ŠOKANTNA ISPOVEST Voleo bih da mi žena ostane trudna s ljubavnikom, to bi nam spasilo brak

Podeli:

Očajni muškarac zatražio je pomoć.

 Ovaj očajni muškarac zatražio je pomoć od kolumnistkinje Didri na portalu “The Sun”. Iako priželjkuje da mu žena ostane trudna s drugim muškarcem, strahuje da se to ipak neće završiti dobro.

Ovo je njegova priča:

Ja imam 44 godine, a moja supruga 39. U braku smo 18 godina. Nikada nismo koristili kontracepciju, ali nismo uspeli da dobijemo decu.

Supruga uvek dođe kući s posla mnogo ranije od mene. Znam da ima ljubavnika jer sam jedan dan došao ranije kući i čuo zvukove s-ksa koji su dopirali s vrata. Nisam konfliktni tip čoveka pa sam samo otišao u dnevni boravak, seo na kauč i sačekao da završe.

Čuo sam zatim suprugu kako tiho ide niz stepenice i nešto šapuće. Čuo sam još nečije korake koji su otišli kroz kuhinju i izašli na zadnja vrata.

Supruga je nakon toga ponovno otišla gore, pretpostavljam da je išla da namesti krevet i sakrije dokaze da je još neko bio tamo.

Tiho sam se iskrao van i ponovno ušao, puno glasnije. Zatvorio sam vrata i viknuo da sam stigao. Moja žena je bila malo usplahirena i iznenađena što sam došao kući tako rano.

Nastavili smo razgovor kao i inače, o tome kako je provela dan, i to je bilo to.

To se dogodilo pre više od godine dana, i dugo sam razmišljao o tome da li treba da joj kažem da sve znam. Istina je da se nisam iznenadio što ima drugog, jer je naš s-ksualni život prilično loš već nekoliko godina. Tako sam to pustio.

Sledeći put kada sam ranije završio s poslom, nazvao sam je iz kafića na putu kući. Sada sam svestan ljubavnika, i znam kada je bio u njenoj blizini. Bude sitnih naznaka, kao neki tragovi na mom jastuku ili čaša više u mašini za pranje suđa.

Potajno se nadam da će supruga ostati trudna s ljubavnikom. Dete možda spasi naš brak, a ujedno i učini moju ženu srećnom. Uvek s čežnjom gleda kolegice na poslu kada odlaze na trudničko.

Savet koji je dobio:

To bi možda mogao da bude i kraj vašeg braka. Ne možete više da se pretvarate da niste svesni ženine afere, a tada bi ona možda osećala potrebu da vam kaže više o svom ljubavniku – s kime bi želela da podiže to dete.

Znam da ste nervozni zbog sukoba, ali vaš brak je ionako već u krizi. Razgovarajte sa svojom ženom o tome i o njenim osećanjima vezanim za to što nemate dete.

Dok tačno ne saznate kako se ona oseća, ne možete znati u kom smeru vaš odnos ide. Ako ima ljubavnika samo zato da bi ostala trudna, tada je možda veštačka oplodnja rešenje za vas kao par.

Ukoliko se radi o lošem s-ksualnom životu, tada zajedno pokušajte nešto da uradite. U svakom slučaju ne gurajte glavu u pesak.

Autor: alo.rs/24sata.hr/Foto:pixabay

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *