DELIM MUŽA SA KURVAMA! Pristala sam da radim u s-ksu sve što želi da me ne bi ostavio ili varao!

Podeli:

Pre četiri godine, stajala sam na ulici i čekala taksi koji sam prethodno zvala. Zaustavila su se neka kola, vozio ih je simpatičan tip, ponudio mi je prevoz i – ostatak je istorija.

Pre četiri godine, stajala sam na ulici i čekala taksi koji sam prethodno zvala. Zaustavila su se neka kola, vozio ih je simpatičan tip, ponudio mi je prevoz i – ostatak je istorija

Sutradan sam bila zaljubljena, za četiri meseca sam se uselila kod njega, naredne godine smo se verili. Danas ja imam 30, on 49 godina i u srećnom smo braku.

Međutim, par nedelja nakon što me je zaprosio, stvari su počele da se menjaju. Više ga skoro uopšte nije bilo kod kuće, a za s-ks je bio potpuno nezainteresovan.

Do tog trenutka nam je s-ks bio fantastičan, pa sam bila u šoku i znala sam da se nešto dešava. Kada bih pokrenula tu temu, rekao bi mi da mu je nap-rno na poslu. Rešila sam da poverujem.

Još par nedelja je prošlo i stigla mi je poruka od njega. Rekao mi je da je taman svratio kući taman za ručak, ali su ga zvali da se vrati na posao.

Kasnije, kada sam ja došla kući i ušla u kupatilo, primetila sam na peškiru tragove šminke koje ja nisam ostavila. Odmah sam pričala sa njim, a on je sve poricao. Rekao mi je da nikada to ne bi uradio i da sam paranoična.

Dva dana kasnije, kuvala sam nam kafu kada sam u kanti našla iskorišćeni kondom. Mi kondome nismo ni koristili niti imali u kući. Vrištala sam u sebi. Izvadila sam ga i stavila na tacnu pa servirala mužu kafu koju sam planirala da mu odnesem u krevet.

Spustila sam mu je u ruke, a on me je pogledao i zgađeno upitao šta je to.

– Da li stvarno ti MENE pitaš šta je to? – pitala sam ga, van sebe.

Krenula je rasprava, i neverovatne izmišljotine. Prvo mi je rekao da je to sigurno njegova bivša upala u stan i namerno to ostavila.

Naravno, nisam toliko naivna da poverujem u to. Rekla sam mu da odlazim i tada je rekao istinu. Priznao mi je da je doveo prostitutku u našu kuću, i to onda kada je bio na “pauzi za ručak”. Imali su s-ks u našem krevetu.

Bila sam van sebe. Do tog dana on je bio moj princ i sve na mom svetu. Otišla sam iz kuće i provela nedelju dana kod prijateljice. Međutim, nisam mogla da izdržim bez njega i vratila sam mu se.

Strašno me je bolelo to što je unajmio prostitutku. Pitala sam se da li to znači da mu ja nisam dobra. Nedeljama sam se mučila a onda donela odluku da mu predložim rešenje.

– Učestvovaću i ja u svemu što želiš, a jedini uslov je da ništa ne kriješ od mene. Imaćemo trojke, ali bez emocija – rekla sam mu.

On je bio oduševljen i krenuli smo u eksperimentisanje.

Danas dva puta mesečno dovodimo prostituku kod sebe u krevet. Uvek je biramo zajedno i provedemo oko dva sata zajedno a onda ona odlazi, dok mi nastavljamo da gledamo filmove i jedemo kokice kao svi parovi.

Uglavnom biramo devojke koje liče na mene. Unajmljujemo elitne prostitutke koje bi glatko prošle kao manekenke. Većina njij je obrazovana i inteligentna. Neke od njih su čak studentkinje medicine koje ovako plaćaju fakultet.

Obično malo proćaskamo, večeramo svo troje a onda odlazimo u krevet. Nekada je to prava trojka, a nekada se smenjujemo. Nekada i samo ja i muž imamo s-ks, dok nas prostitutka samo gleda. Nekada ja i prostitutka imamo s-ks, a moj muž nas gleda.

U početku mi je bilo neprijatno, a sada i sama uživam u tome. Tačnije, tako sam i otkrila da sam bis-ksualna. Dopadaju mi se žene, ali ne bih bila u vezi sa ženom.

Cene naših prostitutki variraju od 400 do 700 dolara na sat. Jednom smo hteli da se počastimo i unajmili smo jednu koja košta 1.300 dolara na sat, ali vredelo je jer je bila izuzetno lepa, ali i inteligentna.

Naravno, ovo je naša tajna. Naši prijatelji su previše konzervativni da bi to razumeli. Ali to nije ni važno. Važno je to da zahvaljujući mojoj ideji muž i ja uživamo u braku i s-ksu. I niko od nas sada više nema potrebu da vara.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *