SILOVAO JE VEPAR I SADA JE TRUDNA: “Ta svinja se ložila na mene godinama!”

Podeli:

Teksašanka Endži Hjuston je za Ellis County News izjavila da očekuje da će roditi – prase.

Hjustonova tvrdi da ju je jedne noći, dok se vraćala sa mini golfa, zaskočio i silovao vepar od 180 kilograma sa njenog imanja, nazvan Pit.

“Ljudi misle da sam luda i da mi treba psihijatrijska pomoć zbog moje priče”, rekla je Hjuston, a prenosi Trendingstylist.com. “Pitaju kako je svinja svukla moje gaće da bi me uzjahala. Nisam ih nosila, eto kako! Ta svinja se ložila na mene godinama. Konstantno me je njuškao. Probao je da me siluje gomilu puta. Ovo je samo prvi put da je uspešno ušao u mene.”

Endžini roditelji podržavaju njene tvrdnje.

“Endži zna da ne sme da ima s-ks pre braka i kune se da to nije uradila”, kaže njen otac Don Hjuston. “Pit je uvek bio nemiran, tako da me ne čudi da je silovao našu ćerku. Nakon ovog incidenta, zaklao sam ga. Od njegove slanine će se hraniti Anđela i njena beba, na kraju krajeva, sada jede za dvoje.”

Endži je odbila da poseti ginekologa i proveri zdravlje svoje bebe, kao i ultrazvuk da bi videla kako će potencijalna “beba-prase” izgledati.

“Samo želim da sačekam i vidim kako će dete izgledati. Nadam se da neće biti mutirana beba i da će samo izaći kao normalno dete, što i mislim da će se desiti.”

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *