HOROSKOP ZA 9. JANUAR Strelčevi ne rasipajte novac da ne zažalite!

Podeli:

Škorpije upoznaju zanimljivu osobu, Jarčevi imaju probleme sa niskim pritiskom.

OVAN

POSAO: Povoljan je dan ako se bavite poslovima koji su povezani sa finansijama, ako radite u banci ili raspolažete tuđim novcem. Možete da očekujete da ćete ostvariti neki značajan pomak.

LJUBAV: Nemojte da dopustite da vas ljubomorni ispadi dovedu do emotivnog gubitka, kontrolišite se. Ako ne budete pazili na svoje impulsivne reakcije kasnije se možete pokajati.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u leđima. Nemojte da podižete težak teret i generalno pazite kičmu od mogućnosti da se dese neke povrede u tom predelu. Odmarajte i čuvajte svoje zdravlje.

BIK

POSAO: Poslovni dogovor koji postignete danas može da vam bude veoma značajan i obavezujući na duže staze. Pred vama je povoljan dan tokom kog ćete obaviti dosta korisnih stvari.

LJUBAV: Imate priliku za flert sa osobom koja nije sasvim slobodna. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja. Ukoliko se budete upustili u tajnu vezu, postoji šansa da se razviju i emocije.

ZDRAVLJE: Problemi sa venama su mogući. Cirkulacija vam je naglašena kao slaba tačka, a moguće su i proširene vene. Posavetujte se sa lekarom oko toga na koji način možete da ublažite svoje tegobe.

BLIZANAC

POSAO: Vratite se na staro i obavite poslove koji odavno čekaju na vas. Rešite se nekih repova iz prošlosti. Sada je važno da se suočite sa nekim stvarima kako vas kasnije ne bi opterećivale.

LJUBAV: Brzopleti ste i skloni naglim reakcijama, pa svojim oštrim rečima u nekom trenutku možete uvrediti partnera. Povedite računa o tome da ne uđete u neku veću svađu sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Moguća je zubobolja kod vas danas. Posetite stomatologa ako već imate neki problem od ranije koji vas opterećuje. Takođe, pazite i na desni koje su vam osetljive prilično.

RAK

POSAO: Maksimalno ste okrenuti poslu i jasno znate u čemu je vaš interes. Možete imati jako dobru saradnju sa Škorpijom. Pred vama je povoljan dan za pravljenje novih poslovnih poteza.

LJUBAV: Emotivno ste stabilni, znate da možete da računate na partnerovu podršku u svakom trenutku. Dobro se osećate kada ste zajedno i ništa ne biste želeli više od braka sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično ali to ne znači da ne treba da se pazite. Važno je da nastavite da vodite računa o stvaranju zdravijih navika i da se maksimalno posvetite sebi i svom blagostanju.

LAV

POSAO: Očekuju vas neke veoma pozitivne novosti u vezi posla kojim se bavite. Moguće je da ćete biti prijatno iznenađeni i na neki način zahvalni na lepim vestima.

LJUBAV: Vaš bračni partner smatra da ste preterano oštri i kruti u nekim stavovima, pa možete imati manje probleme zbog toga. Moguće je da ćete uskoro morati da menjate neke stvari u vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Zdravlje je prilično osetljivo, ne forsirajte se. Moguće je da ste skloni ponavljanju nekih problema, imunitet vam je generalno oslabljen. Posetite lekara radi redovne kontrole.

DEVICA

POSAO: U poslovnom okruženju vas prati faktor sreće. Nemate previše obaveza, nema potrebe da budete pod pritiskom. Možete da očekujete period u kojem ćete biti pričično rasterećeni.

LJUBAV: Dolazite do veoma zanimljivog kontakta sa osobom koja vam se dopada. Uspećete da je šarmirate! U narednom periodu ćete ostvariti i konkretnu ljubavnu vezu sa njom.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa aritmijom su mogući. Čuvajte svoje srce. Ako ste već imali tegobe vezane za kardiovaskularni sistem sada je vreme da se posavetujete sa stručnjakom.

VAGA

POSAO: Ozbiljno shvatate naređenja koja su vam data od strane nadređenih i trudite se da ih ispoštujete. Vama je jako važno da zadržite svoje radno mesto i učinićete sve da tako bude.

LJUBAV: Dolazi trenutak za veoma važnu emotivnu odluku. Vi sami najbolje znate kako se osećate i šta želite za sebe. Nemojte da dopustite da bilo ko na bilo koji način utiče na vas sada.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa organima za varenje su mogući kod vas danas, pa povedite računa o svojoj ishrani i nemojte da unosite namirnice koje vam inače ne prijaju.

ŠKORPIJA

POSAO: Povoljan dan tokom kog je komunikacija veoma važna za ostvarenje uspeha na poslovnom planu. Pred vama je šansa da se postavite na način koji će vam doneti uspeh.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje nekako lepršavo i koju često srećete u prolazu. Povoljan je dan za kontakt i upoznavanje. Ukoliko već imate partnera jako dobro se slažete sa njim.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa bronhijama i disajnim putevima su naglašeni. Ako ste pušač to bi moglo da vam predstavlja još veći problem, pa se potrudite da izbegavate cigarete koliko je moguće.

STRELAC

POSAO: Važno je da naučite da u nekim trenucima budete i štedljivi, nije vam od koristi da se uvek rasipate. Ukoliko budete preterano trošili svoj novac kasnije ćete zažaliti.

LJUBAV: Želite da utvrdite na čemu ste. Potrebna vam je bilo kakva povratna informacija od strane voljene osobe. Moguće je da ste zapali u neku prolaznu krizu ali to sve može da se reši.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit i potreba za jakom hranom je naglašena kod vas. Neophodnisu vam novi i veći izvori energije jer se puno trošite na svim poljima. Nemojte da štedite na svom zdravlju.

JARAC

POSAO: Vraćaju vam se neki ljudi sa kojima ste ranije sarađivali, a kroz stare saradnike dobijate nove mogućnosti za zaradu. Pred vama je povoljan dan za poslovno polje i mova dešavanja.

LJUBAV: Ipak ste se nekako odobrovoljili i došli do zaključka da želite da zadržite voljenu osobu pored sebe. Ako ste već doneli odluku onda ostanite dosledni i svojim ponašanjem.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa niskim pritiskom su naglašeni kod vas. Prati vas malaksalost, umor i nedostatak energije. Ne izbegavajte redovne obroke, pijte dovoljno vode i pazite se.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da dopustite sebi da vaša nervoza utiče na posao koji obavljate. Sve je u vašoj glavi i u tome kakav stav ćete da zauzmete. Zato je važno da se postavite na pravi način.

LJUBAV: Maštate o osobi sa kojom je ljubav zabranjena, praktično i nemoguća. Nije vam lako da to sebi priznate. Moguće je da će vam biti potrebno dosta vremena da prebolite ovu ljubav.

ZDRAVLJE: Problemi sa snom su mogući, patite od nesanice ili se budite često tokom noći. Neke stvari vas muče i proganjaju. Potrebno je da sami sa sobom rešite dileme koje imate.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete naznake za napredovanje na poslovnom planu. Nastavite u dobrom pravcu u kom ste krenuli. Nemate razlog da se kajete za bilo koju svoju odluku.

LJUBAV: Poznanstvo koje se desilo u prošlosti se sada obnavlja i imate želju da ostvarite nešto više sa tom osobom. Ukoliko se budete postavili na pravi način uspećete da je osvojite.

ZDRAVLJE: Nema većih zdravstvenih problema. Generalno se osećate dobro u svojoj koži i ne biste trebali da očekujete bilo kakve brige. Pred vama je generalno povoljan dan na ovom polju.

Autor: www.astrousluge.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *