BILA SAM ŠEFOVA s-ksUALNA ROBINJA: Uzimao me je gde je stigao, a MORALA sam da ćutim!

Podeli:

“Imali smo s-ks u automobilu, šumi, toaletima restorana, sobama zabačenih motela, a onda je otišao još dalje”, ispričala je u svojoj ispovesti devojka koja je doživela pravo s-ksualno maltretiranje.

“Šef me ulovio u wc-u s drugim kolegom i sad me ucenjuje s-ksom. Već mesecima ne mogu normalno da spavam, život mi se okrenuo naopačke i u situaciji sam da ne znam šta da radim. Život mi je postao splet laži, s-ksa, perverzija i ucena.Jedno poslovno druženje, takozvani team-building, meni je u potpunosti promenio život.Ne znam šta se dogodilo, popila sam previše, čak se nekih detalja s te razuzdane večere više ne sećam, ali znam da sam većinu vremena provela u društvu nekoliko godina mlađeg kolege. Bio je neverovatno šarmantan. Nisam se plašila, jer sam se već mnogo puta našla u sličnim situacijama. U sitne sate izašli smo na terasu da malo udahnemo vazduha, jer mi se već vrtelo u glavi.

Nakon 30 sekundi pitao me: “Koja ti je najveća s-ksualna maštarija?”.

Malo me zatekao, ali već smo te večeri razgovarali o s-ksu, pa mi nije delovalo ništa čudno.

“Želela bih da se budem nasamo sa zgodnim mističnim strancem. A ko ne bi? Ali ono o čemu sam maštala je situacija koja bi pucala od uzbuđenja, u kojoj bi mi delio komplimente i na kraju pitao može li me lagano izmasirati po leđima.

Dopustila bih mu, a on bi me uskoro rastopio dodirima koji vode u ekstazu. Ne bi se zadržao samo na leđima, kružio bi po celom telu, a ja bi mu dopustila…”

U tom trenutku sam stala, sama pomisao na to me uzbudila.

“Moram u toalet”, rekla sam.

Odjurila sam, malo sam došla sebi, ali u trenutku kad sam podigla pogled iznad slavine u ogledalu sam videla njegov lik.

Podigao me i bukvalno uneo u kabinu, naslonio na zid, podigao suknju i u jednom potezu skinuo tange. Osetila sam njegove prste između nogu, nisam se uspela ni snaći, a on je samo šapuno: “Ja sam taj stranac.”

Moja maštarija se upravo ostvaruje, ali ne, nisam to smela da uradim! Pomerila sam se i rekla mu da prestane, izjurila van, a tamo – šok! Nasred prostorije stajao je moj šef! Vilica mu je ispala do poda. Mladi kolega je u sekundi pobegao, a ja sam ostala nasamo sa šefom.

“Sutra nakon posla kod mene u kancelariju”, izgovorio je i izašao. Briznula sam u plač, zatvorila se u wc i nakon pola sata izašla napolje.

Nisam mogla da dočekam kraj radnog vremena sutradan. Šef je sačekao da svi odu iz firme, a potom me pozvao u sobu. Zaključao je vrata, spustio rolete. Rekao mi je da sednem, a on je seo preko puta mene. Prvo je spomenuo otkaz, a potom nešto puno gore.

Rekao je da razmišlja da pozove mog supruga i sve mu ispriča. Počela sam da plačem i da ga molim da to ne uradi, da je reč o velikoj grešci i da sam svesna šta sam napravila. I nakon toga ponovno šok.

“Pomoći ću ti, greške se događaju, ali ti moraš da odlučiš šta si spremna da uradiš da se za ovaj skandal ne sazna.”

Približio mi se i razmaknuo mi noge. Stavio je ruku između i polako klizio prema gore. Skamenila sam se. Nisam znala šta da uradim.

“Ako doneseš pravu odluku niko nikad neće saznati.”

Ta rečenica me je nekako smirila, ali istovremeno i užasnula. Znači, moraću šefu biti s-ksualna robinja kako on ne bi uništio moj život. Podigao me na sto, skinuo mi gaćice i u sekundi ušao u mene. Tih nekoliko minuta mi je bilo kao cela večnost.

Plakala sam nedeljama, sve skrivala od supruga, a moj šef se nije zadržao na jednom s-ksu već je nastavio s ucenama, i dolazio na sve perverznije i bizarnije ideje. Neko vreme smo se s-ksali u kancelariji nakon radnog vremena, ispunjavala sam mu sve želje. Potom se to preselilo i na druge lokacije, sa još čudnijim scenarijima. Uzimao me u automobilu, šumi, toaletima restorana, sobama zabačenih motela, a onda je otišao još dalje.

Suprugu sam rekla da idem na službeni put u Prag, a zapravo sam se odvezla tek do jednog austrijskog hotela u Alpima. Dobila sam SMS: “426”. S ulaza sam krenula ravno na lift, četvrti sprat. Soba 426. Vrata su bila odškrinuta. Ušla sam tiho, unutra je bio mrak. Zatvorila sam vrata iza sebe i napravila nekoliko koraka.

Odjednom me on prihvatio s leđa, poljubio u kosu i stavio mi povez oko očiju. Skinuo me. Rekao je da ću sada doživeti nešto što nikad nisam. Ljubio me po celom telu, njegove ruke su me topile. Jedna, dve…tri, četiri, pet, šest?!? Šest ruku?! Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim – dirala su me tri muškarca. Ljubila i mazila. Doslovno su me odneli na krevet.

U mraku su mi radili stvari koje nikada nisam mogla da zamislim. Celu noć. I to bez tračka svetla. Većinu vremena sam bila u ekstazi. Potpuno izgubljena i uzbuđena. U jednom trenutku, valjda pred jutro, samo su prestali. Zaspala sam od umora. Kad sam se probudila više nikog nije bilo.

Jesam li to samo sanjala ili se zaista dogodilo? Neverovatno iskustvo. Nekoliko meseci kasnije moja uloga roba i dalje je aktualna. Ulazim iz priče u priču i ne vidim kraj…

A ja sam sve više zavisna od njega. Iako ga prezirem”, završila je ona.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *