Beograđanka otkrila kakvi su stranci ljubavnici: Sa Jorgosom je sve prštalo od strasti!

Podeli:

Da se odmah na početku razumemo. Da li će s-ks biti dobar ili loš zavisi od dva faktora. U najboljem slučaju vaš partner je osoba koju beskrajno volite i koja voli vas, što je siguran recept za s-ksualnu sreću. Druga opcija je da je muškarac fantastičan ljubavnik, fino obdaren, osoba koja zna da kombinuje temperament vampira i ljubičice i razume žene.

 

 

Suštinski, kakav će neko biti ljubavnik više zavisi od toga kakva je osoba, nego na kom jeziku govori. Imala sam sreću da budem u vezama sa muškarcima iz različitih delova sveta. Pa da krenemo redom.

 

 

Možda će vam ovo zvučati kao stereotip, ali taj divni Džeremi iz Londona je u krevetu bio isti onakav kakav je bio u restoranu – Pristojan, fin, odmeren, lepo vaspitan… Hmmm, sve divne osobine za večeru na nekom lepom mestu, ali među čaršavima… Pogađate, nije tu bilo ni vriske, ni lomljenja kreveta. Onako, jedan s-ks po protokolu, sve po redu, sve na svom mestu, ali ništa ne valja!

 

via GIPHY

 

 

 

Što se tiče izvesnog Jorgosa sa Lefkade, sa njim je stvar bila potpuno drugačija. Naravno, i tu je bilo izvesnih problema. Mom Grku nije falilo strasti, naprotiv, ferceralo je na sve strane, gde god smo stigli. Samo je tu bilo drugih tegoba. Naime, ponekad je toliko navaljivao na neke moje delove, da mi se činilo da će ih otkinuti. Nije baš da sam mazo, jel te! Trebalo ga je gurati, obuzdavati, rvati se s njim, lečiti ljubavne ujede i slično tome. Ipak, u odnosu na onu finoću s početka, svakako bolji izbor.

 

via GIPHY

 

 

I na kraju, ali ne i najmanje važno – Kubanac! Vatren, slastan, ukusan, ma predivan! Zamislite tog geparda kako igra salsu i sve će vam biti jasno. Mekani, gipki kukovi, ni brzi ni spori, tako mazni i senzualni, apsolutno stvoreni za muziku, more i s-ks! Nema tu nikakvog napora, on ne mora da se trudi, ritmovi Kube odzvanjaju mu ispod kože, sve je tako lako i tako dobro. Ali njega je nemoguće uhvatiti, večito se migolji, izmiče i ide dalje. Neuhvatljiv jednoj ženi. A bilo bi možda i grehota zarobiti ga i uskratiti drugim  damama vrhunsko zadovoljstvo! Eh, nikad prežaljeni Erne…

Vanja Filipović | Foto: copyright/profimedia/shutterstock/Giphy

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *