Najbolji i najgori LAŽOVI po horoskopu! Ima ovde pravih MAJSTORA!

Podeli:

Zodijak otkriva mnoge tajne horoskopskih znakova, a sada ćete moći da otkrijete i kada vas lažu i od koga da se posebno čuvate!

Saznajte kako koji horoskopski znak laže.

Ovan
Verovatnoća da će da vas slaže – srednja

 

Ovnovi nisu patološki ili kompulsivni lažovi, ali imaju tendenciju da klimnu glavom i potvrde to što vi govorite kako bi prikrili svoje neznanje, ili da se pretvaraju da su eksperti za neku temu koja vas zanima. Često će se i pretvarati da slušaju šta govorite potvrđujući, a zapravo će jedva čekati da završite.

 

Bik
Verovatnoća da će da vas slaže – velika

 

Bikovi su rođeni sa neverovatnom sposobnosti da lažu ljude u lice, bez imalo srama. Zbog toga bi trebalo da prihvatate njihove reći sa rezervom, posebno ako vam kažu da stižu za pet minuta ili da im se dopada poklon koji ste im kupili.

 

Blizanac
Verovatnoća da će da vas slaže – velika

 

Ljudi koji su rođeni u znaku blizanca imaju neverovatnu sposobnost da izmišljaju priče da je gotovo nemoguće otkriti da li govore istinu ili lažu. kako su obično šarmantni, pričljivi i dopadljivi, teško je ne poverovati u njihove reči, ali znajte da neće oklevati da vam kažu baš ono što želite da čujete.

 

Rak
Verovatnoća da će da vas slaže – mala

 

Orijentisani sun a porodicu i imaju brižnu narav, pa će vas slagati samo ako pokušavaju da vas zaštite od nečega. Oni imaju tendenciju da govore male bele laži i da štite vaša osećanja.

 

 

Lav
Verovatnoća da će da vas slaže – velika

 

Laganje je potpuno prirodno ljudima u znaku lava i obično imaju tendenciju da daju velike govore da bi zadržali nečiju pažnju i opčinili ga. Oni prosto uvek žele da budu u centru pažnje i ne biraju sredstva.

 

Devica
Verovatnoća da će da vas slaže – velika

 

Device obično ne vole da govore velike laži, ali mogu da budu sjajni prevaranti. Navešće vas da verujete da su švorc kada im tražite pare, da su baš mislili o vama kada vas sretnu ili da je nova odeća bila na neverovatnom sniženju.

Vaga
Verovatnoća da će da vas slaže – srednja

 

Vage imaju tu sposobnost da lepo pričaju, ali nisu skloni velikim lažima. Obično će vam reći male laži o vezi i s-ksu, kao na primer o broju partnera ili da li im se neko dopada ili ne. Vrlo je moguće da će se pretvarati da vas vole iz sebičnih razloga.

 

Škorpije
Verovatnoća da će da vas slaže – srednja

 

Verovatno nikada ne biste uhvatili škorpiju u laži, jer kada to rade, oni se trude da dobro sakriju svoje tragove. Ipak, najčešće će se pretvarati da vas nisu videli ili dobili vašu poruku.

 

 

 

Strelac
Verovatnoća da će da vas slaže – mala

 

Većina strelaca ne voli da izmišlja priče i poznati sup o svojoj britalnoj iskrenosti. Međutim, ako moraju da vas slažu, sigurno će to biti nešto originalno.

 

Jarac
Verovatnoća da će da vas slaže – srednja

 

Još jedan znak koji ne voli da laže, ali u stanju je da ih koristi kako bi obezbedio sreću svoje porodice ili kako bi obezbedio sebi bolju poziviju za pregovaranje. Možda će nekad izvrnuti istinu o bivšim ljubavima ili svojim sposobnostima na poslu kako bi dobili veću platu.

 

Vodolija
Verovatnoća da će da vas slaže – mala

 

Obično ne govore laži, verovatno jer su previše lenji da ih smisle ili previše zaboravni da bi zapamtili sve detalje u svojim izmišljenim pričama. Zbog toga su njihove laži najčešće bezopasne.

 

Ribe
Verovatnoća da će da vas slaže – mala

 

Emotivne i intuitivne ribe će običnoizreći laž samo da vas ne bi povredili. Obično su veoma pažljive i zaštitnički nastrojee osobe. Zbog toga će možda nekada reći neku nevinu laž da vam ne bi povredili osećanja.

(astrotunity.com)

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *