Horoskopski parovi iz PAKLA! U s-ksu se slažu fenomenalno, veza im je MINSKO POLJE

Podeli:

Definitivno najgori par su Škorpija i…

LAV I OVAN

Ovnovi obožavaju da isprobavaju nove stvari, a Lavovi vole da udovoljavaju, pa je ovo savršen par – ali samo u krevetu. Oba znaka su nap-rna i žele da kontrolišu svaki partnerov potez, pa se nikako ne slažu u vezi.

 

VODOLIJA I RIBE

Ako se toliko privlačite međusobno, najbolje je da se dogovorite da se viđate samo zbog s-ksa. Ova dva znaka su toliko slična da su sjajna u prijateljstvu ili s-ksu, ali u vezi nikako ne funkcionišu.

 

RAK I BIK

Kada ovo dvoje imaju s-ks, to nikako nije s-ks, već najnežnije vođenje ljubavi koje možete da zamislite. Ipak, nikako se neće slagati u vezi jer su oboje previše emotivni, pa ukoliko dozvole da stvari odu predaleko, nikako se neće dobro završiti po jednog od njih.

 

STRELAC I RIBE

s-ks na jedno veče između ovo dvoje je idealan spoj. Problem će nastati ukoliko požele da nastave da se viđaju. Strelac želi svu pažnju za sebe, želi da se kreće, druži, istražuje, a Riba nikako nije u tom filmu.

BLIZANCI I RIBE

Oba znaka daju sve od sebe da se drugima uvuku pod kožu. Ali, kada se nađu u vezi, taj odnos postaje jedna neurotična i nap-rna katastrofa zbog manipulacije Blizanaca i emotivnosti Ribe.

ŠKORPIJA I OVAN

Ovo je najkatastrofalnija kombinacija u horoskopu. Slikovito, njihov odnos može se predstaviti slikom dve nuklearne bombe koje pucaju istovremeno. s-ks je sjajan. Veza? Očajna!

 

DEVICA I JARAC

s-ks može da bude malo dosadan, ali oni nemaju ništa protiv toga. S druge strane, ako ova dva znaka treba da budu u vezi, ona se može ostvariti samo u paklu. Verbalno bi se klali i ne bi odustajali ni po koju cenu, a osim što bi patili oni, patili bi i svi oko njih.

(rebelcircus.com)

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *