ČOVEK KOGA JE ZAVELA ŽENKA DELFINA: s-ks sa njom je kreativan i savršen!

Podeli:

Čovek koji je imao s-ksualne odnose sa delfinom u zabavnom parku tokom sedamdesetih godina otkriva da se sve dogodilo jer ga je “životinja zavela”.

Malkom Brener (63) kaže da je osećao ljubavne strelice koje je Doli odapinjala prema njemu u zabavnom parku Sarasota na Floridi, koji je kasnije zatvoren.

Brenerovo iskustvo prikazano je u dokumetarnom filmu “Delfinska ljubav”, premijerno prikazanom prošle nedelje na festivalu u Park Sitiju u Juti.

“Trljao sam joj leđa do repa i dok sam to radio i pomerao ruke ka njenom repu, Doli je počela da se uvija” – priseća se Brener.

Brener je u dokumentarcu detaljno opisao s-ks sa delfinom, a dok on govori vide se animirane sekvence. Prošle godine izjavio je da u vođenju ljubavi sa delfinom “ima nečeg transcendentalnog”.

“Delfin je svesno biće, inteligentno i kreativno i vođenje ljubavi sa takvim bićem je savršeno”,m objašnjava Brener.

Dodaje da je veza sa Doli počela kada mu je stavila do znanja šta su njene namere okrenuvši se prema njemu.

Brener dalje opisuje kako je često posle kraja radnog vremena zabavnog parka ostajao sam sa Doli i drugim delfinima za čije je fotografisanje bio zadužen, što mu je omogućilo da ostane nasamo i vodi ljubav sa voljenom Doli.

U jednom intervjuu opisao je odnos sa delfinom rečima: “To je kao da ste sa tigrom ili medvedom. To je životinja koja vas može ubiti za dve sekunde ako hoće”.

Brenerov odnos sa delfinom danas bi bio nezakonit. Florida je 2011. godine donela zakon kojim je zabranjeno vođenje ljubavi sa životinjama, pa njegovo priznanje o događajima iz 1971. godine nije kažnjivo, jer se zakoni ne primenjuju retroaktivno.

Srbija danas

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *