Ljubavni horoskop za Dan zaljubljenih

Podeli:

Februar je mesec ljubavi. Šta nam zvezde kažu: koji znak će za Dan zaljubljenih poludeti za voljenom osobom kao mačori u februaru, a koji znaci će biti usamljeni za ovaj praznik?

OVAN

Ovan neće biti raspoložen za slavlje, ali će ga partner ipak izvući iz toplog doma na neki provod. Ovaj znak voli praznike, a Dan zaljubljenih svake godine slavi. Bitno je da se proslavlja.

BIK

Bik će više biti u fazonu da ode na neko piće sa prijateljima, nego sa partnerom. On će se pravdati time da ljubav treba slaviti svaki dan, a ne samo 14. februara.

BLIZANCI

Blizanci kao i od svega ostalog i od ovog dana prave povod za sprdnju, druženje, viceve i šale. Nekima se ovakve šale neće dopasti, a drugi će uživati u društvu Blizanaca.

ljubav-beba-par
Izvor: Pixabay ©

RAK

Rakovima neće biti ni do čega, osim do opuštanja. Nap-rno je posle toliko slavlja u januaru opet nešto proslavljati. Rak će se pravdati time da je Dan zaljubljenih veliki trošak, a i nije neki povod.

LAV

Lav voli slavlja, pažnju i provod, pa makar to bilo i za Svetog Valentina. Poklonu se u zube ne gleda, osim ako je partner opet pogrešio u izboru. Lavovi ovaj dan neće sigurno provesti kod kuće, jer to nije u njihovom stilu.

DEVICA

Devica će sama ili u društvu parnera ići sigurno negde. Ona voli ovaj praznik, mada joj nije uvek jasno šta treba da slavi.

VAGA

Vaga će negde da otputuje i nije joj bitno gde, samo se putuje. Ona ne ceni ovaj praznik, ali će iskoristiti dobre ponude turističkih agenicija za Dan zaljubljenih.

ŠKORPIJA

Škorpija, iako nema stalnog partnera, neće propustiti da ode u neki kafić, pa makar i sa društvom. Škorpija slavi ljubav svaki dan, Škoripija svaki dan slavi nešto.

STRELAC

Strelac će gledati da udovolji svom partneru na ovaj dan, a on će uživati u romantici. Sveće, buketi, cveće, lagana muzika, sve je to u stilu jednog Strelca.

JARAC

Jarčeve baš briga za Sveti Valentin, njima je bitnije da se naspavaju od toga da slave nebitan praznik. Njihov partner i to razume, zna sa kim je u vezi.

ljubavni-horoskop-decembar
© Pixabay.com

VODOLIJA

Vodolija je pre pisala ljubavne poruke, ali sada će ovaj dan proslaviti na neki drugačiji način. Ima originalan plan za osobu koja joj se sviđa.

RIBE

Ribe vole romantiku, a ovaj dan će provesti sa partnerom uz romantičnu večeru i ispijanje vina.

Luftika

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *