Nedeljni horoskop

Podeli:

Ovan

Sledeće nedelje te očekuju ljubavni problemi, zdravstveni problemi, problemi na poslu, problemi u porodici, problemi sa kolima, problemi sa administracijom, problemi sa potencijom i za kraj problemi sa prokletim kućnim ljubimcem koji neće da prestane da piša po tepihu.

Bik

Na poslu će te ove nedelje očekivati izvesni konflikti i negativna energija koja će izbijati iz tvog šefa, izuzetno ljutog i iznerviranog zbog tvog katastrofalnog radnog učinka.

Blizanci

Bićeš specijalni gost čuvene američke serije Si-Es-Aj Majami, kao jedan od leševa nad kojima se vrši autopsija.

Rak

Posao: Uticaj Marsa će biti toliko jak da ćeš pasti sa njega. Ljubav: Ni ove nedelje nećeš uspeti da se dokopaš Venerinog brežuljka. Zdravlje: Preporučuje ti se da konzumiraš manje Uranijuma.

Lav

Temperatura u kući će ove nedelje biti vrlo hladna, vlažnost tvoje supruge skoro 0% i očekuje se promenjivo i tmurno vreme sa grmnjavinom kada se u četvrtak uveče budeš vratio kući mrtav pijan.

Devica

 Zvezde bi ti rado predvidele sudbinu, ali im je ponestalo pasulja i lišća od čaja, a kristalna kugla je već tri nedelje slomljena i nikako da dođe majstor.

Vaga

Nemoj nikada da se predaš i nemoj nikada da odustaneš. Zvezdama je urnebesno smešno da te gledaju dok se koprcaš.

Škorpija

Zvezde nemaju ništa dobro ove nedelje da ti predvide, ali su zadivljene tvojim optimizmom, kako svake nedelje iznova gledaš horoskop očekivajući i nadajući se da će ti sledeće nedelje biti bolje.

Strelac

Jedna Vaga će ti reći da si se ugojila, videćeš Lava u zoološkom vrtu, a poješćeš ukusnog pečenog Ovna na ražnju uprkos tome što će te do poslednjeg trenutka moliti da ga ne ubiješ.

Jarac

Ove nedelje te očekuju duboki karijesi na gornjoj četvorci, petici i šestici, vađenje dva živca, vađenje donjeg levog umnjaka koji još nije ni nikao, kao i novootkrivena alergija na anesteziju.

Vodolija

Visok, zgodan i tamnoput stranac će ući u tvoj život i tražiti da zameniš svoj uzorak mokraće sa njegovim.

Ribe

Ništa te ove nedelje neće moći zaustaviti, uglavnom zato što su ljudi previše kulturni, pristojni i uviđajni da ti kažu da već jednom umukneš.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *