Instagram konačno uvodi dve opcije koje ste dugo čekali, ali tek da vidite šta sve mogu!

Podeli:

Instagram će imati opciju koja će omogućiti anonimnu prijavu prijatelja ako njegove aktivnosti ukazuju na samoubilačke namere.

Izvršni direktor Instagrama Kevin Sistrom izjavio je da bi za dve nedelje trebalo da se pojave nove opcije koje se tiču komentara. Ubuduće će korisnik na svom profilu moći da isključi komentare za bilo koju fotografiju koju postavi. Novo je i što će pored slika biti uvedena ikona u obliku srca, kojom će moći da se lajkuju fotke.

Druga značajna promena je što će vlasnici privatnih profila mnogo lakše moći da izbrišu nekoga sa liste pratioca. Do sada je vlasnicima profila bilo prilično komplikovano da nekog izbrišu kada ga jednom prihvate kao pratioca, pre ovih promena praktično jedina opcija je bila da nepoželjnog falovera blokiraju.

Zanimljivo je da će Instagram imati opciju koja će omogućiti korisnicima da anonimno prijave svog prijatelja ako njegove aktivnosti na ovoj društvenoj mreži ukazuju da ima potencijalne samoubilačke namere ili druge psihičke probleme. U tom slučaju će grupa psihologa angažovana od strane Instagrama ponuditi stručnu pomoć ugroženom korisniku.

Telegraf.rs)

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *