HIT: Tražio da mu zamene kućni zatvor pravim kako bi pobegao od žene!

Podeli:

Jedan 54-godišnji Francuz namerno je pokidao narukvicu za elektronski nadzor kako bi otišao u zatvor i tako izbegao svakodnevne svađe sa ženom, prenosi danas lokalna štampa.

“Kod kuće nikako nije išlo, bilo je previše napetosti”, rekao je Filip Bronjar, poreklom iz Anezena, na severu Francuske, kada se u ponedeljak pojavio pred sudom, objavio je “Figaro”, prenoseći lokalni list “Voa di nor”.

Bivši generalni direktor preduzeća za restauraciju osuđen je u februaru prošle godine na zatvorsku kaznu zbog više prekršaja povezanih s pijanstvom. Poslednji put kada ga je policija zaustavila za volanom, imao je u krvi 1,6 promila alkohola.

Osuđen je na zatvorsku kaznu, ali “Voa di nor” ne navodi dužinu kazne.

Krajem aprila, kazna mu je ublažena i naloženo mu je da bude u kućnom pritvoru i nosi elektronsku narukvicu.

Bronjar je, međutim, u petak presekao narukvicu, čime je automatski aktivirao alarm, koji obično znači da osuđenik pokušava da pobegne.

Svojevoljno je smesta otišao u zatvorsku ustanovu i tražio da ga zadrže, ali mu je zahtev odbijen. Potom se prijavio u policijskoj stanici, gde su mu savetovali da se vrati kući i sačeka da ga pozovu.

Poziv je ubrzo usledio i Bronjar se u ponedeljak pojavio pred sudom zbog pokušaja bekstva i zatražio da ostatak kazne odsluži u zatvoru.

Zahtev mu je ovaj put uslišen.

Izvor: Tanjug/Foto:pixabay.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *