Saznao da ga žena vara jer se ljubavnik zaglavio u njoj!?

Podeli:

Južnoafrikanac Nil Ngema (42) otkrio je na bizaran način da mu supruga Saša (34) nije verna, i to jer jer se penis njenog ljubavnika zaglavio u vagini.

Preljubnici su pre nekoliko dana u Johanesburgu unajmili stan kako bi se mogli zabavljati dok je suprug bio na službenom putu, ali su na njihovu žalost ubrzo su počeli da vrište, i to ne od uzbuđenja već od bolova!

Naime, Solu Kvobozi (22) doživeo je “penis captivus”, odnosno zaglavio mu se penis u vagini, pa je par očajnički dozivao u pomoć.

– Najpre sam mislila da vrište od zadovoljstva, ali kada sam pokucala i ušla da vidim da li je sve u redu, zatekla sam ga kako leži na njoj i plače, a ona ga je molila da je oslobodi – rekla je lokalnim medijima Prisila Ndlovu (34), koja je zatekla par u klinču.

Neverna gospođa i njen 12 godina mlađi ljubavnik ubrzpo su dobili publiku, ispred stana se okupilo čak 2.000 ljudi koji su tražili da im vide lica. To je otišlo toliko daleko da je policija gomilu morala da otera pomoću suzavca, jer se proneo glas da se radi o crnoj magiji.

U Južnoj Africi postoji vradžbina “muthi”, a koja služi upravo tome da suprug zaštiti intimne delove svoje žene, ako ona pokuša da švrlja ili da joj neko “slučajno uleti”.

Lekari su odbacili takvu sumnju i objasnili da su ljubavnici imali tu nesreću da pretrpi taj medicinski fenomen “penis captivus”.

Autor: 24 sata/Foto:pixabay

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *