ISKRENOST BEZ MANE: Ova 3 horoskopska znaka vas nikada neće slagati!

Podeli:

Svako izgovori poneku laž, a kako istraživanja pokazuju prosečna osoba promeni istinu 11 puta u 7 dana. Kod ova tri znaka za to se ne morate brinuti.

Dakle, postoje ljudi koji najređe menjaju istinu, odnosno najmanje lažu, a evo kojim horoskopskim znakovima pripadaju.

“Bolje ružna istina nego lepa laž”, izreka je u koju neki veruju više, a neki manje, a sledeća tri znaka horoskopa u nju veruju najviše jer se smatraju najiskrenijima.

Reč je Strelčevima, Ovnovima i Vodolijama.

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je Strelac. Većina Strelaca ima snažan osećaj za moral i osećaju se jako loše kada moraju lagati. Štoviše, Strelac zna biti toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću neretko povredi druge.

Još jedan vatreni znak poznat je svojoj beskompromisnoj direktnosti – Ovan. Kod ovog temperamentnog znaka vredi “to što vidiš, to i dobiješ”.

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i Vodolija. Poput Ovna, i Vodolija ne voli da glumi i najbolje se oseća kada može biti to što jeste, iz čega proiziazi i njegova potreba da uvek govori istinu. Vodolija je veliki ljubitelj istine i neće vam slagati samo zato da vam kaže ono što želite čuti.

Izvor: Kurir

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *