Sahranio ženu i posle dve godine je video na televiziji: “Nisam mogao da verujem svojim očima”

Podeli:

Abragh Muhamed sahranio je svoju ženu nakon što je mislio da je poginula u saobraćajnoj nesreći. A onda se šokirao kada je video u popularnom TV programu.

On je rekao da nije imao pojma da ona je i dalje živa nakon što su mu lekari rekli da je umrla od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Dok su članovi porodice gledali popularnu TV seriju “Nestali”, čuli su njegovu suprugu koja se telefonom javila rekavši da je izgubila kontakt sa svojim mužem i ostavila ime i njihovu bivšu adresu.

Iako “udovac” nije gledao ovaj program, prijatelji su mu odmah javili šokantnu vest.

“Nisam znao da je smo sahranili nekog drugog i da je moja supruga i dalje živa”, rekao je on.

Ipak, postavlja se pitanje zbog čega je žena čekala dve godine da stupi u kontakt i gde je bila. Jedna od teorija je da je izgubila pamćenje.

Ona je živela u malom planinskom gradu Azilal a nakon nesreće lekari su mu rekli da verovatno neće preživeti, ali da ipak mora da plati bolnički račun.

On se vratio u svoj dom, udaljen četiri sata vožnje od bolnice, a kada se vratio rečeno mu je da je preminula. Kasnije je dobio telo koje je bilo već smešteno u sanduk, a za koje je mislio da je njegova supruga i sahranio ga.

b92

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *