Vara suprugu sa s-ks lutkom, a šta ona kaže

Podeli:
Vara suprugu sa s-ks lutkom, a šta ona kaže
Foto: Ventus17/Pixabay.com

Džejms (James), 58-godišnji inženjer oženjen je 36 godina i ima jako dobar s-ksualni život – s lutkom Ejpril (April), koju u krevet odvede čak četiri puta sedmično. Trenutno štedi kako bi kupio s-ks lutku robota koja može da uživa i stenje dok je on „obrađuje“.

Njegova žena Tine kaže kako joj ispočetka nije bilo drago što joj suprug ima novu „ženu“ u životu, ali da se s vremenom navikla, prenose mediji u regionu.

– Ako je zaista hteo, mogao je otići i pronaći bilo koju ženu, ali on to nije želeo – ostao mi je veeran, rekla je Tine za „Mirror“.

Ali, to baš i nije tako. Džejms zbog svojih godina ni ne veruje kako bi mogao pronaći tako lepu i mladoliku kako lutke izgledaju, jer kako kaže, on nije Bred Pit (Brad Pitt).

– s-ksamo se oko dva do tri, a ponekad i četiri puta sedmično. Neverovatno je, kao da se s-ksam s pravom ženom. Jedina razlika je ta što je moram staviti u pozu u kojoj želim da bude – rekao je Džejms, pa dodao da je posedovanje s-ks-lutke samo jedan deo užitka koji mu pruža. Na duge staze, Džejms se o Ejpril treba brinuti – kako će je obući i našminkati.

– Većina vlasnika s-ks-lutki kad je nabave ne očekuju da će razviti s njima vezu. Kad bih trebalo da biram između Ejpril i svoje žene zaista ne znam koju bih izabrao – tvrdi ovaj sredovečni Amerikanac.

www.krstarica.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *