Dosada je đavolja rabota: Varam muža s klincem dok ne zatrudnim

Podeli:

Kažu da je važno za ženu da se dobro uda, i ja sam to obavila prilično uspešno. Moj muž je uglavnom na putu, a rad na visokoj poziciji u stranoj firmi donosi nam dovoljno novca da ne moram da radim do kraja života. Niti to on od mene traži. 

E, problem je u tome što mi dosadi da po ceo dan surfujem na internetu, čujem se sa manje imućnim drugaricama koje stalno nešto kukaju. I p-rnografija u jednom trenutku ugnjavi, ako mi verujete.

Tako da sam počela da posećujem sajtove za upoznavanje. Sada, u 31. godini, izgledam bolje nego ikad, pa mi nije bilo teško da steknem dosta prijateljima među napaljenim klincima. A njih baš volim.

Posle dopisivanja od dve nedelje, jedan momak od 19 godina mi je baš zapao za oko. Primio se kao mlad majmun, što u neku ruku i jeste. Pozvala sam ga da svrati do mene.

Čim sam otvorila vrata, znala sam da nisam pogrešila. Preda mnom je stajao mladić od 2 metra, njegovi mišići su izbijali ispod majice. Zgrabila sam ga s vrata i opipala mu alatku. Tvrda je bila kao kamen i debela.

Usledilo je ono što mi je trebalo. Mali je zalegao kao sivonja i prodro u mene, ali sam se plašila da ne svr*i prerano, pa sam ga zajahala i preuzela inicijativu. Neusikustvo je ipak uzelo danak, što kažu: čim sam mu pomazila mošnice, počeo je da prska po meni.

Ništa strašno. Dala sam mu da malo odmori i popije sokić. Pa onda udri jovo nanovo. Tako da je, posle petog puta, bilo taman kao jednom kad je baš dobro.

Od tada, mali svraća jednom nedeljno, kad mužić ode na teren. Ne valja mi to, znam, ali baš mi je zabavno i ubijem vreme. Smiriću se kad zatrudnim.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *