Horoskop za 09.09.2018.

Podeli:

OVAN

Danas ste, na sopstveno iznenađenje, prilično laki za svaki oblik saradnje. Ipak, puno toga na sebi, kao i lične stavove, morate da promenite. Trebalo bi da se smirite, stabilizujete, zastanite i polako razmislite o svakom sledećem koraku.

BIK

Gledajte da razumete i druge, da biste na lakši i jednostavniji način uskladili svoje interese i potrebe sa očekivanjima okoline. Ukoliko sve bude u redu, mogli biste ovaj dan završiti u toplom zagrljaju.

BLIZANCI

Neko u ljubavi počinje da se služi i pobeđuje vašim oružjem – hladnoćom! Neko za kim up-rno jurite je uporan u tome da vas maksimalno odbije i to je ono što daje rezultate. Konačno ćete za tom osobom poludeti.

RAK

Kada ljubav počne da utiče na druge životne stvari, morate uzeti neke stvari pod kontrolu. Probajte da ne izgubite glavu i da sačuvate svoju prisebnost, jer dolaze vrlo značajni događaji, zbog kojih morate biti svoji i jači nego ikada.

LAV

Pazite se onih koji se stalno smeškaju, koji su uvek isti i koji uvek deluju vedro, veselo, opušteno. To su osobe sa maskom, iza koje se krije preduboka bol i praznina. Onaj ko ne ume da oseća ne može ostvariti ništa konkretno.

DEVICA

Emocije morate držati strogo pod kontrolom, ma koliko vam to nekada bilo teško, pa čak i nemoguće. Mogli biste biti veoma razočarani ili ponosni na sebe i svoju moć pronicljivosti i jačinu svog uma. Probajte samo da se distancirate od jedne osobe.

VAGA

Neko iz prošlosti za koga vas vezuju vrlo lepa osećanja pokušava da vam se približi. Ipak, loše iskustvo ne dozvoljava vam da ulazite u bilo kakav rizik. Osećate, s punim pravom, da vredite mnogo više i možete da tražite samo ono najbolje za sebe.

ŠKORPIJA

Okrenite se sebi i hrabro pogledajte u smeru onoga što vam je budućnost namenila. Ovo je dan u kojem puno toga dobija smisao, racio preuzima dominantnu ulogu, a emocije mu se u potpunosti pokoravaju. Problemi sa zdravljem.

STRELAC

Nekom ćete stati na žulj. Nekog ćete svojim nepromišljenim izjavama prilično povrediti, pa se nemojte čuditi kada taj neko bude reagovao na prilično impulsivan, pa čak i bezobziran način. Morate biti malo drugačiji.

JARAC

Možete imati sukob sa nekim birokratskim predstavnicima, što će neminovno uticati na odlaganje vaših planova ili korigovanje ciljeva. Ljudi koji su imali negativnu energiju na vas polako se sklanjaju sa puta. Vreme je za uživanje.

VODOLIJA

Pokušajte da svoj život stavite pod kontrolu. Probajte da ne izgubite glavu i da sačuvate prisebnost, jer dolaze vrlo značajni događaji u vašem životu, zbog kojih morate biti jači nego ikada. Preuzmite kontrolu.

RIBE

Gledajte da svoje impulse koliko-toliko stavite pod kontrolu. Ukoliko ste u vezi, pokušajte da ne odreagujete na partnerove provokacije, koje nisu namerne, svakako. Najbolje je da ne reagujete ni na okolinu, koliko god je to moguće.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *