Horoskop za januar 2019.

Podeli:

OVAN

POSAO: Energičnom Ovnu početak meseca može biti nap-rniji nego što to obično biva. Preterani rad, uzaludno utrošena energija daje psihičku opterećenost, nestabilnost. Svakako je potrebno sebe stabilizovati i kako da se odbranite obično od onih osoba koje vam crpe energiju, a vi to dobrodušno dajete. Iz toga i sledi sporost i neaktivnost.

LJUBAV: Dobro slaganje sa Bikom i Rakom tokom meseca daće da se opustite i krenete put srećnijeg ljubavnog perioda.

ZDRAVLJE: Povedite računa o preteranom izlaganju zračenja kompjutera.

BIK

POSAO: Važan period tokom sredine meseca kada rešavate pitanje nasleđa, nekretnine a moraćete i nešto na sudu da završavate. Uspeh sledi pred kraj januara.

LJUBAV: Emotivno zračite pozitivnom energijom. Prijatelji vam pomažu uvek u lošim situacijama i životnim problemima. To je dobro jer stvaranjem takvih energija oko sebe jačate svoju auru. Bikovima je potrebno da se osećaju snažno, jako i stabilno.

ZDRAVLJE: Neće biti depresije ili osećaja usamljenosti.

BLIZANCI

POSAO: Dobra vitalnost, nemiran duh, stalno kretanje su već predispozicija da budete dobro. Iako ćete imati jako puno poslovnih obaveza već u samom startu meseca, morate paziti šta potpisujete jer sve do polovine januara vaš vladar Merkur ide retrogradno.

LJUBAV: Drugi deo meseca je važan jer tada možete biti zaljubljeni i zaneseni sa osobom koju dugo znate. Vaš novi ljubavni život počinje sa jednim Jarcem.

ZDRAVLJE: Češće tražite pomoć alternativnih lekara.

RAK

POSAO: Saradnja i dobri odnosi sa svim vodenim znakovima Rak, Ribe, Škorpija. Saturn u šestom polju daće vam stabilnost ili traženje sigurnog državnog posla.

LJUBAV: Puno veza, posebno Rakovima koji su dugo bili sami. Rak u vezi traži stabilnost ili kupuje nekretninu.

ZDRAVLJE: Smanjiti sebi brigi i samim tim rasteretiti bolove u grudima.

LAV

POSAO: Podrška vam je važna i prihvatite je bez obzira koliko ste jaki i sigurni u sebe. Dobar odnos i komunikacija sa Strelcem.

LJUBAV: Lav mora da vodi računa o stresnim situacijama koje će često biti u ovom mesecu kada je partnerstvo u pitanju. Posebno posle novogidišnjih praznika kada je netrpeljivost i nervoza velika.

ZDRAVLJE: Lav ne zna a i neće da se čuva, neće se obazirati na potencijalne posledice a to su upravo upale, prehlade.

DEVICA

POSAO: Bilo bi dobro kada bi sebi pomogli nekim edukativnim razgovorom ili duhovnim učenjem. Možete mnogo da računate na poboljšanje svog znanja samim tim i posla.

LJUBAV: Uživajte u ljubavi i ne dozvolite da vam neko ugrožava identitet, po cenu da ostanete i sami. Slaganje sa Bikom,Vodolijom.

ZDRAVLJE: Imaćete potrebu za većom količinom hrane, posebno slatkih proizvoda.

VAGA

POSAO: Vi se branite originalnošću, ekstravagancijom a psiha vam može biti jaka. Dobar posao sa osobom iz znaka Bik, posebno ako dolazi sa severa Evrope. Druga polovina meseca otvorena za putovanja.

LJUBAV: Uspeh vas čeka sa osobom koja je puna duha, raspoložena i vredna baš kao sto ste i sami. Računajte na jednu neobično poznanstvo, punu turbulencija.

ZDRAVLJE: Zbog preteranog posla i previše angažovanja morate biti oprezni da nepovredite zglob, ligamente.

ŠKORPIJA

POSAO: Podignite svoj mental na viši nivo. Saradnja sa Ovnom ili Rakom. Druga polovina meseca je opisana vašim angažovanjem raznim humanitarnim radom.

LJUBAV: Drugi deo meseca čini se boljim, jer ćete imati priliku da se aktivirate kroz ljubav i kreativnost. Tu ćete svoju psihu ojačati. Veza sa Rakom ili Jarcem može vam promeniti život.

ZDRAVLJE: Ne rasipajte energiju, na nebitne sekiracije.

STRELAC

POSAO: Tokom meseca Strelčevi mogu imati uspeha u planiranju novih poslova koji traže duga putovanja u zemlje dalekog istoka.

LJUBAV: Ostavite prošlost iza sebe i mislite optimistično, jer to ste vi. Slaganje sa Ovnom, Ribe i Bik. Druga polovina meseca bolji odnos u braku sa partnerom.

ZDRAVLJE: Vreme je za zimski odmor.

JARAC

POSAO: Sunce u vašem sazvežđu daće lep period za planiranje budućnosti i čak rad na dva mesta u isto vreme. Iako je retrogradni Merkur možete imati posao ili saradnike koji vam se vraćaju iz prošlosti.

LJUBAV: Koliko budete raspoloženi za druženje toliko ćete imati i šanse da se okrenete ljubavima. Nova veza jedino može da vas osveži.

ZDRAVLJE: Virus, prehlada, kašalj, suvo grlo. Sve je to izlečivo.

VODOLIJA

POSAO: Vi ste jak, energičan znak, koji nema mira, pa čak i kad sedi, vama cupkaju noge. Morate da se bavite poslom koji traži brzinu misli, tela, energije. Bolje finansije posle 23 januara

LJUBAV: Slaganje sa Ribom,Ovnom ili Blizancima. Druga polovina meseca možete ući u ozbiljnu vezu, možda brak.

ZDRAVLJE: Misaoni teret izbacite kretanjem ,vežbama.

RIBE

POSAO: Veza sa inostranstvom a posebno zemljama regiona je nešto što vama treba kao prava poslovna priča. Veći novac očekujte već u drugoj nedelji januara.

LJUBAV: Period koji je pred vama opisan je idealnim ljubavima. Možete biti u vezi ili imati brak koji nije stabilan a vi vidite sve najbolje. Potrebno je da se preispitate, posebno koliko je realno da ostajete u takvoj zajednici.

ZDRAVLJE: Koristite kreativnost jer ako je ugušena, daje problem jajanika, kod muškaraca problem bešike.

Astrolog Darka Cvetković

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *