SVI ŽELE DA BUDU NJIHOVI GOSTI: Ovi horoskopski znaci su NAJBOLJI DOMAĆINI!

Podeli:

Učiniće sve da se osećate prijatno.

Sledeći horoskopski znaci se mogu pohvaliti gostoprimljivošću i ljubaznošću. Oni će učiniti sve da ugode svojim gostima: ukusna hrana, dobro piće i zanimljivi razgovori neće izostati.

Ovo su najbolji domaćini/domaćice Zodijaka:

Bik

Ispunjava ih život u velikim i raskošnim domovima gde često okupljaju svoje prijatelje. Bikovi uvek uživaju u dobrom zalogaju, a na njihovim trpezama dominiraju pažljivo i dugo pripremani delikatesi, a ni jedno jelo ne sme da se preskoči.
Njihovi domovi su najčešće sređeni tako da mogu da prime što više gostiju, jer je druženje duševna hrana za jednog bika.

Lav

Vladar zodijaka voli da pokaže svoju moć i kada je gostoprimstvo u pitanju.Obožavaju da počaste svoje prijatelje dobrim alkoholnim pićem i specijalitetima sa puno mesa.

Gosti

Foto: Profimedia

U domu svakog lava mora da postoji kutak poput šanka ili bifea gde skladišti svoje dragocenosti koje uvek rado dele sa prijateljima.

Lavovi vole da slave pobede u okruženju svojih najmilijih, pa se ovi trenuci često protegnu i do kasno u noć.

Ribe

Ovi horoskopski znakovi poštuju tradiciju i porodične vrednosti. Odlikuje ih pasivnost, ipak obožavaju da planiraju proslave za slave i rođendane. Ribe ne vole neočekivane goste, jer se trude da svoje prijatelje ugoste na najbolji mogući način, pa se tada osećaju kao da nisu dali sve od sebe. Majstori su za odličnu atmosferu, uvek su veseli i trude se da svakom gostu posvete dovoljno pažnje. Zapamtiće vaša omiljena jela i pripremiće ukusne delikatese za svakog gosta pojedinačno.

Srbija danas

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *