Ovaj horoskop treba da pročita svaka žena koja sumnja da je partner vara

Podeli:

Da li sumnjate da partner nešto skriva od vas? Ne brinite, svaki horoskopski znak ima neke nesvesne pokrete ili znakove koji mogu da vam otkriju da li pokušava da vas obrlati.

Vaga 

“Zašto mi ne veruješ?” Muškarac Vaga je jako dobar u laganju kad smatra da nema druge. Okrenuće se emotivnoj manipulaciji tako da će se partner osećati kao grozna osoba samo zato što je spomenuo temu mogućeg skrivanja.

Škorpija 

Škorpija koja nešto skriva može postati zaista neprijatna. Ako odjednom počne s ružnim komentarima na račun vaše inteligencije ili izgleda, možete se kladiti da je to zapravo oblik manipulacije kojom pokušava da skrene pažnju sa svojih loših postupaka.

Strelac 

Bezbrižni Strelac će ostavljati vrlo jasne znakove skrivanja laži. Moglo bi se desiti da će promeniti po jedan detalj priče svaki put kad ga priupitate za nešto. Ako vas vara, mogli biste pronaći poruke, brojeve telefona ili čak odeću druge žene u njegovoj kući.

Jarac 

“Ti si me dovela do toga!” Kad muškarac rođen u znaku Jarca laže, krene da igra igru prebacivanja krivice. Ako ga ulovite u laži i to će pokušati da okrene protiv vas. A ako ga još niste ulovili, primetićete manjak poverenja prema vama.

Vodolija 

Vodolija može da bude vrlo uverljiva u svojim lažima jer u svakoj situaciji može ostati hladna i da vas laže u lice. Ali, da bi to uradio, mora emotivno da se distancira, što će vam već dati do znanja da nešto nije u redu. Pokušaće da se pozove na vašu logiku umesto na emocije.

Ribe 

Muškarac rođen u znaku Ribe ima savest koja će ga odati kad laže. Ako odjednom primetite da radi stvari samo za vas više nego inače, ako počne da vam kupuje poklone ili obavlja ekstra poslove u kući, verovatno se oseća krivim.

IZVOR: Republika/pixabay.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *