Dnevni horoskop za 26. avgust 2018. godine

Podeli:

Vodolija pred poslovnim procvatom, Rak je bavi poslom više nego emocijama, Strelca sustiže talas obaveza, a Blizanci su ovaj put žrtveni jarac. Devica u teškoj blokadi, a Lav u ljubavnom slepilu. Novu nedelju počinjemo danom Meseca, a ovo je dnevni horoskop za ponedeljak, 4. januar 2016. godine.

OVAN

Posao: Za neku situaciju koja se danas protežira ste mislili da je izuzetno benigna ali delimično niste u pravu. Prljavi poslovi mogu da isplivaju na površinu i da se ispolje jako loši aspekti po pitanju zaposlenih. Više bi voleli da se prebacite na drugo radno mesto ili da izbegnete celu situaciju koja vam se plasira.

Ljubav: Jedan Strelac ili drugi Ovan su vas prmetili i pozvaće vas na jedan randevu, pa se na vreme opredelite sa kim bi proveli ugodno posle podne.

Zdravlje: Solidno, bez većih problema.

BIK

Posao: Velika promena vam kuca na vrata. Da li je to ono što ste priželjkivali vreme će pokazati. Neki predstavnici vašeg znaka mogu biti u jako lošem položaju zbog loše odluke i da imaju problem sa voljom u daljem radu jer su pali sa konja na magarca. Raniji saveti su vas upozoravali na ovo.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Device vam se udvara odavno pa se prilagodite ovoj situaciji kako bi proveli izuzetno dan.

Zdravlje: Problemi sa štitnom žlezdom zbog sve većeg psihičkog pritiska.

BLIZANCI

Posao: Koliko god da se trudite da izgladite celu stvar, vi ste ovaj put žrtveni jarac. Nećete se predati, ali postoji mogućnost da ovde preterate. Ne dozvolite da se cela gužva napravi oko vas samih.

Ljubav: Koliko para toliko i muzike na polju ljubavi. Ako se ne budete u toku dana videli sa osobom sa kojom ste u vezi, možete ostati uskraćeni za lepo druženje i da voljenu osobu prepustite suparniku.

Zdravlje: Čuvajte se pucanja, nervi su vam dosta tanji nego obično.

RAK

Posao: Iako ste u celoj priči prisutni i duhom i telom to ne menja činjenicu da ste spremni na nove poslovne izazove. Lako menjate svoja zaduženja jer mislite da zaslužujete više od onoga što trenutno dobijate. Sa nekim ljudima iz kolektiva dolazite u sukob zbog ovakvog stava, ali ste neko ko je malo više tvrdoglav ovaj put.

Ljubav: Emocije su vam u drugom planu. Takvo stanje vam odgovara i nećete se preterano ovom temom baviti još neko vreme, kako biste raščistili situaciju na poslovnom planu.

Zdravlje: Danas ste razdražljivi.

LAV

Posao: Neko može od vas da sakrije važne činjenice ovaj put i tako da vam napravi mali zastoj u posli. Vaš ego neće dozvoliti veće probleme koji mogu da se loše odraze na vašu reputaciju. Možda i odete iz kolektiva ovaj put. Nećete imati motiv da se zadržavate tamo gde se neko loše ophodi prema vama.

Ljubav: Na pomolu je tajna ljubavna veza i vi ste tu sto posto prisutni, bez rezerve. Možda osoba  nije baš najsrećniji izbor, ali ipak ostajete tu gde jeste.

Zdravlje: Pazite na srce.

DEVICA

Posao:  Više odrađujete nego što ste i srcem u celoj priči. To neko dobro primećuje pa može da se desi i po neka kritika. Ne dozvolite da se desi zamor već preduhitrite celu situaciju i pokušajte da se sami zabavite segmentom koji najviše volite u ovom trenutku.

Ljubav: Pravite mali rezime na ovom polju jer neko nov nikako da se pojavi. Morate da se pomirite sa trenutnom situaciom.

Zdravlje: Problemi sa digestivnim traktom.

VAGA

Posao: Nemate razlog za brigu ovaj put. Sve kockice su se sklopile imate dobre aspekte da se počne i nešto konkretno jer imate svakako elana za tako nešto pa bi bilo šteta da vam prilika propadne. Ne morate se puno oslanjati na druge jer svako je dobio svoj deo zadatka i nema nejasnoća.

Ljubav: Možda vaša rezervisanost nekim osobama smeta ovaj put i ne mogu da izraze ono što osećaju jer ste neko ko ne dozvoljava pristup vašem srcu.

Zdravlje: Opuštajte se više nego što trčite za novcem.

ŠKORPIJA

Posao: Ako vam se ne dopada neki zadatak popričajte sa adekvatnim ljudima u vezi toga kako bi uspeli da uvidite na čemu ste u celoj priči. Kvalitet vašeg rada zavisi od saradnje sa drugim ljudima u kolektivu. Nemojte sami ishitreno donositi odluke jer nećete tim stavom doprineti nekom višem cilju.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Jarca je prava prilika ovaj put. Potražite srodnu dušu u jednoj prijatnoj atmosferi u blizini vašeg posla.

Zdravlje: Imaćete problem za reproduktivnim organima.

STRELAC

Posao: Malo škakljiva situacija na polju finansija jer niste spremni na kompromis na kojem se insistira od  vaših šefova. Nemate baš veliki motiv danas da ostajete na radnim mestu jer osećate veliki pritisak bez velike šanse da vas zaobiđu neplanirane obaveze.

Ljubav: Pronađite nekoga od ranije jer imate solidan broj retrogradnih planeta na ovom segmentu. Slobodno i bez izgovora se upustite u priču od ranije, jer ne možete ništa da izgubite.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao: Imaćete saradnju sa strancima ovaj put i ne savetuje se da se previše dajete u celoj priči, jer neko možda ne bude toliko otvoren kao i vi. Budite malo mudriji i ponekad se povucite iz cele priče kako bi sa što manje stresa završili ono što ste započeli.

Ljubav: Malo ste u zaleđu što se ove priče tiče. Više ćete se baviti drugim segmentima u životu.

Zdravlje: Nemate većih problema.

VODOLIJA

Posao: Neko će vas više upućivati u samu poslovnu saradnju sa strankama jer se ovde nazire šansa da ćete komunicirati sa klijentima više nego inače. Posao bi mogao da procveta jer ste neko ko je spreman za nove izazove. Budite dosledni svojim idejama, jer će vas odvesti do uspeha.

Ljubav: Malo lošiji aspekti koji su trenutno na vašem polju emocija neće vas odvesti daleko pa se savetuje da se ne angažujete previše na ovom segmentu.

Zdravlje: Povremeno se odmarajte.

RIBE

Posao: Situacija na poslu se menja iz časa u čas pa se samim tim podrazumeva i vaše prilagođavanje na ovom polju. Možda i nećete uspeti iz prve da se reše svi problemi, ali diskusija može da potraje svakako. Pokažite šta znate da radite najbolje pa vam niko neće moći prišiti lošu etiketu.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Raka je pravi izbor. Nazire se izuzetna kompatibilnost pa se slobodno opustite u celoj priči.

Zdravlje: Nemojte se previše sekirati jer vam to neće ići u prilog.

Luftika

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *