HOROSKOP ZA 5. JANUAR Blizanci moraju ovo da urade da bi bili uspešni

Podeli:

Ovnovi se nalaze pred poslovnom dilemom, Bikovi ostvaruju svoje poslovne ciljeve.

OVAN

POSAO: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Odluka koju budete doneli neće biti najbolje prihvaćena od strane okoline. Moguće je da ćete ponovo biti sami protiv svih.

LJUBAV: Susret sa jednom osobom vam unosi nemir jer ste stekli utisak da vas na neki način testira i da se igra sa vama. Moguće je da na emotivnom planu još niste spremni za važna dešavanja i promene.

ZDRAVLJE: Napetost je prenaglašena kod vas danas, pa ste vrlo skloni problemima na nervnoj bazi. Pogotovo povedite računa kada je u pitanju moguć povišen krvni pritisak i slične tegobe.

BIK

POSAO: Lako možete da ostvarite mnoge svoje poslovne ciljeve. Vi ste veoma stabilni i težite realnim očekivanjima. Znate šta želite i ambicije su vam u skladu sa mogućnostima koje posedujete.

LJUBAV: Partner iznenada preuzima inicijativu jer nema više strpljenja da čeka na neke vaše odluke. Moguće je da će vam se dopasti promena njegovog stava i da ćete ga ozbiljnije shvatiti.

ZDRAVLJE: Nemojte da se forsirate, odmarajte. Današnji dan vam nije povoljan za bilo kakav vid naprezanja, pa budite oprezni. Takođe, mogući su manji problemi sa glavoboljom.

BLIZANAC

POSAO: Potrebno je da raščistite sa nekim neprijatnim dešavanjima iz vaše prošlosti kako biste kasnije mogli da krenete napred. Sada je vreme da se oslobodite starih dugova i problema.

LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom ne možete da očekujete da baš svi vaši hirovi budu ispunjeni. Po nekim pitanjima niste upravu i vreme je da prihvatite svoj deo odgovornosti za krizu u vezi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa crevima. Stomak vam je generalno vrlo osetljiv danas, pa se lako može desiti da vam dosta namirnica ne prija. Potrudite se da više pazite na ishranu.

RAK

POSAO: Imate dobar osećaj, puni ste elana i lako vam je da ostvarite neke svoje zamisli. Drugi vam zavide. Dobro ste raspoloženi, imate puno motivacije i maksimalno ćete se posvetiti svom poslu.

LJUBAV: U nekim situacijama ste jednostavno neodoljivi. Možete lako preneti svoju pozitivnu energiju na partnera. Šarmirate ga svojom pojavom i svojim osmehom ga sasvim razoružavate.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa aritmijom su mogući. Generalno ako imate srčane tegobe danas treba da budete jako oprezni. U suprotnom ne bi trebalo da bude većih problema na ovom polju.

LAV

POSAO: Neke informacije mudro prećutkujete i čekate pravi trenutak da ih upotrebite kada bude bilo pogodno. Veoma ste lukavi. Taktični ste i znate tačno iz kog razloga neke stvari radite.

LJUBAV: Potrebno je da budete iskreniji prema voljenoj osobi ako želite da rešite neke probleme koje imate. Ukoliko budete gurali pod tepih neke stvari, nikada nećete biti srećni.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vas muče. Moguće je da s vremena na vreme ostvarite poboljšanje, pa se onda stvari opet vrate na staro. Potreban vam je savet stručnjaka na ovom polju.

DEVICA

POSAO: Imate loš osećaj u vezi nekih saradnika i polako se ispostavlja da ste bili u pravu i više nego što ste mislili. Ukoliko budete nastavili da slušate svoju intuiciju zasigurno se nećete pokajati.

LJUBAV: Vaši postupci direktno utiču na partnera iako vi niste toga uvek dovoljno svesni. Povedite računa o svom ponašanju. Potrudite se da se konsultujete sa voljenom osobom pre važnih odluka.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje i neki vid razbibrige. Prijalo bi vam da danas provedete neko vreme sa prijateljima ili sa ljudima koje volite i pored kojih se osećate opušteno.

VAGA

POSAO: Ako želite da se na neki način razlikujete od drugih, potrebno je da povučete nove, efikasnije poteze. Pokažite da ste originalni i da umete dovoljno da se zauzmete za svoje ideje.

LJUBAV: Da biste privukli osobu koja vam se dopada, neophodno je da osmislite neki originalan, drugačiji pristup. Moguće je da neke stare taktike danas neće upaliti jednostavno.

ZDRAVLJE: Odlično zadravlje vas očekuje. Ne biste trebali da imate ni jedan jedini problem danas. Puni ste energije i spremni za sve moguće izazove koje vam život pruža.

ŠKORPIJA

POSAO: Preporuka je da prihvatite nove ideje koje mogu da vam donesu važne poslovne mogućnosti i promene. Nemeojte previše grčevito da se držite starih puteva.

LJUBAV: Emotivni partner podstiče vašu kreativnost i dobro raspoloženje, zahvalni ste mu na tome. Možete da očekujete jako lep odnos sa njim i kvalitetnu komunikaciju koja vodi do uzajamne sreće.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade, ojačajte svoj imunitet. Osetljivi ste u ovom periodu i prilično podložni problemima, pa se potrudite da se zaštitite na što boljii efikasniji način,

STRELAC

POSAO: Preterano forsirate lične ciljeve, pa vaši saradnici stiču utisak kako ste ipak preterano sebični. Trebali biste malo više da razmislite i o interesu kolektiva, a ne samo o svom ličnom profitu.

LJUBAV: Moguće je da ste iznenađeni nekom odlukom koju je vaš partner doneo i nije vam baš jasno odakle sve to dolazi. Biće vam potrebno neko vreme da se prilagodite novom stanju stvari.

ZDRAVLJE: Zdravlje je malo bolje nego prethodnih dana. Postepeno biste trebali da se oporavite od problema koji su vas ranije mučili. Korak po korak dolazite do jako dobrog stanja.

JARAC

POSAO: Up-rno pokušavate da privedete kraju posao koji vam je veoma naporan i koji vam crpi mnogo energije. Još malo vam nedostaje kako biste sasvim završili sa poslovnim obavezama.

LJUBAV: Delujete da ste zabrinutiji nego što jeste. Nije vam bila namerna da ostavite pogrešan utisak ali lako ćete to prevazići. Sa voljenom osobom s vremena na vreme imate neugodne nesporazume.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna mučnina ili neki manji problemi vezani za želudac. Pazite šta jedete i proveravajte rok namirnica koje kupujete. Unosite dovoljno tečnosti i čuvajte svoje zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: U susretu sa saradnicima ćete da iskusite neke nove, poučne situacije koje vam kasnije mogu biti od velike koristi. Ako sada budete pokazali da umete da se postavite na pravi način, to će vam se kasnije isplatiti.

LJUBAV: Kontrolišite svoju potrebu da budete prestrogi prema partneru, ako njegovi stavovi nisu isti kao vaši. Možda je vreme da malo razmislite o kompromisima u vezi nekih važnih stvari.

ZDRAVLJE: Prolazna napetost je naglašena kod vas ali generalno sa zdravljem ne biste trebali da imate neke drastično velike promene ili tegobe. Stanje može biti dobro ako se budete potrudili.

RIBE

POSAO: Vaša okolina poštuje vaše mišljenje i rezultate koje pokazujete u poslovnom okruženju. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati priliku da ostvarite neki vid napredovanja na ovom polju.

LJUBAV: Prati vas romantično i emotivno raspoloženje, u susretu sa voljenom osobom ćete pokazati svoju privrženost. Možete da očekujete jako lepu i nežnu atmosferu u kojoj ćete uživati.

ZDRAVLJE: Povišena telesna temperatura vam stvara manje probleme. Moguće je da se vaš organizam bori sa nekom upalom i da vi toga čak niste ni svesni. Posetite lekara ako se ne osećate dobro.

Autor: www.astrousluge.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *