DENDROFILIJA, BOLES’ NAJMILIJA: Žena ostala TRUDNA posle s-ksa sa DRVETOM!

Podeli:

A mislili ste da ste čuli sve…

Verovali ili ne, pored mnogih s-ksualnih fetiša, dendrofilija je jedan od najzastupljenijih.

Doslovno znači “ljubav prema stablima”. Podrazumeva patološku s-ksualnu sklonost ili s-ksualnu anomaliju pri kojoj ljudi osećaju s-ksualnu privlačnost ili ih uzbuđuju stabla. To može uključivati s-ksualni kontakt, obožavanje stabala kao falusnih simbola ili najčešće, oboje. Najčešći oblik je totalna dendrofilija, što znači da osobu s-ksualno može uzbuditi samo stabla, čak i drvena građa, šper ploča, štapovi isl. Delimična dendrofilija odnosi se na to da vaš partner voli s-ks sa vama, ali vas redovno vara sa bukvom u dvorištu, a i ona breza pored mu je zapala za oko.

Čovek grli drvo

Foto: Profimedia

Sada kada smo objasnili pojam, da se vratimo na priču. Elem, Brenda Fakaleski iz Ontarija u Kanadi je dendrofil. Nju s-ksualno uzbuđuju stabla, preciznije javori. Jele i borovi joj nisu nešto privlačni. A obzirom da živi u zemlji koja je bogata ovom vrstom drveća, ona ima mnogo ljubavnika.

Da, Brenda vodi ljubav isključivo sa drvećem. Nema određeno stablo i nije monogamna,  ali preferira Džonija, stasitog javora koji živi u šumi pored njene kuće.

Polugola žena

Foto: Profimedia

s-ks između Brende i Džonija izgleda tako što se ona popne na njegovu najnižu granu i “tare” se o nju svojom vaginom, dok ne dostigne vrhunac. Obzirom na hrapavost drveta, Brenda koristi dosta lubrikanta, a malo je i išmirglala mesto akcije. Ona kaže da je probala i “običan” s-ks sa muškarcem, ali da joj se taj proces gadi i da najbolji i najjači orgazam doživljava baš sa ovim specijalnim javorom. Džoni nije komentarisao da li se njemu sviđa.

Brenda je posećivala svoje omiljeno stablo sve dok jednog dana nije počela da oseća vrtoglavicu i mučninu. Pošto simptomi nisu prolazili, posetila je lekara koji joj je rekao šokantnu vest – BILA JE TRUDNA! Obzirom da nije imala šanse da zatrudni prirodnim putem jer više od deceniju nije spavala ni sa čim što bi moglo da je oplodi, a ne veruje u mogućnost bezgrešnog začeća, Brenda je počela da špijunira ko još dolazi pod njen omiljeni javor. Od jutra do mraka sedela je sakrivena u okolnom žbunju. Jednog dana, došla je do rešenja zagonetke.

Džoni je imao još jednog vernog posetioca. Brenda je spazila čoveka kako se prikrada njenom javoru samo pola sata pre nego što ga je ona obično posećivala. Čovek je milovao javor i peo se na istu granu kao i Brenda gde je onanisao. Svoj produkt je prosipao baš na mesto koje je Brenda izdubila za svoje zadovoljstvo. Shvativši da je bukvalno sela na spermu nepoznatog čoveka koji je takođe delio njenu opsesiju prema tom određenom stablu, napokon je sklopila kockice kako je ostala u drugom stanju.

Brenda je rodila zdravu devojčicu, a upoznala se i sa čovekom koji ju je nehotice nenamerno oplodio. Oni su postali dobri prijatelji, sada zajedno žive i odgajaju ćerku, ali nisu u romantičnoj vezi jedno sa drugim. Za to ima oboma još služi dobri, stari Džoni. Ali da se ne bi opet omaklo, svako ima svoju granu na drugoj strani stasitog javora.

Srbija danas

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *