Koji grad vam astrološki odgovara?

Podeli:

Blizanci obožavaju gradove koji nikada ne spavaju, Lava privlače mesta gde ima sportskih takmičenja ili festivala piva, Škorpije vole da otkrivaju egzotične destinacije…

Ovan – Vaš nemirni duh vuče vas ka gradovima sa bogatim noćnim životom, kao što je Buenos Ajres. Ali, prijaju vam i gradovi u kojima se održavaju velike sportske manifestacije, fudbalske utakmice, auto trke, teniski turniri, Pariz, London, Njujork, Melburn.

Bik – Iako ste veliki ste ljubitelj prirode i sela, privlače vas i Orijent, Istanbul, Kairo, Aleksandrija. Zbog dobre hrane i dobrog provoda, oduševljavaju vas i Barselona i Los Anđeles.

Blizanci – Obožavate gradove koji nikada ne spavaju, Njujork, Kopenhagen, Milano, Stokholm, ali i primorska mesta u kojima nikada ne može da vam bude dosadno, Herceg Novi, Nicu, Kan, venecijanski Lido.

Rak – Predstavnici vašeg znaka uživaju da borave pored neke vode, u blizini jezera, mora ili reka. Zato su pravi izbor za vas Cirih i Ženeva, ali i kosmpolitski Sidnej.

Lav – Privlače vas gradovi domaćini velikih sportskih takmičenja, ali i festivala piva. Kao ljubiteljima raskoši i glamura odgovaraju vam mesta dobrog provoda, Monte Karlo, Pariz, Nica, Barselona, Njujork i Las Vegas.

Devica – Dobro se osećate u Krakovu, drevnoj Atini, raskošnom Parizu i prelepoj Budimpešti, gde u nekom restoranu u centru grada listate štampu, pijete kafu i uživate u poslasticama.

Vaga – Najviše vam odgovaraju gradovi na moru u kojima se održavaju velike umetničke manifestacije, muzički i filmski festivali, modne revije, izložbe, Rim, Venecija, Milano, Nica, Kan, kao i Peking.

Škorpija – Uvek ste spremni da upoznate neku novu kulturu ili egzotičnu destinaciju. Odgovaraju vam španski i italijanski gradovi, naročito Sicilija, a privlače vas i Čikago, Njujork i Rio de Žaneiro.

Strelac – Nijedno mesto vam ne odgovara u potpunosti, jer volite promene. Odgovara vam spoj modernog i tradicionalnog, grad raskošne arhitekture koji vrvi od kulturnih i sportskih događaja, Madrid, Rim, Barselona, Palma de Majorka.

Jarac – Ljubitelj ste istorije i poštovalac tradicije, pa vam osim vašeg rodnog mesta odgovaraju i London, Edinburg, Kardif, gradovi u kojima možete da uživate u razgledanju srednjovekovnih zamkova.

Vodolija – Vašem senzibilitetu prijaju moderni gradovi u kojima se živi brzo, Amsterdam, Hongkong, Njujork, Pariz, Berlin, Sankt Peterburg.

Ribe – Prija vam blizina vode, najviše one velike, okeanske. Volite manje gradove, bez mnogo gužve, poput Valete na Malti, gradića na Sardiniji, Maldivima, Azurnoj obali, Kubi ali i velike poput Sidneja.

Izvor: Novosti/ Marina Jungić Milošević/Foto:pixabay.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *