Plaćaju da bi prosili jedan dan

Podeli:

Siti šampanjca i kavijara iz Beluge, ruski bogataši smišljaju nove zabave koje će uneti raznolikost u njihovu „dosadnu kolotečinu“, a jedna od njih je – prosjačenje. Kako tvrde vlasnici moskovskih agencija za organizovanje takozvanih originalnih zabava, među ruskim milijarderima i milionerima više nisu u modi banalne zabave u kojima oni stotinak probranih gostiju privatnim avionima voze na neko nepoznato rajsko ostrvo, niti čak ekstremni turizam, pa neka koštaju i pola miliona dolara.

Željni adrenalina, menadžeri, visoki funkcioneri i političari sa suprugama plaćaju, recimo, i po 7.000 evra da bi jednu noć u nekom moskovskom restoranu bili kelneri, vozili taksi ili – prosjačili.
Sociolog Sergej Knjazev, koji je osnovao firmu „Prodjusers center“ upravo da bi zarađivao na realizaciji takvih „originalnih“ ideja, tvrdi da među bogatašima i bogatašicama ima i onih koji se odlučuju da se na jednu noć oprobaju kao prostitutke.
U takvim bogataškim avanturama jedno je najvažnije: tajnost. Organizatori moraju debelo da se potrude da klijentima željnim ovakvih razbibriga obezbede anonimnosti i, naravno, sigurnost.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *