HOROSKOP ZA 7. FEBRUAR Strelčevi imaju probleme sa novcem

Podeli:

Vage imaju problem sa leđima, Lavovi sa nesanicom.

OVAN

POSAO: Nije povoljan dan za poslovne pregovore, putovanja i tome sl. Najbolje bi bilo da ne očekujete previše. Posvetite se samo onim poslovnim obavezama koje morate da završite.

LJUBAV: Lako možete da uđete u konflikt sa voljenom osobom. Razdražljivi ste i nervozni i lako planete na svaku sitnicu. Potrudite se da ipak malo više razmišljate hladne glave.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Skloni ste manjim virusnim ili bakterijskim infekcijama. Posetite lekara za svaki slučaj. Moguće su i neke manje alergije.

BIK

POSAO: Moguće je da nećete imati previše sreće na polju privatnog posla, pogotovo ako se bavite trgovinom ili transportom. Potrudite se da danas ne rizikujete sa većim ulaganjima.

LJUBAV: Sigurnost koja vam je potrebna se ne nalazi tamo gde je sada tražite. Razmislite zašto ste se zakačili za pogrešnu osobu. Potrebno vam je neko vreme da se distancirate od svega što vas okružuje.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa hormonima, pogotovi kod ženskih pripadnika ovog znaka. Muški Bikovi bi trebali da povedu računa o telesnoj težini i načinu ishrane.

BLIZANCI

POSAO: Brojne promene koje vam se dešavaju mogu lako da destabilizuju vašu poslovno- finansijsku situaciju. Važno je da ostanete maksimalno fokusirani na svoje obaveze.

LJUBAV: Pitate se da li je partner zaista ljut ili samo privlači pažnju na sebe. Želite da razjasnite neke stvari što pre. Važno je da se posvetite tome da iskreno porazgovarate o svemu što se dešava.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da povedete računa o grlu koje vam je naglašeno kao osetljivo. Izbegavajte hladna i gazirana pića, kao i bilo šta što vam može nadražiti osetljivo ždrelo.

RAK

POSAO: Težak je dan, pa su mogući problemi na ovom polju. Moguće je da ste sami uzrok nekih nestabilnosti i promena. Pokušajte da se fokusirate na neke prioritete.

LJUBAV: Iako imate najbolju nameru kao da nekako uvek napravite grešku u komunikaciji sa voljenom osobom. Moguće je da vaša nervoza ima veliki uticaj na sve što se dešava između vas i partnera.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Malaksalost, nizak pritisak i umor bi mogli da vas prate. Nemojte da se forsirate i posvetite se tome da odmarate i da pazite na sebe.

LAV

POSAO: Nemojte da pokazujete nervozu i nesigurnost, već se potrudite da delujete sigurno u sebe u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Vrlo je važno kako ćete se prezentovati.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koja ne živi u istom gradu kao i vi, komunikacija je nešto teža. Moguće je da ćete se kasnije ipak opredeliti za nekoga sa kim možete svakodnevno da se viđate.

ZDRAVLJE: Nesanica bi mogla da vas prati kao i neki osećaj uznemirenosti. Postoje određene stvari koje sami sa sobom niste uspeli da rešite. Posvetite se traženju unutrašnjeg mira.

DEVICA

POSAO: Mogući su manji konflikti sa kolegama sa kojima nemate ni približno isto mišljenje o nekim projektima. Moguće je da ćete sve više razmišljati o samostalnom radu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je preterano okupirana sobom i svojim problemima. Tražite pažnju na pogrešnom mestu. Moguće je da ćete uskoro i sami uvideti da vam je potreban drugačiji partner.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma koji može jako dobro da deluje na vaš nervni sistem, da poboljša stanje vezano za napetost u mišićima. Skloni ste ponekad problemima na ovom polju.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete konflikte sa nadređenima ili ćete imati neke probleme, kazne i destimulacije na poslu. Potrudite se da se zauzmete za sebe i da uradite sve što možete kako bi našli bolji posao.

LJUBAV: Moguće je da nemate iste želje kao i vaš partner i da se na neki način zbog toga razdvajate jedno od drugoga. Postepeno se sve više udaljavate, dok na kraju srce ne poklonite drugoj osobi.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u leđima ili manji problemi vezano za ukočenost u predelu vrata i ramena. Masaža bi vam prijala. Preporuka je da se prepustite rukama stručnjaka.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan za sudska ili bilo kakva formalna rešenja, pa je najbolje da ne očekujete previše. Potrudite se da se sami ne upuštate u bilo kakve pravne smicalice ako ne morate.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, polako vam se otvara nova prilika za ljubav. Osoba koja vam dolazi sa sobom vuče neke probleme iz prošlosti. Ipak, to vam neće biti važno jer vas spajaju jake emocije.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke ili unos bilo kakvih štetnih materija poput cigareta, alkohola, prekomernog unosa tableta bez preporuke lekara i tome sl. Potrudite se da više pazite na sebe.

STRELAC

POSAO: Finansije vam nisu naročito stabilne. Izbegavate pozajmice ali i bilo kakve rizike sa novcem. Moguće je da ćete na ovom polju imati neko manje razočarenje tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Na videlo polako izlazi vaša posesivna strana koja partneru prilično smeta. Moguće je da ste oboje skloni tome da glumite žrtve. Vremenom ćete ipak naći kompromis i doći do pomirenja.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa debelim crevom ili sa organima za varenje. Na prvom mesti je važno da povedete računa o adekvatnoj ishrani. Posavetujte se sa nekim stručnjakom na tu temu.

JARAC

POSAO: Možete da se nadate prilici da poslovnom partneru neke stvari razjasnite. Moguća je neka konstruktivna rasprava. Nakon toga sve će ići lakše i posao ali i vaš odnos i komunikacija.

LJUBAV: Niste sigurni u emocije druge strane ali ne biste trebali da brinete o tome. Ubrzo će se sve pokazati. Ukoliko ste slobodni onda vam prija vaša samoća i ne razmišljate o novim ljubavima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osetljivi. Posetite lekara ako primetite bilo kakve tegobe na ovom polju. Povedite računa o tome da regulišete unos tečnosti.

VODOLIJA

POSAO: Haotična situacija u poslovnom okruženju vas prilično obeshrabruje. Deluje vam da ćete raditi do kasnih večernjih časova. Moguće je da niste spremni da budete toliko posvećeni poslu.

LJUBAV: Vaše emocije su nekako nestabilne a ni sami ne znate zašto. Potrebno vam je neko vreme da se stvari iskristališu. Distanca od voljene osobe na neki kraći period može biti konstruktivna.

ZDRAVLJE: Prehlada je moguća. Pao vam je imunitet i podložni ste brojnim problemima sa zdravljem, pa tokom današnjeg dana budite posebno oprezni. Povećajte unos čajeva i vitamina.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste planirali slobodan dan, neke stvari vam se mogu isprečiti. Ipak ćete raditi danas. Moguće su neke neočekivane okolnosti kojima ćete morati da se prilagodite.

LJUBAV: Vaš šarm jeste poseban ali nije svemoguć. Neće vam sve biti oprošteno samo zbog toga. Potrebno je da se mao više potrudite oko partnera koji očekuje da se iskreno pokajete za neke stvari.

ZDRAVLJE: Povedite računa o pritisku koji bi mogao da oscilira tokom današnjeg dana. Skloni ste manjim problemima sa kardiovaskularnim sistemom. Pridržavajte se propisane terapije.

AUTOR: 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *