DIVLJAČKI JE ZAMEŠALA: Odjednom se ukočila, a njeni skoro lakirani nokti su se zarili u moje grudi!

Podeli:

Njene prelepe usne o kojima sam maštao kako mi se sklapaju oko kurca, sada su zaiste bile oko njega.

Violeta je zgutala ceo moj olabavljeni kurčić koji je odjednom počeo da raste dok sam ja stajao nad krevetom. Dudlala ga je i nadrkavala gledajući me direktno u oči smešeći se đavoljski što me je dodatno palilo. Bilo je božanstveno i malo me je bolelo, ali su to bili “slatki” bolovi.

-Runda dva, udri.- odjednom je rekla. Nasmešili smo se jednom d**gom, jer je aludirala na album Mortal Kombata. – Lezi.

Ona je ustala, a ja sam legao, a zatim ona na mene. Dok je polako sedala na moju kitu, gledali smo se u oči. Opet su mi trnci prolazili, dok mi je ku**c prodirao u nju. Počela je lagano da meša, pošto nije mogla da skače zbog ograničenog prostora. Negde sam pročitao da u ovakvim situacijama treba damu pustiti da sama radi, jer je u dominatnom položaju. To sam i učionio, pa je ona faktički jebala mene, a ja sam joj gnječio dupe i sisao njene krupne brdavice. Sklopila je oči i tiho stenjala. Posle par minuta znao sam da je bila blizu, jer je krevet nenormalno počeo da škripi. Želeo sam večeras da i ona svrši. Zatim je u jednom trenutku uzela moju ruku sa svojih sisa i počela je da ih puši. Koja je ona kraljica prošlo mi je kroz glavu. Odjednom se ukočila i ugrizla mi kažiprst, a iz nje je poteklo jedno tiho oduženo ooo. Osetio sam da mi je kita postala vlažnija od njenih sočnih sokova. Nasmejao sam se i bilo mi je drago, jer evo mene jebača uspeo devojku da nateram na orgazam  Pala je preko mene i naša tela su se spojila sva znojava.

-Jesi blizu? -šapnula mi je. Nisam bio, ali sam odlučio da se pravim mutav znajući da me čeka bonus.
-Otkud znam. – Rekao sam nesigurno. Zatim se ona spustila i počela je da mi opet puši i liže jaja dok mi ga je drkala. Radila je ovo baš p-rnjićarski što me je strašno palilo. Lice joj nisam video, već samo kosu i glavu kako se spušta ritmično gore-dole
-Liži mi jaja, ja ću drkati. – Zatim sam preuzeo “palicu”, dok se ona još više spuštila i počela da liže poluobrijana jaja i povremeno ih uvlači u usta. U prvi mah sam ludeo, jer sam ove stvari prvi put radio sa novom devojkom. Ipak posle par minuta sam se smorio, a verovatno i ona, pa smo odustali. Narednih pola sata smo goli pušili njene cigarete i pričali o našim s-ksualnim životima. Bila je svakako iskusnija u tom pogledu od mene i rekla mi da je uglavnom letela iz veze u veze čitavog života. Međutim, poslednja veza ju je baš sjebala i ja sam joj prvi dečko sa kojim je bila nakon njega. “Što baš ja?”, pomislio sam.

-Znaš, pozitivno si me iznenadila što smo na prvom “dejtu” imali s-ks. – Malo sam prokenjao, a zatim i dodao da se izvučem. – Nemoj pogrešno da me shvatiš, ali do sada nijedna mi ne bi ni izdrkala, a kamoli dala da idem do kraja.
-Hahaha koja si ti budala. Pazi, nije da mi nije trebalo ovo, ali ne bih ti dala da nisi bio sav pristojan i nasrtljiv. Osetila sam se spokojno večeras, a to nisam bila dugo. Hvala ti.

“Nisam bio nasrtljiv zato što sam pička u duši sestro.” pomislio sam. Ustali smo i sredili se, a zatim sam je otpartio kući. Dok sam je pratio i kezio kao debil na svaku njenu foru, sećam se da mi je kroz glavu prolazila misao da sam pogodio džekpot. Ova devojka je bila iskusna i znala je šta radi, a to mi je trebalo da me izvuče iz nejebačke kolotečine. Uostalom bila je i opuštena za priču. Jedva sam čekao susret, a nisam ni morao puno da čekam. Posle možda dva dana me je pozvala na “bleju” uveče. Kupio sam pivo i krenuo put pod noge. Obukao sam neke trenerke, jer sam smatrao da nije nužno da se dodatno lickam. Živela je u blizini doma. Još dok sam bio na putu kita mi se već ukrutila pomislivši na njeno telo kako se razliva ispod mene.

Našavši njenu zgradu i stan, zazvonio sam i popeo se na njen sprat. Vrata mi je otvorila njena cimerka. Sonja je bila plavuša. Bila je devojka prosečne građe i slične visine kao i Violeta, sećam se da se gleno smejala i da je imala pirsing na usni. Ušao sam u dnevni boravak, a tamo me je u opuštenom izdanju dočekala Viki i lakirala nokte. Seo sam pored nje, a Sonja nam se pridružila. Ćaskali smo neobavezno možda dvadesetak minuta i cirkali pivo, sve dok nismo sa Viki otišli u njenu sobu, a Sonja otišla da uči u svojoj.

Nije nam dugo trebalo da krenemo. Njena sobica je bila mala, ali prijatna. Krevet na rasklapanje je bio spreman, a video sam da je prostraniji od domskog. Brzo sam se našao nad njom ljubeći je i sisajući joj povremeno donju usnu. Pararelno smo se nespretno svlačili, a dočekale su me opet čipkane gaće, ali ovog puta crvene.
-Ti to imaš celu paletu? – pitao sam smešeći se.
-Ne seri budalo, nego ih sk**aj. – odgovorila mi je smejući se.

Poslušao sam i opet sam gledao njenu sočnu golu picu. Krenuo sam da je ližem i da guram svoj jezik unutra. Ona po automatizmu je prolazila rukama kroz moju kosu. Posle par minuta sam se uspravio i krenuo da svojim glavićem mazim ulaz njene ribe. Taman sam se spremao da uđem kada me je zaustavila.
-Ajde, uzmi iz te fioke imaš kondome. – Nevoljno sam ih uzeo i nespretno ga navukao. Osećaj je po običaj bio čudan, ali se nisam dao pokolebati, već sam namestio ku**c i polako prodro u njenu sada već dosta vlažnu pičku. Krenuo sam lagano da jebem gledajući je direktno u oči. Počeli smo da dahćemo kako sam ubrzavao tempo. Da bi mi olakšala, stavila je svoje noge na moja ramena što mi je omogućilo maksimalno prodiranje. Našli smo neki ritam koji nije bio ni brz ni spor, a ona je na svako moje ulaženje dahtala kao najveća kurva. Definitivno je umela sa momcima.

Posle par minuta smo promenili položaj u dogi. I ovde sam počeo sličnim tempom da je karam.
-Ajde udri jače. Razjebi me… – u jednom trenutku mi je rekla.
-Šta je sa tvojom cimerkom? Čuće nas? – pitao sam.
-Nekaah čuje. Volimo da se slušamo, dok se jeebemo.- Rekavši mi ovo, još više me je popalila. Činjenica da nas tanak zid deli od njene cimerke, koja tamo uči ili možda čak i masturbira je učinila to da mi se krv dodatno sjuri u kitu. Skapirao sam da čak ni vrata nije zaključala. I odjednom, dok smo u domu bili nesvesno tihi, sada to svakako nismo. Krenuo sam svom snagom da je heftam otpozadi. Moja jaja i butine su počeli da udaraju u njenu poveću guzicu.Stenjali smo kao na p-rniću. Budila se neka zver u meni i poželeo sam da je počupam što sam i učinio. Uhvatio sam je desnom rukom za kosu kao za uzde, a levom sam je držao na njenoj guzici. Radio sam to bojažljivo u početku.
-Slooo..bo..dno radi šta že…liš samnom, oću da dominiraš! – rekla mi je jedva, jer nisam stajao. Krenuo sam da je pljuskam slobodnije. Čak sam i par puta na kvarno pokupšao da joj ga stavim u dupe, ali nije dala. Sigurno sam jebao barem 5 minuta, bez prestanka i počeo sam da se umaram. Bilo mi je lepo, ali sam bio daleko od orgazma zbog kondoma. Nikada nisam voleo da jebem sa kondomom.

I ona je primetila da se umaram te smo opet promenili položaj. Sada je ona bila na meni i počela da se nabija sama. Ovo je činila gledajući me direktno u oči, a ja sam nesvesno počeo da dahćem sa svakim njenim nabijanjem. Posle možda minut sam preuzeo inicijativu. Uhvativši je za guzove počeo sam da je kovem odozdo dosta grubo. Postala je glasnija.
-Jooj, tooo… Nemoj da staješ. Kako je dobrooo… – Ali sam nažalost posle nekoliko minuta morao da usporim, pa čak i stanem. Orgazam je bio blizu, ali na kratko. Skapirala je zbog čega sam usporio, pa je opet počela sama da lagano meša gledajući me sa kurvinskim smeškom. Mešala je taman toliko da poriv za svršavanjem splahne. A zatim sam nastavio opet istom jačinom. Gnječio sam joj guzicu i prstima prelazio preko njenog anusa, dok su se zvukovi pljeskanja razlagali kroz taj sobičak.
-Taaako! Joooj! Aaaa! – počela je da se dernja možda malo veštački. Sonja u susednoj prostoriji je sigurno bila “počašćena” pravim p-rnjićarskim zvukovima. “Ova se bre izgleda inati cimerki. Kakva ludača!”, prolazilo mi je kroz glavu. Odjednom je pritisla svoje ruke na moje grudi i rekla: – Pusti meneeeee, pustiiii!

Divljački je zamešala, dok se moja kita borila da ostane unutra. Sada je stenjanje dolazilo iz dubine, priordno i organski. – V*** blizu sam! Stani! Uuuuh… – Mrdala je kukovima, a njena pičkica je divlje gutala i izbacivala moj ku**c. Odjednom se ukočila, a njeni skoro lakirani nokti su se zarili u moje grudi. Stojala je tako par trenutaka, dok su se njeni kukovi blago grčili. Oči su joj bile zatvorene, a ona je kao da se bori da diše izdahla i legla preko mene. Sedeli smo tako par trenutaka. Moja kita umazana njenim sokovima je i dalje stojala pravo. “Jebani kondom…”, nervirao sam se u sebi. Nisam hteo da večeras ostanem bez sopstvenog vrhunca, pa sam počeo lagano da se pomeram dok sam bio u njoj dajući joj do znanja da nisam gotov.

-Slobodno ti nastavi, kovi me dok ne svršiš. – šapnula mi je.
-Ali ti si gotova, bezveze mi je. – lagao sam.
-Nema veze, šta ima da ti bude bezveze. – zatim me je poljubila i malo se uspravila kako bih mogao lakše da ga guram. – Imaš kondom, pa ne moraš da paziš.

Ovo poslednje mi je bilo ok**ač. Imao sam osećaj da se moj ku**c prosečne veličine udvostručio. Opet sam zauzeo pređašnji položaj i krenuo sam opet da je heftam odozdo. Hroptao sam, a ona me je ljubila po vratu što me je dodatno palilo. Zamišljao sam kako nas Sonja tamo sluša i drka sebi pičkicu, a zatim prelazi u našu sobu i pridružuje nam se. Ta scena u glavi pomešana sa realnom scenom mog karanja je bila dovoljna. Trebalo je možda manje od par minuta neprestanog karanja da talas krene. Čitav moj mikrokosmos se sakupio u jednoj tački, a ta tačka su bile moje prepone. U prvom trenutku mi je bilo čudno zbog kodnoma, ali me je u sledećem trenutku preplavio intenzivan orgazam. Počeo sam i ja da hropćem kao da se borim za vazduh dok mi se kita grčila u njenoj sočnoj pički. Nakon svršavanja, počela je polako da meša dupetom, dok ja nisam mogao ni da mrdnem. Opet mi se kurvinski smešila, kao da smo uradili nešto što je zabranjeno. Skinuvši se sa mene ljubila me je od vrata sve do kurca sa kog je skinula kondom. Posisala je sve ostatke sperme na njemu, dok je kondom zavezala i bacilau stranu.
-Uh, to je bilo lepo. – uzdahnula je ispravljajući se.
-Bilo je sjajno.- složio sam se tupo. – Ožedneo sam…
-Sad ću nam sipati pivo.-ustala je i otvorila okropljen prozor da se provetri, a zatim mi je sipala pivo i zapalili smo cigaru. Kao i po običaju osećao sam se rasterećeno i spokojno. Čini mi se da nekada živim za te trenutke neposredno posle s-xa. Posle možda pola sata smo imali još jednu rundu.

Naravno, već sam u svojoj opterećenoj glavi počeo da maštam kako imam trojkom sa njom i Sonjom ili da se možda pokrešem sa Sonjom. Međutim, iako je Sonja redovno slušala naše jebanje, a kasnije mi i Viki pričala kako je Sonju dosta palilo to što nas sluša i da je čak jednom prilikom i sama masturbirala, nikada sa Sonjom ništa nisam imao. Bio sam suviše pička da joj priđem, ali ne žalim zbog toga. Viki mi je dalje pričala kako su razmatrale da ona dovede svog dečka, a ona mene pa da se krešemo svako u svojoj sobi i da se međusobno slušamo. Ideja mi je bila smešna, ali nikada nije bila realizovana. Posle par meseci i sigurno bar dvadesetak seansi u njenom stanu, Viki sam dosadio pa je kontakt izbledeo. Ipak celo to iskustvo mi je ostalo u lepom sećanju, a često dok se prisećam se napalim i maštam da se vidimo zarad starih dana.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *