijama.

RAK

POSAO: Možete da očekujete manje komplikacije ako ste se nadali rešenjima po pitanju nekretnina ili vlasništva nad nečim. Pred vama je dobar dan za bilo kakve formalnosti i papire.

LJUBAV: Niste sigurni u svoje emocije koje se menjaju iz časa u čas. Do emotivnih promena će doći kada budete spremni na odluku. Do tada stanje može ostati nedefisano. Vaš život je u vašim rukama!

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas zdravstveni problemi možete da se nadate generalno dobroj situaciji na ovom polju. Pred vama je faza u kojoj ste veoma jaki, otp-rni i ništa vam ne može naškoditi.

LAV

POSAO: Moguće je da delujete nekako konfuzno u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Potrudite se da budete malo konkretniji u prezentovanju svojih ideja ako želite da dobijete podršku.

LJUBAV: Niste sigurni u emocije osobe koja vam se dopada, pa se povlačite pred njom. To nije pravi pristup. Poradite na samopouzdanju koje vam je poljuljano zbog loših iskustava iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Skloni ste manjim infekcijama, a sinusi su vam takođe osetljivi. Utopljavajte se, izbagavjte hladne i gazirane napitke i povećajte unos čajeva i vitamina.

DEVICA

POSAO: Na polju finansija vam se dešavaju značajne oscilacije. Ni sami više ne znate koliko imate a koliko morate da potrošite. Vreme je da se ozbiljnije posvetite organizaciji troškova.

LJUBAV: Nije povoljan dan za ljubav, kao ni za početak nove veze. Nemojte da očekujete previše. Ukoliko ste slobodni, tako i ostaje, a ako imate partnera moguće je da se malo dosađujete.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonalnim promenama, kojima ste sada skloni. Osim toga, rad žlezda vam je generalno predstavljen kao otežan ili sa nekim smetnjama. Posetite lekara.

VAGA

POSAO: Moguće je da vas strah od autoriteta sputava u vašoj nameri da pokažete sve svoje kvalitete. Pokušajte da se izborite sa nesigurnostima i da nastupite sa malo čvršćim stavom nego inače.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, dolazi do problema sa voljenom osobom jer vam se ne dopada to što ona uvek ima preterano dominantan i agresivan stav. Moguće je da ćete razmisliti o razdvajanju.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa glavoboljom. Nemojte da se opterećujete previše sa bilo čim. Dovoljno odmarajte i budite na svežem vazduhu. Posavetujte se sa lekarom ako se problem nastavi.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebno je da svi vaši poslovi budu sasvim transparentni. Nemojte da zaobilazite pravila. Nekada ste skloni tome da tražite prečice, a ovaj put vam se to neće isplatiti na naćin koji očekujete.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je zauzeta, danas biste veoma lako mogli da dođete do nešto prisnijeg kontakta sa njom. Početak tajne veze vam podiže raspoloženje na kraći period.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Imate višak energije a najbolje ćete je se osloboditi ako budete bili posvećeni fizičkoj aktivnosti. Vreme je da se vratite u svoju formu.

STRELAC

POSAO: Možete da se nadate da će kolege biti na vašoj strani ako se bud desio neki manji konflikt sa nadređenima. Dobro ste organizovani zajedno sa svojim saradnicima i solidno funkcionišete.

LJUBAV: Dopada vam se jedna prijateljski nastrojena osoba ali niste sasvim sigurni kako da joj priđete. Donekle niste spremni da prvu pređete granicu između ljubavi i prijateljstva i to vas koči.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa cirkulacijom. Kod vas je uvek predeo nogu osetljiv, pa su mogući i bolovi u kolenima. Osim toga, ne biste trebali da imate neke nove značajne tegobe.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete veoma važan poslovni razgovor koji će biti odlučujuć za dalji tok vaše karijere i profesionalnog života. Pred vama je dan u kojem ćete maksimalno biti posvećeni poslu.

LJUBAV: Ne dopada vam se to što voljena osoba ne provodi dovoljno vremena sa vama. Vreme je da sa njom otvoreno razgovarate o svemu što se dešava i da pronađete neki način za dogovor i kompromis.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima je vaš hronični problem. Posavetujte se sa fizijatrom oko programa vežbi koji bi mogao da vam pomogne. Umerena fizička aktivnost je ipak važna.

VODOLIJA

POSAO: Imate dosta sreće tokom današnjeg dana. Bez preterano velikog truda možete da ostvarite jako povoljne rezultate. Pred vama je jako povoljan dan u kojem ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode. Ipak, kasno noću kada ostanete sami osetite da vam nedostaje stari partner. Iako vas prošlost vuče unazad, došlo je vreme da to sasvim presečete.

ZDRAVLJE: Povedite računa o jetri koja bi mogla da vam bude osetljiva. Smanjite unos industrijski prerađene hrane, soli, alkohola, masti i generalno uspostavite zdraviji način ishrane.

RIBE

POSAO: Možete da se nadate promenama na polju finansija. Ipak, ako ne morate nemojte da pozajmljujete novac. Bilo bi bolje da se sada oslonite samo na ono što vi lično imate i da se ne zadužujete.

LJUBAV: Možete da očekujete tešku situaciju sa voljenom osobom koja up-rno sumnja u vašu iskrenost i vernost. Moguće je da će vam trebati dosta vremena da joj dokažete da ste iskreni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi koja je prilično usporena kod vas. Mogući su i problemi vezani za nadutost. Povećajte unos tečnosti i krećite se. Ishranu prilagodite potrebama svog organizma.

Autor: www.astrousluge.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *