PIJEM KRV SVOG DEČKA, OSEĆAJ JE KAO DA IMAŠ s-ks: Ispovest žene koja je živi vampir i nije izašla na sunce 20 godina (FOTO)

Podeli:

Potrebu za krvlju upoređuje sa potrebom za s-ksom i pije samo krv svog dečka.

Georgina Kondon (39) iz Brizbejna u Australiji je stalno bleda i uvek žedna krvi na koju se navukla dok je još bila tinejdžerka i to je čini pravim živim vampirom.

Osim toga, ova šminkerka boluje od retke bolesti talasemije zbog koje joj preti anemija i manjak gvožđa. Takođe pati i od solarnog dermatitisa i zbog toga nije izašla na sunce već 20 godina.

–  Bez krvi, postanem razdražljiva i letargična, samo želim da spavam – kazala je Georgina za Dejli Mejl Australija.

Australijanka svoju potrebu za krvlju upoređuje sa s-ksom.

–  Sličan je osećaj. Sve se vrti oko uzbuđenja i zadovoljstva – objasnila je Georgina.

Dečko Zamael, s kojim je u vezi oko tri godine, dopušta joj da pije njegovu krv pravo iz rane koju napravi sterilnim žiletom.

Ne pijem njegovu krv svaki dan jer bi imao previše ožiljaka na telu pa to radim jednom nedeljno, ali nemamo neko određeno vreme poput onog za večeru, bilo bi to previše čudno – rekla je Georgina dodajući da mrzi samu sebe zbog bola koji nanosi Zamaelu.

Ipak, kaže da ne želi da uzima tuđu krv jer bi to bilo kao da ga vara.

Ne želim to. Prilazili su mi ljudi koji su hteli da budu donori, ali jednostavno nisam zainteresovana – dodala je jedina vampirica u Australiji.

Opsesiju krvlju razvila je još kao dete gledajući serije i filmove o vampirima.

Pretvarala sam se da sam likovi iz tih serija, šminkala se, oblačila kostime. To ipak nije bilo dovoljno. Sa 13 godina počela sam da se sečem i pijem sopstvenu krv – kazala je Georgina koja je tuđu krv okusila sa 17 godina kada je jedna devojka iz društva pristala da bude donor.

Znam da je njoj to bilo nešto poput izazova i da je esktremnim ponašanjem htela da privuče pažnju, ali ja sam se navukla. Znala sam da mi se sviđa ukus krvi – govori Georgina.

U mladosti je počela da izlazi u gotičarske klubove i na balove vampira gde je upoznavala muškarce koje je privlačila njena potreba za krvlju.

U tom periodu sam vrlo lako mogla da nađem donora, svi muškarci su se nudili – kazala je.

Georginina porodicu prihvatila njenu neobičnu naviku.

Moja porodica me voli, ne misle da sam luda. Baš suprotno, porodica me je ohrabrivala i kazali su mi da je dobro što sam progovorila o tome kakva sam – kazala je Australijanka.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *