Saznajte šta vam godina petla donosi 2018 godine!

Podeli:

Petao kao znak direktno povezan sa toplinom sunca: Indijci ga smatraju izvorom sunčeve energije, a Japanci ga zovu prvim svetlom.Iz narednh redova teksta sazanjte šta  donosipo horoskopskim znacima godina petla za 2017 godinu:

Kinezi u petlu vide simbol vrlina: hrabrosti, dobrote, odanosti, dostojanstva i dobre volje. Ova godina 2017, koja nam dolazi je u znaku Petla po kineskom horoskopu

Verovatno ste nestrpljivi da saznate šta vas očekuje u narednoj 2017 godini – godini Petla! Pa…onda, krenimo:

Ovan

Dve prethodne teške godine koje su prošle pod devizom “ceo život je borba” ostale su iza vas. Rođenima u ovom znaku došlo je vreme ubiranja plodova svog nap-rnog rada, iako se ne može reći da će sve samo pasti pred vaše noge. Da biste nešto dobili, potrebno je uložiti manji napor.

Bik

Godina Majmuna je iza vas, a to znači prošlost za neuspehe i poraze, konstantnu užurbanost i napetost. Napokon, došlo je vreme da se smirite, opustite i dobijete životno zadovoljstvo. Zvezde ne garantuju da će sve ići kao po loju, ali na dobru kompenzaciju za emocionalne i materijalne gubitke možete računati.

Blizanci

Godina Petla je za vas puna radosnih iskustava i uspešnih početaka. Ovo je za Blizance pozitivno vreme kada će oni osećati prisustvo čarolije u vazduhu.

Rak

Sreća će vas spojiti sa najinteresantnijim ljudima koji će postati vaši odani prijatelji, sposobni uticati na rast i razvoj Rakova kao ličnosti. Neko će se suočiti s potrebom da se oslobodi teškog tereta koji već dugo vuče za sobom i koji utiče na njihov život.

Lav

Vi praktično nećete imati potrebe ulaziti u borbu za profit, za što niste ni spremni. Predstavnici ovog znaka navikli su sve postizati sami. Zato će vas ovakva situacija, kada će vam sve ići od ruke, malo zbuniti. Sudbina će darovati Lavovima puno nepredviđenih situacija, kojeće na kraju imati izuzetno povoljan ishod za njih.

Devica

Od samog početka godine treba biti odlučniji. Ova odlučnost pomoći će Devicama da se bore s nedoumicama koje je Petao pripremio za njih. Najbolje je izabrati mudru taktiku i koristiti tok događaja u svoju korist.

Vaga

Sudbina će ponuditi Vagama puno prilika da poboljšaju svoje blagostanje, ali ne smete prošuštati svoje šanse. Prihvativši se bilo kakvog posla neophodno je uložiti svu snagu za njegovu realizaciju, pokazati odlučnost i samostalnost.

Škorpija

Škorpioni će biti na pragu velikih promena. Nošeni vetrom promena, u prošlosti ostaviti svoje stare kolege, dosadan posao i pustiće u svoj život talas transformacija. Promene u životu promenic´e im pogled na svet.

Strelac

Optimistična priroda predstavnika ovog znaka i snažna energija otvoriće pred njima mnogo perspektiva. Oni c´e moc´i sagledavati probleme površno, ne udubljujući se u njih, što će pomoći da ih sa lakoćom rešavaju, čuvajući pri tome vreme i živce.

Jarac

Zvezde vam preporučuju da pravilno postavite prioritete. Ispočetka obratite pažnju na sebe, odvojite vreme za sebe, počnite raditi na svom razvoju. Novi pogled na svet razveseliće vas i sve oko vas, i sve će se početi menjati. Problemi više neće izgledati tako veliki i Jarčevi će početi pronalaziti radosti u jednostavnim stvarima.

Vodolija

2017. godina je godina Vodolije. Predstavnici ovog znaka i Petao kao vladajući simbol godine vrlo su bliski po duhu. Imaće mnoštvo prilika pokazati istinitost svog rasuđivanja.

Ribe

U njihovom životu završiće period stagnacije koja dugo traje. Kao da će izaći iz dugog sna, skinuće sa sebe teret neaktivnosti i osetiće neverovatan priliv energije.

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *