Najperverzniji znakovi po horoskopu

Podeli:

Evo ko, po horoskopu, ima “najprljavije” misli!

Ovan

Najviše im prija nešto grublji s-ks. A stvar koju mrzi najviše na svetu je čekanje i zavlačenje, pa tako nešto Ovnu nikada nemojte da priuštite. On je jedan od onih znakova pred kojim, ako vam se sviđa, ne treba da čekate pravi trenutak. On vam neće zameriti ako se odmah bacite na akciju. Ovnovi vole da eksperimentišu, posebno ako su oni ti koji vode igru. Verni su svojim partnerima sve dok im odgovara njihova s-ksualna energija.

Bik

Bik je senzualan i nežan i takav je i s-ks koji preferira. Njega će oduševiti čaša vina i čokolada, u sklopu predigre. Nikako ne vole da žure, već vole potpuno da se posvete romantično s-ksualnim igricama koje kod njih zaista i traju. Vole i cene svaki trud uložen u s-ks pa tako nećete da pogrešite ako se pobrinete oko s-ksi rublja, podvezica, haltera… Veliki su hedonisti. Uglavnom su verni, osim ako im partner postane dosadan. Nisu promiskuitetni i kvalitet odnosa im je najbitniji.

Blizanac

Ležeran i lepršavi Blizanac, kakav je u životu, takav je i u s-ksu. s-ksualnu želju će im podstaknuti dobar razgovor, pa ako ne uspete da ih zavedete rečima, ne morate da se trudite ni na druge načine. Zabavljaju ih erotske priče, kostimi, igranje uloga… Teško se odlučuju na promenu partnera, ali i na ulazak u ozbiljnu vezu. Njima zapravo dobro dođe malo podsticaja budući da se njima samima nikad nikuda ne žuri.

Rak

Rakove ćete najlakše zavesti kada ste na njihovom terenu – u njihovoj kući ili na terenu na kom se osećaju kao kod kuće. Rakovi vole brigu oko detalja i pedantnost pa ćete ih potpuno osvojiti ako se detaljno potrudite oko svega. Ako im pripremite romantičnu večeru uz sveće i cveće, teško će vam odoleti. Nisu promiskuitetni, veoma ih zabavlja s-ks u vodi, emocije su im bitnije od s-ksa.

Lav

Lavovi luksuz, sjaj i glamur vole u svemu, pa tako i u s-ksu. Njih privlače s-ksualne igrice na pompoznim mestima, ali i u prirodi. Kvalitetno vino, laskanje i komplimenti raspametiće Lava. Ne treba žuriti budući da oni jako dobro znaju šta žele. Apsolutno vole da dominiraju i pokazuju svoju moć. Vole p-rnografiju, ali je retko gledaju s partnerom. Kada je s-ks u pitanju, vole da prate zanimljivosti i novitete. Nisu promiskuitetni, ali da biste ih zadržali, svakako morate da radite na emotivnom odnosu.

Devica

Device imaju problem s opuštanjem. Lep donji veš i prigušena svetla svakako će doprineti atmosferi. Device vole pažnju, sitne poklone i manire. Ukoliko ste spremni na održavanje poprilično visokih standarda, Devica će biti vaša zauvek, budući da je jedan on najvernijih znakova. Samo se naoružajte strpljenjem i redovno im posvećujte razne znakove pažnje.

Vaga

Vaga uživa kada sve teče glatko i lepo, polako. Vole s-ks i praktikuju ga svakodnevno, ali svakako mogu i da se suzdrže od njega. Njima su emocije na prvom mestu i sve dok one odgovaraju, druge im stvari nisu toliko bitne. Prilagodljive su pa od njih s-ks možete da očekujete na različitim mestima – na podu, u kuhinji, pa čak i na otvorenom.

Škorpija

Ovo je jedan od najperverznijih znakova. Zna da privuče pažnju koga god poželi. Škorpije vole p-rniće i s-ks u svim mogućim pozama i na svim mogućim mestima. Verni su patneri, osim ako postoji zaista ozbiljan problem u njihovoj vezi. Kako biste ih zadržali, potrebno je da budete što bolji ljubavnik koji će se potpuno posvetiti samom s-ksu. Strast je ono što ih drži na životu.

Strelac

Ovo je avanturista koji voli da isproba apsolutno sve, kako u životu, tako i u s-ksu. On je svestan činjenice da se iskustvo ne može steći kroz odnos sa samo jednim partnerom, pa je sklon da ih menja. s-ks im je izuzetno bitan i on im pokazuje da je s vezom sve ok. A što se samog s-ksa tiče, vole slobodu i uniforme i otvoreni su prema gotovo svemu pa ako partner za to nema dovoljno volje i energije, veza neće biti dugog veka.

Jarac

Jarac je jedan od najsuzdržanijih znakova, ali u s-ksu jedan od najizdržljivijih. Uglavnom je veran svom partneru i veoma je posvećen vezi. Spreman je da satima smišlja igrice i poze i da ugađa partneru, samo ako mu je do toga stalo. Ako imate posla s Jarcem koji se ne trudi ni najmanje, to vam je dobar pokazatelj da i ne gaji baš neka osećanja prema vama. Strpljivi su, a jednom kad do s-ksa dođe, uvidećete da ga je vredilo čekati.

Vodolija

Oni su spremni da eksperimentišu i poprilično su perverzni. Iako ne vole da odugovlačr sa s-ksom, nikada neće pritiskati partnera i požurivati ga. Njima u s-ksu ništa nije strano i komotno možete da očekujete s-ks nasred plaže, u liftu ili na klupi. Erotski filmovi su im omiljeni žanr.

Ribe

One su izrazito senzualne pa će ih svakako oduševiti s-ks uz muziku i dobro vino. Vole hranu pa im je kvalitetna večera odličan afrodizijak. Broj partnera ih ni najmanje ne opterećuje. Lako izgube interes za partnera zbog čega su skloni prevarama i paralelnim vezama, naravno, prvenstveno zbog s-ksa.

Izvor: Alo.rs

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *