HOROSKOP ZA 24. JANUAR Ovaj znak će doživeti promene u ljubavi!

Podeli:

Blizanci da izbegavaju masnu hranu, Rakovi da provere krvni pritisak.

OVAN

POSAO: Nisu baš svi u poslovnom okruženju dobronamerni, pa povedite računa o tome. Potrudite se da verujete sopstvenim instinktima. Važno je da svoju intuiciju nikada ne zanemarujete.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada se nekako udaljila od vas, pa niste sasvim sigurni kako da postupite. Biće vam potrebno malo vremena kako biste opet uspeli da se vratite jedno drugome.

ZDRAVLJE: Osetljiva vam je kičma i leđa. Nemojte da podižete težak teret. Pred vama je dan u kojem generalno možete da budete skloni nekim manjim povredama i zdravstvenim smetnjama.

BIK

POSAO: Hvata vas nervoza jer niste sasvim sigurni u svoje sposobnosti. Ne biste trebali da sumnjate u sebe. Potrudite se da se posvetite svom poslu i da date maksimum koji imate.

LJUBAV: Emocije su vam promenljive jer vam deluje da voljena osoba više ne oseća isto što i pre. Moguće je da brinete bez razloga. Dajte svemu vremena, neke stvari će uskoro izaći na površinu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je da pijete dovoljno vode zbog pravilnog rada svih organa. Nikada nije kasno da počnete sa stvaranjem zdravijih navika.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko očekujete neke važne dokumente ili formalna rešenja, treba da imate na umu da danas nije povoljan dan za to. Moguće je da ćete imati neke komplikacije na tom planu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na ovom polju… Dolazi vam poznanstvo sa jednom pozitivnom osobom. Pred vama je odličan dan za ljubav, možete da budete sasvim opušteni.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa holesterolom. Izbegavajte unos masne hrane i pazite na svoje navike. Potrudite se da redovnije vežbate i da trošite nagomilane masne naslage.

RAK

POSAO: Niste zadovoljni situacijom na polju finansija i smatrate da biste mogli da imate daleko veći priliv novca… Pred vama je period u kojem ćete moći da se posvetite boljoj zaradi.

LJUBAV: Na emotivnom planu nije sve idealno. Ako ste zapostavljali neke probleme iz prošlosti, oni će vam sada zakucati na vrata. Vreme je da sa voljenom osobom razgovarate o svemu.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak jer su moguće neke oscilacije na tom polju kod vas. Možete da očekujete nestabilnu situaciju, pa je najbolje da se posavetujete sa lekarom.

LAV

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i imate mnogo poslovnih obaveza. Potrudite se da ne padate pod negativan uticaj okruženja. Pred vama je period u kojem treba da dokažete koliko ste jaki.

LJUBAV: Partner vam je maksimalno posvećen i uradiće sve ono što je do njega kako bi vam ugodio i učinio da se osećate lepo. Možete da očekujete dobru ljubavnu situaciju.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja ili neke prolazne tegobe vezane za polje zdravlja. Današnji dan vam nije sjajno postavljen. Pazite na sebe i ne izlažite se većem naporu ili rizicima.

DEVICA

POSAO: Imate mnogo posla pred sobom i potrebno je da budete maksimalno skoncetrisani. Daćete sve od sebe kako biste postigli ono što ste sebi zacrtali. Važno vam je da napredujete.

LJUBAV: Dopada vam se jedna zanimljiva osoba sa kojom imate dobru komunikaciju. Imate velike nade da će taj odnos biti pozitivan. Potrebno je još samo malo vremena da se stvari definišu.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste i podložni problemima. Preporuka je da posetite lekara radi redovne kontrole kako biste ipak za svaki slučaj utvrdili o čemu je reč i da li vam je neka terapija potrebna.

VAGA

POSAO: Suzdržite se od bilo kakvih rizika ali i od preterano ekscentričnog ponašanja u poslovnom okruženju. Sada je vreme da se okrenete samo svom poslu i obavezama.

LJUBAV: Dolaze vam promene na ovom planu. Moguće je da ne možete ni da zamislite nova dešavanja koja vam slede! Potrudite se da budete u skladu sa svojim osećanjima i željama.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i prija vam da budete fizički aktivni. Posvetite se bavljenju sportom ili nekim vidom rekreacije. Pred vama je odličan period da se vratite u formu.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće su manje komplikacije, pa povedite računa o tome… Pred vama je period koji može biti prilično nezgodan za poslovno polje, novi rizici dolaze.

LJUBAV: Na polju ljubavi nema većih promena kod vas danas. Može se reći da vam je situacija sasvim mirna i stabilna i da se možete osloniti na svog partnera. Osećate se jako dobro kada ste zajedno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o želucu koji vam je sada osetljiv, ne konzumirajte teške namirnice i preterano masnu hranu. Unosite više voća i povrća, kao i dovoljno tečnosti.

STRELAC

POSAO: Možete se nepromišljeno upustiti u probleme sa poslovnim saradnicima. Komunikacija vam nije najbolja. Pred vama je period u kojem su mogući manji problemi na polju posla.

LJUBAV: Potrebno je da izdvojite više vremena kako bi se posvetili voljenoj osobi. Ona vapi za vašom pažnjom i nežnošću… Posvetite joj se i biće vam drago kada budete videli kako odnos napreduje.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu vrata vam mogu stvarati manje poteškoće. Prijala bi vam masaža ili neke vežbe razgibavanja, rastezanja. Posavetujte se sa fizijatrom ili drugim stručnjakom o tome.

JARAC

POSAO: Veoma ste snalažljivi i lako nalazite rešenja za probleme koji su vam iskrsli na poslovnom planu. Možete da očekujete da ćete bez obzira na sve okolnosti doći do pozitivnog ishoda.

LJUBAV: Upotrebite svoju maštu u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno je da unesete neke promene kako bi osvežili atmosferu. Ako ste slobodni, možete da očekujete poznanstvo preko posla.

ZDRAVLJE: Potrebam vam je odmor i dovoljno vremena da se regenerišete i da napunite svoje baterije. Danas stavite svoje potrebe ispred tuđih i maksimalno se posvetite tome da se opustite.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da vam nije lako da se pokažete kao osoba od autoriteta i da vam to smanjuje samopouzdanje na poslu. Vreme je da polako učite kako da menjate svoj stav.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi dovoljno razumevanja i vaš odnos će se popraviti. Ako ostanete sebični i uskih pogleda, ostaćete sami. Veoma je važno da budete spremni na promene.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim koji bi mogao zaista da vam škodi. Naglašeni su neki problemi vezani za pluća i kašalj, pa se potrudite da pazite na sebe tokom današnjeg dana.

RIBE

POSAO: Nećete se pokajati ako budete uradili onako kako osećate da je najbolje. Ne mora niko da vas uči kako da radite svoj posao. Sami vrlo dobro znate koji potez treba da povučete.

LJUBAV: Potrudite se da promenite svoj stav prema voljenoj osobi. Nekada se ponašate previše distancirano. Ukoliko nastavite dabudete udaljeni na kraju ćete oboje naći neke nove partnere.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa očima i vidom. Pored toga nisu naglašene neke značajne zdravstvene tegobe danas.

Autor: www.astrousluge.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *