Majka otela momka kćerki.Onda je usledio neviđen PREOKRET .

Podeli:

Kćerka Deni ne može da se natera da gleda kako se njena mama udaje za Entonija Keja, muškarca kojeg joj je preotela.

Afera između Deninog bivšeg i njene majke Meri (44) gotovo je uništila porodicu. Ipak, Deni je svojoj majci oprostila izdaju.

– Neću ići na venčanje, to bi bilo neprijatno svima. Ne mogu zaboraviti šta se dogodilo, ali oprostila sam mami i srećna sam zbog nje. Majka je samo jedna – priča Deni, koja je sada, kaže, srećna s novim partnerom.

Raskinula je s Entonijem nakon što joj je on rekao da je imao s-ks s njenom majkom. Slomljenog srca, napustila je grad gde je odrasla. Ali, njena majka i Antoni su ostali zajedno, a nedavno su se i verili.

Čovek, koji je nekad bio njen dečko, sada bi joj mogao biti očuh, ali Deni je srećna što opet ima majku u svom životu.

Ćerka ipak oprostila majci

– Neki misle da sam luda jer sam joj oprostila, ali ona je moja majka, ja je volim. Ništa to ne može promeniti. Mislila sam da je u pitanju samo s-ks, ali oni su zaljubljeni – kaže Deni.

– Znala sam da je šarmer, ali sviđala sam mu se. Tretirao me je kao odraslu osobu, išli smo u bioskop, izlazili smo. Mama je primetila da Entoni dobro izgleda, ali meni ništa nije bilo sumnjivo. Imala sam svoj stan, ali smo često išli i kod moje mame. Bila sam mlada i nisam mogla da razumem zašto on želi da ostane kod kuće ili kod moje mame.

Nakon šest meseci, Entoni je pao i uganuo nogu, pa je nekoliko sedmica ostao kod njene majke, jer navodno nije hteo da bude na smetnji sestri s kojom je živeo. Njena majka tvrdi da je naivno dopustila Entoniju da ostane kod nje.

– Neću da lažem, privlačio me, ali on je bio momak moje ćerke, mislila sam da se nikad ništa neće dogoditi, rekla je njena majka.

Ipak, za kratko vreme, žena koja ima sedmoro unučadi spavala je s momkom svoje ćerke.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *