NEVIĐENO: Maloletnik ejakulirao u BAZEN i oplodio 16 ŽENA!

Podeli:

Nakon lude zabave na bazenu, desilo se nešto što do sada nismo mogli ni da slutimo.

Šesnaest devojaka koje su prisustvovale žurki, ostale su u drugom stanju samo zbog toga što su se kupale u bazenu!

bazen

Foto: Youtube printscreen/RECTV INDIA

Zabava na bazenu koja je trebalo da služi za dobar provod, pretvorila se u tako reći incident, nakon što je petnaestogodišnji mladić ejakulirao u bazen u kome su se pomenute devojke kupale. Maloletni Tomi Kulter sa Floride, nesvesno je oplodio 16 devojaka.

– Srećna sam jer se nisam kupala tog trenutka u bazenu – izjavila je Dalia Dženings, koja je prisustvovala žurki. Ona je, naime tog dana proslavljala svoj petnaesti rođendan, te se zahvaljivala Bogu što je spasio od ove nezgode.

Tomija su nakon incidenta krivili da je on zapravo s-ksualno uznemiravao sve te devojke i da su tako ostale u drugom stanju, na šta se on branio i govorio da nije kriv. Čak je hteo da ode i kod lekara da dokaže kako do sada nikada nije imao s-ksualni odnos. A kada su ga pak pitali zašto je “to” uradio i ejakulirao u bazen, nije želeo da otkriva.

bazen

Foto: Youtube printscreen/RECTV INDIA

Dodao je kako je kroz ovaj scenario postao poznat, te da mu sada svi redom prilaze i čestitaju, iako on svaki put pokušava da im objasni da on nema apsolutno ništa sa tim.

Nakon raznih pregleda, doktori su ustanovili da dečak ima veoma potencijalnu spermu. Time su obrazložili mogući nastanak ove nevolje.

Nakon svega, samo dve devojke zadržale su bebu, dok su ostale abortirale. Smatrali su da je previše rano da se sa 15 godina postane roditelj.

Srbija Danas

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *