Kako svaki znak laže? Strelac MASNO gledajući vas u oči, a Jarac je PRAVO IZNENAĐENJE

Podeli:

Kome možete da verujete, a ko laže čim zine? I što je još važnije, kako će vas slagati? Horoskop otkriva!

OVAN

Ovnovi baš i ne vole laži, i zaista daju sve od sebe da ih izbegnu, i to zato što nemaju živaca za dramu koja sledi ukoliko ih neko uhvati u laži. Ako i reše da malo “vrdaju”, to će biti oko stvari koje im nisu preterano bitne.

 

BIK

Bikovi su izrazito tvrdoglavi i daće sve od sebe da se stvari odvijaju onako kako su planirali. Ako to znači da treba da slažu, to će drage volje učiniti i neće ni trepnuti.

 

BLIZANCI

Blizanci imaju zaista bujnu maštu i obožavaju da su u centru pažnje, pa u trenutku mogu da smisle i najneverovatniji scenario. Njihove laži su zapravo toliko dobre da vam na kraju nije ni bitno da li su lagali ili ne, jer je priča previše dobra da bi se propustila.

 

RAK

Odani i brižni Rakovi lagaće samo da bi zaštitili osobu koju vole. Kada Rak laže, zaista laže iz najbolje namere i želje da vas zaštiti.

 

LAV

Poput Blizanaca, i Lavovi obožavaju kada su u centru pažnje, i zato rado pričaju pričice. Možda i imaju istinit početak, ali kako Lavu ništa nije dovoljno dobro, svojeručno će ga okititi kako bi krajnji proizvod bio što ekstravagantniji i osigurao mu divljenje.

 

DEVICA

Devica zaista daje sve od sebe da ne laže. Kao i Ovan, previše je mrzi da se bavi posledicama koje iz njenih laži mogu da proiziđu. Izabraće laž samo ukoliko je ona zaista neophodna da se razreši problematična situacija, a pre toga će dobro i pomno izvagati.

 

VAGA

Vage su glavne diplomate horoskopa, i laž smatraju osnovom za dobre međuljudske odnose. Za razliku od laži Lava i Blizanaca, laži Vage su obično uverljive, i ljudi ne shvataju da slušaju laži sve dok ne bude prekasno.

 

ŠKORPIJA

Uvek sumnjičavoj i sklonoj manipulacijama Škorpiji, osnovno sredstvo za rad je laž. Škorpija je majstor u laganju zbog svog analitičnog uma zahvaljujući kome uvek može da proceni kome koja laž najbolje odgovara.

 

STRELAC

Prijateljski nastrojen i druželjubiv Strelac generalno ne laže jer mu je stalo do odnosa koje ima sa voljenim osobama. Ali, ako su priterani uza zid, smisliće i bez blama reći najmasniju laž u istoriji čovečanstva, i neće ni trepnuti.

 

JARAC

Od svih znakova, Jarčevi najviše preziru laži. Prosto odbijaju da ih izgovore. Ako se i nađe Jarac koji izrekne neku laž, vrlo brzo će pući i priznati šta je uradio.

VODOLIJA

Kao i Blizanci, Vodolije su kreativni pripovedači. Reći će vam najneverovatnije laži zamotane u celofan i za divno čudo, vi ćete im poverovati.

RIBE

Ribe, kao najosetljiviji od svih znakova, generalno ne lažu. Ako lažu, lažu za opšte dobro, a nikako zbog nekog sitnog ličnog računa.

yourtango.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *