LJUBOMORA, NEVERSTVO I SVAĐE: Koji znak je ubedljivo NAJGORI za vezu?

Podeli:

Svaki znak ima kako dobre tako i loše strane, međutim o njima se malo govori…

Ovan

Kod Ovnova je glavni problem vernost. Ako on umisli u svojoj glai da to nije to prevara će se dogoditi iznenada. Za njih prevara nije retkost ali ako se istinski zaljubi, Ovan ume da voli svim srcem.

Ljubomora: 75%

Bik

Vole sigurnost i sreću koju im donosi čvrsta i stabilna veza. Nisu skloni prevarama i verni su partneri. Iskušenje im nije nikakav problem, pa će mu se sigurno odupreti.

Ljubomora: 65%

Blizanac

I kada žele da budu verni njihovom šarmu je zaista teško odoleti. Ako nisu u ozbiljnoj vezi obožavaju da koketiraju čak i kada ne žele ništa osim druženja. To može da zbuni drugu stranu. Ipak, kada se zaljube i uđu u ozbiljnu vezu trude se da budu verni i odani.

Ljubomora: 25%

Rak

Ako je njihova veza kvalitetna i vredna čuvanja i održavanja, Rak će vam biti odan i veran do samog kraja. Ali, s obzirom na njihove poprilično velike prohteve, čvrsta veza se u njihovim očima lako može pretvoriti u nešto što nije vredno spašavanja. Dok je srećan, Rak je veran.

Ljubomora: 85% 

Lav

Uz prave reči i gestove, Lav može vrlo lako da se zavede, ali to ne znači da će da žrtvuje svoju vezu, već da će da stavi na vagu i da proceni šta mu više odgovara. Ima vrlo čvrst ego zbog čega ga je teško zadiviti.

Ljubomora: 80% 

Devica

Device su vrlo verne i odane i isto očekuju i od svog partnera. Ali, ovaj znak u dugoj vezi može postati labilan, posebno ako mu se svidi nečije laskanje. Teško se zaljubljuju.

Ljubomora: 40% 

Vaga

Vage vole da eksperimentišu i da vagaju, kako u životu generalno, tako i u vezi zbog čega može da se kaže da i nisu verni partneri. Uživaju u ljubavi i avanturama i teško ih je ukrotiti. Ali, ako to nekome pođe za rukom, ostaju dugo u vezi srećni i zaljubljeni.

Ljubomora: 50%

Škorpija

Škorpije su poznate kao veliki šarmeri i zavodnici što zbog lukavih i biranih reči, što zbog snažnog s-ksepila kojim zrače. Iako su skloni avanturama i vole da isprobavaju nove stvari, ako odaberu partnera za život njemu će i da se posvete.

Ljubomora: 90% 

Strelac

Vrlo su društveno aktivni i popularni, zbog čega se njihova vernost ne spominje kao dobra osobina. Žele stabilnu vezu, ali su s vremena na vreme spremni da priušte sebi pokoju avanturicu.

Ljubomora: 20% 

Jarac

Ovaj znak čvrsto stoji na zemlji i nisu mu potrebna nikakva laskanja da bi zadovoljio svoje potrebe. Vrlo su verni i odani i isto očekuju i od partnera. Spremni su da trpe za pravu ljubav.

Ljubomora: 30% 

Vodolija

Vrlo nepredvidivi ljubavnici koje je teško kontrolisati. Vole igre i igrice zbog čega često “završe” u prevari. Vrlo su nesigurni u ljubavi zbog čega postaju ranjivi i skloni eksperimentisanju.

Ljubomora: 10% 

Ribe

Ribe su vrlo otvorene i vole da plivaju u društvenim i ljubavnim vodama. Veze su im duge i stabilne. Kada vole, vole iskreno i to će i pokazati svojim delima, ali isto tako, avanturice im nisu strane.

Ljubomora: 70%

Super žena

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *