Ovi horoskopski parovi imaju ubedljivo najgore raskide

Podeli:

Kada ovi horoskopski znaci raskidaju – nastaje pravi pakao.

Svako izlazi na kraj sa raskidom na svoj način, a kraj veze za ove znakove može biti pravi pakao.

Raskidi su često ružni i bolni. Neki znakovi će pokušati da povrate ljubav, neki će s-ksom pokušati da reše stvari, ali na kraju će se sve odigrati ružno i veoma bolno.

Lav i Škorpija

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Raskid ova dva znala vrlo lako može da se pretvori u borbu ličnosti. Oba znaka su strastvena i raskid između njih je gotovo uvek intenzivan i bolan.

Škorpija će skrivati svoja osećanja ali će ona na kraju eksplodirati i potpuno uništiti Lava. Ako je Škorpija povređena, napašće Lava osvetom.

Blizanci i Strelac

Za ova dva znaka nijedan raskid nije kompletan bez rata rečima. Iako imaju mnogo zajedničkih stvari, kada stvari krenu po zlu one jednostavno nestaju.

Najveći problem je to što neče pričati direktno nego koristiti poruke, mejlove i telefon i zbog toga će osetiti slobodu da kažu sve to im padne na pamet – i tu stvari mogu postati brutalne.

Rak i gotovo svaki drugi znak

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Rakovi su izuzetno osetljivi i vole celim svojim bićem i zbog toga je svaki raskid fataln po njih. Ovom znaku je veoma teško da preboli raskid i provešće sate razmišljajući o svim stvarima koje su do njega dovele.

Rakovi su fantastični partneri i zbog toga ne bi trebalo da se poigravate sa njihovim srcem.

Vaga i Jarac

Kada se Jarac posveti vezi, potrebno je mnogo toga da iz nje izađe, dok Vaga bez problema može da ulazi iz jedne veze u drugu.

Jarac ne može da razume ovu sposobnost Vage da lako reši sve emotivne probleme i zbog toga se još jače drži za vezu. A što je jače stegne, to Vaga ima potrebu za većom slobodom i uradiće sve da je ostvari.

Devica i Ribe

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Kada ove dve suprotnosti dođu do raskida, stvari mogu da postanu krajnje neugodne. Ribe su veoma osetljive i kreativne, a Device su kritične i prizemne.

Devica neće želeti da raskid pogodi bilo koga i biće racionalne, dok će Ribe biti veoma emotivne i verovatno će upasti u depresiju i postati samodestruktivne.

Raskidi Ribe pogađaju najviše od svih znakova, a Devica će uraditi sve da poprave nepopravljivo – ali bezuspešno.

(Telegraf.rs)

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *