IMAM 28 GODINA, A SVOG LJUBAVNIKA SAM UPOZNALA NA POSLU: Znam da ima ženu i decu, ali ne mogu da prestanem! Ovo su pravila po kojima igramo!

Podeli:

Šta je ženi u glavi kad je u vezi s oženjenim muškarcem? S nekim ko je ujutru spavao sa suprugom, a popodne ima s-ks sa njom? A on će nakon toga opet otići kod kuće svojoj porodici…

Devojka od 28 godina ima aferu s oženjim muškarcem koji ima decu. Upoznali su se na poslu: smatrala ga je privlačnim čim ga je ugledala, a i on nju. Na jednom izletu su se poljubili – i od tada su u tajnoj vezi.

Ona zna da on kod kuće ima ženu i decu. Ponekad može da zažmuri, a ponekad i ne.

“Znam da sam žena koju mrze druge žene. Jer ja sam žena koja uništava porodicu – jer spavam s oženjenim muškarcem. Ali, šta da kažem? To nisam birala. Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni kako to nije u redu i kako neće ići.

Nalazimo se uglavnom dva do tri puta nedeljno kod mene. On kaže da je otišao s ekipom na piće ili kako mora duže da ostane na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i imamo s-ks”, počela je svoju ispovest ova devojka i objasnila pravila viđanja:

“Pri tom moram da pazim da ne ostavim neki trag – ogrebotinu, ruž za usne, masnicu. I ne smem imati parfem na sebi, jer to žene odmah primete. A ni on se ne tušira nakon s-ksa, jer to bi bilo previše očigledno – ko dolazi kući iz birtije ili s posla sveže istuširan?”

“Kad je kod mene, sve je predivno. Međutim, znam da će otići kući i zaspati pored druge. Da će ga ujutru probuditi deca te će sedeti za stolom sa svojom suprugom i doručkovati. To me boli – i zbog toga ne pokušavam da mislim o tome. Ako neko misli kako je lako u aferi isključiti osećanja, grdno se vara.

Uvek pomalo boli. U dubini sebe sam svesna kako on nikad neće napustiti svoju porodicu. To znam od prvog dana – a opet ne mogu maknuti ruke s njega! Zbog toga takođe znam da ovo neće dugo trajati. Moraću da povučem kočnicu. Do tada ću nastaviti – kao žena koju mrze druge žene”, završila je ona.

Izvor: miss7.24sata.hr/Foto: Pixabay

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *